Użytkowniczka Da Skaa Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Chciałam dziś wejść na serwer a jednak mam mały problem w konsoli wyświetla mi się to Connecting to 54.36.186.16:27185... You have been banned from this server. Retrying 54.36.186.16:27185... You have been banned from this server. Retrying 54.36.186.16:27185... Retrying 54.36.186.16:27185... You have been banned from this server. i dodam do tego ze serwer całkowicie mi usunęło i nie mogę go dodać a jak sprawdzałam to na amx banach nie mam bana ani na IP ani na SteamID o co chodzi ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KenNzzi Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Też tak mam to się dzieje gdy dostaniesz bana np za ping i spamisz ciagle zeby wejsc i wkoncu sie buguje chyba ze problem inny mi tak to działa 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 listip.cfg banned.cfg ktoś z dostępem do ftp to wyczyści to minie Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Tak jak wyżej ale samo też przejdzie Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zresetuj po prostu router, miałem tak wiele razy gdy był serwer pełny a ja cały czas próbowałem się na niego dostać klikając szybko enter... @Da Skaa zresetuj router i daj znać czy działa Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Da Skaa Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 @.::FocuS::. nie pomaga odinstalowanie steam tez nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 21 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Po co to zbędne próby wejścia na serwer? Wejdź na inny serwer co możesz grać pograj i za jakiś czas spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 4 minuty temu, Da Skaa napisał: @.::FocuS::. nie pomaga odinstalowanie steam tez nie Ciężko mi powiedzieć co jest bo nwm w bansie nic nie ma, kiedyś miałem tak to restart routera pomógł Chyba Trivor ma racje trzeba czekać aż ktoś zresetuje listip.cfg banned.cfg Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 widzę że już grałaś na serwerze. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi