Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Str3fka (admin)

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

1. Twój nick: Wallper
2. Nick oskarżonego:  Str3fka
3. IP/SID oskarżonego: -
4. Data i czas zdarzenia: 26.02.2022 od 18:44  do końca mapy
5. Powód skargi: Nie ogarnianie ct ,free dmg ,otwieranie cel bez poleceń , nie ogarnięte mikro , grożenie banem dla strażnika 
6. Opis sytuacji: Wchodzę na serwer tam str3fka w ct mówi nie wyraznie i szybko że nikt go nie rozumie i później wszystkich karniakuje w następnie rudzie dał mi free dmg i jak sie pytałem za co to brak odpowiedzi , gra w ct tak ja mu by się nie chciało i na koniec mapy mówi że zaraz da bana strażnikowi ale nie dał ale groził 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2202261829-jail_future_mr-1645896540-1645898280.zip 

@ MajsterlorD  i essa byqu (nie wiem jak on ma na forum) 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

W 100% moge to potwierdzić,
Str3fka nie ogarniał ct i często fdmował 
ożywił mnie po tym jak nie słusznie zabił w tym czasie reszta postanowiła sie zbuntować, str3fka twierdził że ja sie buntowałem i groził mi banem.

Pozdrawiam

• Super 1
  • Premium
Premium

Po 1 nie napisałem tylko że i ban na @@ i potem majster pisze że czy dla niego ja się tylko spytałem czy to on się zbuntował się po ożywieniu bo po ożywienie przez admina ct nie można się odrazu buntować 
I Się pytałem na say czy on się zbuntował tylko i mialem iść sprawdzić demo po mapie i zobaczyć czy po ożywieniu się koś zbuntował bo essa byq też kogoś ożywił bo ja ożywiłem kogo zabiłem bo nie usłyszałem poleceń ct i ty majster go uderzyłeś tego ct bo miałeś mu oddać  ( chyba ) i oddałeś i cię zabiłem i cię zabiłem i po tem ci ożywiłem gdy bez powodu cię zabiłem i essa byq też kogoś ożywił bo chciał ciebie ożywić i tamten chłop co ożywił go essa byq i się ( chyba ) zbuntował i napisałem że na @@ i ban ale nie dałem tego bana bo nie miałem dowodów do banowania tamtego gościa i nie na pisałem na @@ ze ciebie zbanuje mógłbym też iż caly serwer zbanować A co do Mikro Poprawie je dziś  a co do mówienia ja tak mówię a jak ty nie mówisz r to nie mam problemu do ct że mówisz tak Tak jak mówiłem poprawię  mikro 

EDIT 

I ja nikomu nie oddałem za free dmg XD na demko wszystko widać   majster oddał essa byq 

Edit : Ja ci nie groziłem banem xddd tylko się spytalem czy to ty 

§2.18 Zakaz buntowania się po ożywieniu. (Ożywiony więzień może się buntować gdy dołączy do poleceń wydanych zaraz po ożywieniu)

• Zasłużony
32 minuty temu, Str3fka napisał:

Po 1 nie napisałem tylko że i ban na @@ i potem majster pisze że czy dla niego ja się tylko spytałem czy to on się zbuntował się po ożywieniu bo po ożywienie przez admina ct nie można się odrazu buntować 
I Się pytałem na say czy on się zbuntował tylko i mialem iść sprawdzić demo po mapie i zobaczyć czy po ożywieniu się koś zbuntował bo essa byq też kogoś ożywił bo ja ożywiłem kogo zabiłem bo nie usłyszałem poleceń ct i ty majster go uderzyłeś tego ct bo miałeś mu oddać  ( chyba ) i oddałeś i cię zabiłem i cię zabiłem i po tem ci ożywiłem gdy bez powodu cię zabiłem i essa byq też kogoś ożywił bo chciał ciebie ożywić i tamten chłop co ożywił go essa byq i się ( chyba ) zbuntował i napisałem że na @@ i ban ale nie dałem tego bana bo nie miałem dowodów do banowania tamtego gościa i nie na pisałem na @@ ze ciebie zbanuje mógłbym też iż caly serwer zbanować A co do Mikro Poprawie je dziś  a co do mówienia ja tak mówię a jak ty nie mówisz r to nie mam problemu do ct że mówisz tak Tak jak mówiłem poprawię  mikro 

Edit : Ja ci nie groziłem banem xddd tylko się spytalem czy to ty 

§2.18 Zakaz buntowania się po ożywieniu. (Ożywiony więzień może się buntować gdy dołączy do poleceń wydanych zaraz po ożywieniu)

Tak dobrze składasz zdania że nic nie zrozumiałem tylko końcówkę XD a i umiem mówić r jak coś XDDDDDD 

I ja nikomu nie oddałem za free dmg XD na demko wszystko widać  

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik∙

Po przeanalizowaniu demka nie zauważyłem żadnego grożenia banem. Karniakował osoby które nie wykonywały poleceń raz zadał fdmg wallperowi i zapytałeś się czy możesz oddać ale chwile po tym został zabity 

• Super 1
  • Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]