Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - NieLeG4LnY

NieLeG4LnY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick:NieLeG4LnY   [!]
 2.  Wiek:29
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]:8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): 0:1:507602464  https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:507602464
 7.  Steam ID:  0:1:507602464
 8.  Profil do konta Steam: PLAYER488119 @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki!tak
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:tak
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Często widuję jak ludzie łamią regulamin, nadużywają mikrofonu lub wyzywają innych graczy .  Myślę, że przyda się osoba doświadczona w administracji patrząc na to co się dzieję. Ostatnimi czasy gram dużo na serwerze i rzadko widuję administratorów. Gram w csa 15 lat z przerwami dluższymi bądż krótsszymi . Byłem wielokrotnie adminem na innych serwerach więc mam w tym duże doświadczenie. Jestem osobą miła , kontaktową i biernie uczestniczę na serwerach strefyskilla . Poozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. PAtryk
12. Kontakt:[email protected]
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:tak

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Łamie regulamin ? W jaki sposób ? Proszę zasięgnąć opinii graczy na serwerze jeśli są jakieś przeciwskazania .

• Ha ha 1
  • Użytkownik
W dniu 18.02.2022 o 23:15, NieLeG4LnY napisał:

Łamie regulamin ? W jaki sposób ? Proszę zasięgnąć opinii graczy na serwerze jeśli są jakieś przeciwskazania .

Już lecę z pomocą. 

Pierwsze - zamiast edytować posta, piszesz kolejnego posta, nic nie wnoszącego do twojego podania. (mimo, że to się zmieniło, nie uważam, aby było to konieczne - prywatna opinia). I poza tym:

Cytat

Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone.

Na serwerze notorycznie przebywasz poniżej 1:30 na respie i 1:15 przed trupem - sytuacja chociażby z dzisiaj, kilka razy Cię widziałem. I nie - nie było to jakieś oblężenie ze strony CT

Czas spędzony na serwerze, link do GT - piszesz minimum 4h? Nie umiesz odnaleźć siebie w GT czy nie wiesz o co chodzi w tym pytaniu? Natomiast sprawdziłem za Ciebie - spędzasz dużo czasu na serwerze, natomiast nie wyróżniasz się niczym. 

Owszem, adminów potrzeba. Bo z aktywnych adminów, to widzę tylko Błaszczka, GT innych zresztą mówi samo za siebie. (pomijam godziny nabite na specie, w momencie w którym admini nawet nie reagują na u@, bo zwyczajnie nie ma ich przy komputerze). 

Profil do konta STEAM, a ty wklejasz? Nie wiem co. Wybacz, ale nie wydajesz się być zbytnio ogarnięty. Jeśli chciałeś złożyć podanie bez konieczności płacenia składek i spełniania regulaminu, trzeba było napisać to podanie w szybkiej rekrutacji. Nawet podanie jest napisane tragicznie. 

Generalnie jesteś neutralny, dużo czasu spędzasz na serwerze, ale ani nie widzę Cię w roli łapania cziterów, ani w roli przestrzegania regulaminu, jeśli go sam łamiesz, a ciężko Ci wypełnić podstawowe rzeczy z wzoru. Boję się co by tutaj było napisane, gdyby wzoru nie było. Spróbuj za jakiś czas, jestem na nie. 

EDIT:

Do tego każdemu kto napisze pozytywna opinie, dajesz lajka, a innym osobom, ikonkę wyśmiewająca XD Pokazałeś tylko, że definitywnie nie nadajesz się na to stanowisko XD

EDIT2:

Admin na poziomie

E911CD27-B475-4E27-9CEB-093E8534E839.png

Edytowane przez maajley
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Użytkownik

1. Forum - myślę że to nie problem ponieważ nie każdy przed rangą admina korzysta z forum. Tak samo ja miałem.
2.Zero skarg
3. Dogadywanie się z graczami +
4. Wiek +
5. Często widziany na serwerze +

Ogólnie dałbym mu admina na czas próbny. Zawsze później mogą się wypowiedzieć ludzie co o tym sądzą!

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Wiek+
Aktywnosc+
Dobra komunikacja z graczami+

• Super 1
  • Użytkownik∙

+ Dobre GT.

+ Wiek.

+ Spokojny.

Zdania są podzielone ale chyba można dać mu szanse na okres próbny.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Odpisałeś we własnym podaniu co już Cię dyskwalifikuje chłopie, weźcie to do kosza lepiej bo szkoda patrzeć :D
Z racji, że gram na 1 pod innym nickiem to też się wypowiem. 
Widziałem parę razy jak kampisz na spawnie, + nie znasz regulaminu więc nie kłam gościu.
Widać, że tutaj twoi koledzy i koleżanka dali na tak beka

- składka

- brak ogólnej wiedzy

-amx XD

-podanie

- Konto forum to żart?

Na NIE, elo

Edytowane przez m4jkiii
  • Ha ha 3

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik∙
W dniu 18.02.2022 o 23:09, OroKoroner napisał:

1. 28 stycznia rejestracja na forum - > Minimum tygodniowe konto na forum +
 "nabite" 10 postów <-- MINUS. 
2.Brak warnów + 
3. Wiek +
4. Czasem zdarzają się wulgaryzmy/wypowiedzi obrażające - tego typu miejsca nie powinny być - chociaż ostatnio praktycznie brak tego (ale ludzie pamiętają)
5. Bany za kampienie po czasie ----
6. Brak GT (nikt specjalnie nie będzie szukać tego dla Ciebie)
7. Brak zgłoszeń na U@ - przynajmniej u mnie gdy gram
8. Składasz podanie gdzie TRZEBA PŁACIĆ - PISZESZ NIE

9. Podanie mało przekonuje - chcesz mieć władzę widać to

Ja jestem na NIE. Zawsze jestem szczery - według mnie ta osoba mnie nie przekonała co do siebie. 
Potrzeba nam osób, lecz... osoba, która łamie regulaminy to mało pasuje  (to ocena moja szczera).

Może daj się poznać bardziej z miłej strony na serwerze + forum - / złóż za tydzień podanko :)

"8. Składasz podanie gdzie TRZEBA PŁACIĆ - PISZESZ NIE" skoro trzeba no to po co jest punkt 9. ????

3 godziny temu, m4jkiii napisał:

-amx XD

W dniu 18.02.2022 o 22:36, NieLeG4LnY napisał:

Doświadczenie z amx[1-10]:8

jako admin jest to wystarczajaca wiedza

W dniu 18.02.2022 o 22:36, NieLeG4LnY napisał:

Czas spędzony na serwerze (link do GT)

https://www.gametracker.com/player/NieLeG4LnY [!]/54.38.58.82:27015/

jestem na tak

+wiek

+amxx

+gt

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

1. Dobre gt +
2. Zero skarg +
3. Wiek +
4. Amx +
5. Kontaktowy i towarzyski +

Jestem na tak

Miła osoba

Nadaje się na admina jak najbradziej :)

• Super 1

+Steam

+wiek

+kultura

+micro

+gt

Żartowniś;)

Jestem na tak. na okres próbny

• 420

Okres próbny 

+ Wiek 

+ Gt 

+/- Doświadczenie

- Podanie

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Kacperek zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - NieLeG4LnY [!]https://strefaskilla.pl/temat/39186-admin-dd2-1-nieleg4lny/
  • Kacperek zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - NieLeG4LnY
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]