Użytkownik Tosiek Opublikowano 24 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Nick z CS: Tosiek Admin banujący: nie wiem Serwer: ONLYDD2 #1 Data zdarzenia: 24;02-2022 Opis sytuacji: Wchodząc na server wyskoczyl mi komunikat ban wstaw ss na forum, tylko ze nie ma nic w bansie ze dostałem ss i nie mam żadnych ss nawet na komputerze jakiś dziwny mi steamid wyskoczyło i ip nawet takiego nie posaidam nie wiem o co tu chodzi a pisze te odwołanie żeby nie było jakiś nie przyjemności później. Po ponownym połączeniu się z serverem mogę normalnie grać, ale wchodzę na server żeby zaraz nie dostać ab [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [StrefaSkilla.pl] Zapraszamy! [AMXBans] Powod : ' Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' BOT ' STEAM_1:0:2039057303 [AMXBans] Twoje IP : ' 127.0.0.1 ' [AMXBans] ======================================== Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Nie ma Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 8 minut temu, Tosiek napisał: Po ponownym połączeniu się z serverem mogę normalnie grać, ale wchodzę na server żeby zaraz nie dostać ab Na twój nick nie ma żadnego bana, nie bój się, możesz grać spokojnie dalej. Najwyraźniej jakiś błąd złapałeś. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi