Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Wallper 2. Co chcesz zmienić: regulamin na dole wytłumaczę 3. Dlaczego chcesz to zmienić: bo nie ma sensu 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - jest taki podpunkt w regulaminie §1.10. Gdy CT zada obrażenia TT bez powodu ten może mu oddać bez żadnych konsekwencji. (FreeDamage zaliczany jest od zadanych 50HP) Bym zmienił na §1.10. Gdy CT zada obrażenia TT bez powodu ten może mu oddać bez żadnych konsekwencji. ponieważ to nie ma sensu że od 50 hp bo to już u niektórych jest połowa życia i też bym zmienił podpunkt w regulaminie §3.7. Po zakończonej zabawie Chowany oraz Ganiany, więźniowie mają zakaz buntu. Zakaz mija po ich dołączeniu do wydanych przez prowadzącego poleceń Na podpunkt :§3.7Po zakończonej zabawie Chowany oraz Ganiany, więźniowie mają zakaz buntu. Albo jak już nie którzy muszą sie buntować po zabawie nawet to bym zmienił chociaż na §3.7. Po zakończonej zabawie Chowany oraz Ganiany, więźniowie mają zakaz buntu. Zakaz mija po ich dołączeniu do wydanych przez prowadzącego poleceń prowadzący musi wydać polecenia do odwołania ( ) jakaś liczba proponuje od 3 aby bunt mógł sie zacząć ! @ LiseeK @ On-jo @ Trivor Co o tym myślicie ? Edytowane 27 Lutego 2022 przez WallPeR dopisanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jke Opublikowano 27 Lutego 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Co do pierwszego punktu to jestem na nie bo np. ct żąda komuś 4 lub 5 obrażeń niechcący i ma za to oddać? Bez przesady to nie aż tak dużo xd A co do drugiej to wcześniej było że chyba po 2 poleceniu można się buntować. Więc co do drugiej propki jestem za @ WallPeR no można można w sumie i może od 20 zabranych HP albo 30 tt może oddać czy cos no bo tak w sumie o te 5 czy 6 HP to można darować Edytowane 27 Lutego 2022 przez jke 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 19 minut temu, jke napisał: Co do pierwszego punktu to jestem na nie bo np. ct żąda komuś 4 lub 5 obrażeń niechcący i ma za to oddać? Bez przesady to nie aż tak dużo xd Ale tak naprawdę można zabrać każdemu 50 hp nawet specjalnie a nie przypadkowo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 27 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Podpunktu 1.10. nie zmienie napewno jest to liczba odpowiednia do fdmg inaczej by był młyn na serwerze ,że ktoś komuś zadał 5obrażeń i on chce oddać to nie przejdzie. Podpunkt 3.7 został już zamieniony bo max 2 polecenia po zabawach było w podpukncie 3.15. i nie zauważyłem ,że wcześniejszy podpunkt zawiera to samo 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 27 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi