Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [REDAKTOR FP] - lucyfer

NarutoUzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Nick:Lucyfer
Imię:mariusz
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?:praktycznie po 5-6h tu i tu.
Opisz siebie:Nazywam się Mariusz mam 22 lata w tym roku interesuje się sportem,muzyką,informatyką. Lubię podróżować ,jestem osobą otwartą na nowe znajomości.
Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ potrafię wiele rzeczy , aktualnie jestem Typerem na forum i daje radę .Myślę,że przyda się pomoc na fp szczególnie, że  jestem osobą sumienną,pracowitą i odpowiedzialną.
Doświadczenie:posiadam byłem wiele razy redaktorem fp ,a także moderatorem oraz wiele innych rzeczy pełniłem więc potrafię wszystko :).
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):
Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?:chciałbym wprowadzić przejrzystość w prowadzeniu fp i przede wszystkim ład i porządek,także wiele nowych rzeczy.
Kontakt:PW 

@ Dusia  @ Trivor  @ Andrzej.  @ michuu

Edytowane przez lucyfer
  • Lubię to! 4
  • Premium
Premium

Jestem zdania podobnie jak Oro, jest aktualnie tylko 1 osoba, a co dwie głowy to nie jedna, ponadto dodam coś od siebie:

+ Jest bardzo aktywny, często przebywa na forum i szybko odpisuję ( co potwierdza czas który będzie mógł spędzić na FP ) 

+ Jest osobą kreatywną 

+ Jestem w stanie potwierdzić, że stara się wykonywać sumiennie swoją pracę. 

Jestem na TAK

• Lubię to! 3

"Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]"  ~ Anonim

zwyrol.png.6a7a13b29d70feef516269605323bf07.png.53817fcb42a4f5cc98e7a9988fc7306b.png

• Użytkownik∙

Jestem na tak, 

+podanie

+wiek

+aktywność i chęci

Mam nadzieję, że sprostasz zadaniu bo aktualny redaktor fp chyba się opierdala gdyż nic ciekawego z jego strony nie widać 🤣

• Lubię to! 3

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

Na tak

+przez ostatni czas aktywny w typerce

+wiek

+chęci

+może ktoś ruszy wreszcie tego fb

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

+ wiek

+ aktywność

+ kreatywność

Trzy sensowne argumenty przemawiają za Twoją kandydaturą, więc nic tylko życzyć powodzonka :D

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Jestem na tak 

+wiek

+dobra mordka

+polecam

+ogarnięty

Pozdrawiam ESL 💪🏻

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • LEGENDA

Na fb ostatni post z 10lutego poprzedni 24grudnia, co na fb sie dzieje widać pustki. Co robi redaktor FB aktualny ? - moze odpisuje na wiadomosci,ale tez chodzi o to w tym zeby dodawac cos nawet gazetke ktora jest pisana co miesiac na forum (kopiuj,wklej) i juz cos sie dzieje na tym fb. Jak dla mnie przydała by się druga ręka by rozkręcić tego fb. Może w dwóch będzie raźniej coś wymyśleć na tego fanpage 

Jestem na duże TAK
+wiek
+przyda sie 2 ręka
+/- są pustki na fb :/ 
- nie wiem jak osoba funkcjonuje 

Edytowane przez Anox
  • Lubię to! 2
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Dobrze, że imię się chociaż zgadza, ale ile w końcu masz lat?  Bo rok w tą, a tą to różnica. 

image.png    image.png

Ze względu na kłamanie odrzucam, jak już sobie tam taktykę kłamania co nam będziesz wciskał ustalisz żeby to spójne było to złóż podanie ponownie za tydzień (lub najlepiej zacznij mówić prawdę) 

• Lubię to! 1
  • WTF 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucone.png

heh1111.png

• Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [ODRZUCONE] [REDAKTOR FP] - lucyfer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]