Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - 𝕸𝕺𝖁𝕰𝕸𝕰𝕹𝕿

movement

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: 𝕸𝕺𝖁𝕰𝕸𝕰𝕹𝕿

Nicka dmina banującego:  xamierr

Dostałeś bana, gaga czy muta?: perma

Czas oraz data bana: 17.02 11:56

Serwer na którym dostałeś bana: Mirage/Cache

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grałem sobie normalnie na serwerze nie psując innym gry noi był jakis admin w przeciwnej druzynie ktorego zabiłem noi kilka osob zostało 2vs1 zginałem podałem info koledze z druzyny noi dostałem bana/perma .

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:637694702&advType=steamid&SubmitLink

do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199235655132/

Wycinek z konsoli: CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(SLOWO Z FILTRA.166.54:27015) ...Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff#Valve_Reject_Banned_From_Server**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENUChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENUFailed to load image data from https://steamcdn-a.akamaihd.net/apps/csgo/images/trans.gifPNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

Edytowane przez ohSugarry
  • Użytkownik∙

Najpierw wypełnij dobrze wzór o odwołanie, albo niech Ci jakiś UBT pomoże, a dopiero potem wezmę się za rozpiskę demka. (Później edytuję ten post i będzie rozpiska).

@ ohSugarry  Spokojnie, już znam to na pamieć haha, zaraz wstawię od ręki, akurat chwila wolna.

Edytowane przez Xamierr
  • vinaif zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - 𝕸𝕺𝖁𝕰𝕸𝕰𝕹𝕿
  • Użytkownik

@ Xamierr 48h na rozpiskę

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik∙

4:20-4:35 - Cała mapa na kosie xD 

5:30 - Wchodzi do maina na kosie, nagle zbliża się przeciwnik na shifcie i w idealnym momencie wyciąga broń i nawet za skrzynkę się chowa, a nie widział chłopa.

6:54 - Fajny prief z kałacha :D

8:45-8:56 - Zajebiście tam przez sciany sobie mierzy xD 

11:20-11:30 - Jest wcelowany w chłopa z bombsite, nagle inny typ idzie na siatkę i z site'a celownik zmienia na siatkę

13:20-13:32 - Nie wiem czy ktokolwiek by ryzykował tak patrzeć mida z awpą xD 

18:30-18:36 - Nieźle tam przez scianę odrazu mierzy i peekuje na przeciwnika, nic nie sprawdza, celownik na przeciwniku i jazda hahahah

23:50-24:11 - Zostawiam do oceny UBT, ale trochę dziwne te zachowanie pod tym B / mid

25:20-25:35 - Pewnie spodziewał się chłopa idącego po cichaczu od respa TT ;) 

26:25-26:32 - Fajnie zmienił pozycję patrzenia z awpy idealnie jak przeciwnik sobie poszedł tam :D 

Ale gapa ze mnie... Nie edytowałem tamtego posta, który miałem edytować, przyzwyczajenie.. Przepraszam za jedną niepotrzebną wiadomość.

Edit: Jakby jakimś cudem były to niewystarczające dowody, to proszę jeszcze nie dawać UB, dam dokładniejszą rozpiskę lub osoba zajmująca się tym odwołaniem (chodzi o kogoś z UBT) może bardziej zagłębić się w demko poza moje wypisane czasówki.

Dodam też, że nasz podejrzany strzela na poziomie golda, nie potrafi rzucić podstawowych granatów, ale co do pozycjonowania się to jest na chyba troszkę za wysokim poziomie. Dużo chodzi na kosie (idealnie tam, gdzie nikogo nie ma), dużo szybkich strzałów, sporo prife-fire'ow też się zdarzyło.

Edytowane przez Xamierr
malutki dopisek
  • Lubię to! 2
  • Sponsor
SPONSOR

4:20 - +B
4:45 - wcelowany idealnie +B
5:30 - +B
6:54 - +B
8:45 - +B

Nie ma sensu dalej sprawdzać

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]