Torfowisko Torf Opublikowano 23 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Twój nick: @ To1rw Nick oskarżonego: @ OroKoroner Powód skargi: Niewłaściwe zachowanie moderatora Opis sytuacji: No panu oro chyba psycha siadła, niewłaściwie zachowuje się na SB. Jako moderator powinien świecić przykładem na forum jak i ChatBoxie a nie pisać takie rzeczy. (Dowód/zdjęcie poniżej) Data i godzina zdarzenia: przed chwilą na SB Miejsce zdarzenia: ChatBox Dowody: ss poniżej Coś od siebie: Powiem tak, nie jest to pierwsza taka akcja z tym panem w roli głównej na SB (ssów nie posiadam bo nie robiłem) Domagam się, aby moderator został odpowiednio ukarany minusem w dzienniczku ostrzeżeń. Zdjęcie: 1 4 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 30 minut temu, OroKoroner napisał: No proszę kolejny agent - wręcz wzorowy, aby składać skargi. A co ty masz do moich skarg? Chyba mam prawo napisać skargę jak coś mi się nie podoba nie? 31 minut temu, OroKoroner napisał: Znasz temat ogólny, że robisz paradę taką? Chcesz liki?? Młody nie wtrącaj się tam gdzie nie znasz tematu Akurat wiem o co chodzi, ale ty jako moderator (cześć administracji) powinieneś zachować zimną krew i nie wypisywać takich rzeczy na SB. Ty powinieneś dawać przykład dobrego zachowania, a nie wypisywanie takich rzeczy. Potem administracja sie dziwi dlaczego ludzie się tak zachowują na ChatBoxie, skoro dajecie im taki przykład to takich ludzi macie. Różnia jest taka że ty za to Warna nie dostaniesz, ale gdybym ja np. napisał to co ty wyżej, to miał mym już od ciebie +1 za "prowokowanie GA" 36 minut temu, OroKoroner napisał: Pierw odpracuj tego warna wcześniejszego, a potem zacznij pisać coś mądrego Odpracuje go gdy będę chciał. Mam na to odpowiedni czas. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi