Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 28 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Nick: EsKobar Czas (dni): Miesiąc Metoda płatności: SMS EDIT: Kod wysłany. Edytowane 1 Marca 2022 przez EsKoBar ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) Niestety z uwagi na brak odpowiedzi @ Dusia i/lub @ Trivor postanawiam zamieścić komentarz tutaj. Usługa została zakupiona przeze mnie w wtorek (tj. 01.03.2022) i tego samego dnia zostałem poinformowany przez @ Dusia o tym, że usługa zostanie przypisana "Po 17 jak Trivor wróci do domu". No, ale dzisiaj mamy czwartek, a usługi premium, a przynajmniej odpowiedzi na zadawane pytania (dotyczące tej sprawy) do tej pory nie ma. Droga administracjo szczerze w głębokim poważaniu mam tego sms za 30 zł. Gwarantuję Wam, że takie postępowanie działa bardzo, ale to bardzo negatywnie na wizerunek Waszej sieci. Tak nie powinno się traktować osób, które postanowiły wesprzeć Wasz rozwój. No, ale żeby nie być goło słownym ss z rozmów / dalszych prób nawiązania kontaktu. Edytowane 3 Marca 2022 przez EsKoBar ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi