Użytkownik NieLeG4LnY Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 1. Nick:NieLeG4LnY [!] 2. Wiek:29 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]:8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/server_info/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): 0:1:507602464 https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:507602464 7. Steam ID: 0:1:507602464 8. Profil do konta Steam: PLAYER488119 @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki!tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Często widuję jak ludzie łamią regulamin, nadużywają mikrofonu lub wyzywają innych graczy . Myślę, że przyda się osoba doświadczona w administracji patrząc na to co się dzieję. Ostatnimi czasy gram dużo na serwerze i rzadko widuję administratorów. Gram w csa 15 lat z przerwami dluższymi bądż krótsszymi . Byłem wielokrotnie adminem na innych serwerach więc mam w tym duże doświadczenie. Jestem osobą miła , kontaktową i biernie uczestniczę na serwerach strefyskilla . Poozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. PAtryk 12. Kontakt:[email protected] 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NieLeG4LnY Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Łamie regulamin ? W jaki sposób ? Proszę zasięgnąć opinii graczy na serwerze jeśli są jakieś przeciwskazania . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 18 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 18.02.2022 o 23:15, NieLeG4LnY napisał: Łamie regulamin ? W jaki sposób ? Proszę zasięgnąć opinii graczy na serwerze jeśli są jakieś przeciwskazania . Już lecę z pomocą. Pierwsze - zamiast edytować posta, piszesz kolejnego posta, nic nie wnoszącego do twojego podania. (mimo, że to się zmieniło, nie uważam, aby było to konieczne - prywatna opinia). I poza tym: Cytat Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. Na serwerze notorycznie przebywasz poniżej 1:30 na respie i 1:15 przed trupem - sytuacja chociażby z dzisiaj, kilka razy Cię widziałem. I nie - nie było to jakieś oblężenie ze strony CT Czas spędzony na serwerze, link do GT - piszesz minimum 4h? Nie umiesz odnaleźć siebie w GT czy nie wiesz o co chodzi w tym pytaniu? Natomiast sprawdziłem za Ciebie - spędzasz dużo czasu na serwerze, natomiast nie wyróżniasz się niczym. Owszem, adminów potrzeba. Bo z aktywnych adminów, to widzę tylko Błaszczka, GT innych zresztą mówi samo za siebie. (pomijam godziny nabite na specie, w momencie w którym admini nawet nie reagują na u@, bo zwyczajnie nie ma ich przy komputerze). Profil do konta STEAM, a ty wklejasz? Nie wiem co. Wybacz, ale nie wydajesz się być zbytnio ogarnięty. Jeśli chciałeś złożyć podanie bez konieczności płacenia składek i spełniania regulaminu, trzeba było napisać to podanie w szybkiej rekrutacji. Nawet podanie jest napisane tragicznie. Generalnie jesteś neutralny, dużo czasu spędzasz na serwerze, ale ani nie widzę Cię w roli łapania cziterów, ani w roli przestrzegania regulaminu, jeśli go sam łamiesz, a ciężko Ci wypełnić podstawowe rzeczy z wzoru. Boję się co by tutaj było napisane, gdyby wzoru nie było. Spróbuj za jakiś czas, jestem na nie. EDIT: Do tego każdemu kto napisze pozytywna opinie, dajesz lajka, a innym osobom, ikonkę wyśmiewająca XD Pokazałeś tylko, że definitywnie nie nadajesz się na to stanowisko XD EDIT2: Admin na poziomie Edytowane 26 Lutego 2022 przez maajley 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LMEmigrante Opublikowano 19 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 1. Forum - myślę że to nie problem ponieważ nie każdy przed rangą admina korzysta z forum. Tak samo ja miałem. 2.Zero skarg 3. Dogadywanie się z graczami + 4. Wiek + 5. Często widziany na serwerze + Ogólnie dałbym mu admina na czas próbny. Zawsze później mogą się wypowiedzieć ludzie co o tym sądzą! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkaroolcia Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Wiek+ Aktywnosc+ Dobra komunikacja z graczami+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 + Dobre GT. + Wiek. + Spokojny. Zdania są podzielone ale chyba można dać mu szanse na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Odpisałeś we własnym podaniu co już Cię dyskwalifikuje chłopie, weźcie to do kosza lepiej bo szkoda patrzeć Z racji, że gram na 1 pod innym nickiem to też się wypowiem. Widziałem parę razy jak kampisz na spawnie, + nie znasz regulaminu więc nie kłam gościu. Widać, że tutaj twoi koledzy i koleżanka dali na tak beka - składka - brak ogólnej wiedzy -amx XD -podanie - Konto forum to żart? Na NIE, elo Edytowane 23 Lutego 2022 przez m4jkiii 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 23 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 W dniu 18.02.2022 o 23:09, OroKoroner napisał: 1. 28 stycznia rejestracja na forum - > Minimum tygodniowe konto na forum + "nabite" 10 postów <-- MINUS. 2.Brak warnów + 3. Wiek + 4. Czasem zdarzają się wulgaryzmy/wypowiedzi obrażające - tego typu miejsca nie powinny być - chociaż ostatnio praktycznie brak tego (ale ludzie pamiętają) 5. Bany za kampienie po czasie ---- 6. Brak GT (nikt specjalnie nie będzie szukać tego dla Ciebie) 7. Brak zgłoszeń na U@ - przynajmniej u mnie gdy gram 8. Składasz podanie gdzie TRZEBA PŁACIĆ - PISZESZ NIE 9. Podanie mało przekonuje - chcesz mieć władzę widać to Ja jestem na NIE. Zawsze jestem szczery - według mnie ta osoba mnie nie przekonała co do siebie. Potrzeba nam osób, lecz... osoba, która łamie regulaminy to mało pasuje (to ocena moja szczera). Może daj się poznać bardziej z miłej strony na serwerze + forum - / złóż za tydzień podanko "8. Składasz podanie gdzie TRZEBA PŁACIĆ - PISZESZ NIE" skoro trzeba no to po co jest punkt 9. ???? 3 godziny temu, m4jkiii napisał: -amx XD W dniu 18.02.2022 o 22:36, NieLeG4LnY napisał: Doświadczenie z amx[1-10]:8 jako admin jest to wystarczajaca wiedza W dniu 18.02.2022 o 22:36, NieLeG4LnY napisał: Czas spędzony na serwerze (link do GT) https://www.gametracker.com/player/NieLeG4LnY [!]/54.38.58.82:27015/ jestem na tak +wiek +amxx +gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka fucktyczna Opublikowano 27 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 1. Dobre gt + 2. Zero skarg + 3. Wiek + 4. Amx + 5. Kontaktowy i towarzyski + Jestem na tak Miła osoba Nadaje się na admina jak najbradziej 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 +Steam +wiek +kultura +micro +gt Żartowniś;) Jestem na tak. na okres próbny Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 28 Lutego 2022 420 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Okres próbny + Wiek + Gt +/- Doświadczenie - Podanie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Lutego 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi