Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 28 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Nick:Lucyfer Imię:mariusz Wiek:22(we wrześniu) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?:praktycznie po 5-6h tu i tu. Opisz siebie:Nazywam się Mariusz mam 22 lata w tym roku interesuje się sportem,muzyką,informatyką. Lubię podróżować ,jestem osobą otwartą na nowe znajomości. Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ potrafię wiele rzeczy , aktualnie jestem Typerem na forum i daje radę .Myślę,że przyda się pomoc na fp szczególnie, że jestem osobą sumienną,pracowitą i odpowiedzialną. Doświadczenie:posiadam byłem wiele razy redaktorem fp ,a także moderatorem oraz wiele innych rzeczy pełniłem więc potrafię wszystko . Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?:chciałbym wprowadzić przejrzystość w prowadzeniu fp i przede wszystkim ład i porządek,także wiele nowych rzeczy. Kontakt:PW @ Dusia @ Trivor @ Andrzej. @ michuu Edytowane 1 Marca 2022 przez lucyfer 4 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 28 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Jestem zdania podobnie jak Oro, jest aktualnie tylko 1 osoba, a co dwie głowy to nie jedna, ponadto dodam coś od siebie: + Jest bardzo aktywny, często przebywa na forum i szybko odpisuję ( co potwierdza czas który będzie mógł spędzić na FP ) + Jest osobą kreatywną + Jestem w stanie potwierdzić, że stara się wykonywać sumiennie swoją pracę. Jestem na TAK 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 28 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Jestem na tak, +podanie +wiek +aktywność i chęci Mam nadzieję, że sprostasz zadaniu bo aktualny redaktor fp chyba się opierdala gdyż nic ciekawego z jego strony nie widać 🤣 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Na tak +przez ostatni czas aktywny w typerce +wiek +chęci +może ktoś ruszy wreszcie tego fb 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 28 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 + wiek + aktywność + kreatywność Trzy sensowne argumenty przemawiają za Twoją kandydaturą, więc nic tylko życzyć powodzonka 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PANDA Opublikowano 2 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jestem na tak +wiek +dobra mordka +polecam +ogarnięty Pozdrawiam ESL 💪🏻 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Na fb ostatni post z 10lutego poprzedni 24grudnia, co na fb sie dzieje widać pustki. Co robi redaktor FB aktualny ? - moze odpisuje na wiadomosci,ale tez chodzi o to w tym zeby dodawac cos nawet gazetke ktora jest pisana co miesiac na forum (kopiuj,wklej) i juz cos sie dzieje na tym fb. Jak dla mnie przydała by się druga ręka by rozkręcić tego fb. Może w dwóch będzie raźniej coś wymyśleć na tego fanpage Jestem na duże TAK +wiek +przyda sie 2 ręka +/- są pustki na fb - nie wiem jak osoba funkcjonuje Edytowane 2 Marca 2022 przez Anox 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Dobrze, że imię się chociaż zgadza, ale ile w końcu masz lat? Bo rok w tą, a tą to różnica. Ze względu na kłamanie odrzucam, jak już sobie tam taktykę kłamania co nam będziesz wciskał ustalisz żeby to spójne było to złóż podanie ponownie za tydzień (lub najlepiej zacznij mówić prawdę) 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi