Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - ZwYroL

ZwYroL

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick: ZwYroL
Imię: Patryk
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Póki co nie pracuję więc w zakresie 5-8h. (Proszę nie sugerować się moimi godzinami przebytymi na forum, bo napisałem "ile jestem w stanie".)
Opisz siebie: Mam na imię Patryk i mam 19 lat, w wolnych chwilach słucham muzyki i z bólem staram się uczyć grafiki. Podchodzę do powierzonego mi zadania poważnie i staram się je wypełnić jak najlepiej, jestem też sumienny w tym za co się zabiorę, jestem również bezkonfliktowy i wszelkie spory staram się rozwiązywać pokojowo. 
Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ nie mam co zrobić z wolnym czasem i słyszałem że brakuje rąk do pracy przy redakcji, a ja z wielką chęcią bym pomógł i odciążyłbym chłopaków choć trochę. 
Doświadczenie: Doświadczenie prawdę mówiąc mam w tym całkowicie zerowe, ale staram się jak mogę zawsze, typerki nauczyłem się bardzo szybko i myślę że z posadą jako redaktor będzie bardzo podobnie. 
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10, ponieważ na co dzień rzadko popełniam błędy, ale czasem jak jakieś popełniam, każdy zauważony koryguje, niema ludzi idealnych. 
Przykładowy wywiad/artykuł: Brak. 
Kontakt: Forum / GG : 74716224 / Steam 

@ To1rw

Lecę na kolorki? Jeśli tak uważasz to mi to nie przeszkadza, nie mam prawa zmuszać Cię do swojego myślenia, ale nie lecę na tzw. kolorki ponieważ tak jak pisałem w odrzuconym podaniu na UBT, zależy mi na tym by pomóc na forum, a mam dużo wolnego czasu i to bardzo, jako typer może się nie wyróżniam ale staram się jak mogę i wychodzi mi to póki co bardzo dobrze, zajmuje się 3 dyscyplinami i zajmował bym się większą ilością jakbym miał czym jeszcze. Poza tym rozmawiałem o funkcji redaktora z @ OroKoroner  na PW jak i do @ Kacperek o tym, że bym chętnie pomógł im i ich choć trochę odciążył, bo nie każdy może mieć tyle czasu wolnego i na dodatek sami robili gazetkę, Tobie może się to nie wydawać, ale nie jestem faktycznie jak niektóre osoby które lecą naprawdę na kolorki, nie będę wytykał palcami nikogo.

@ Smerf.LaLuś

Przepraszam bardzo, skąd mam mieć jakikolwiek wywiad lub artykuł skoro nigdy nie byłem redaktorem? 

• Lubię to! 5
  • Super 1

"Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]"  ~ Anonim

zwyrol.png.6a7a13b29d70feef516269605323bf07.png.53817fcb42a4f5cc98e7a9988fc7306b.png

• Strefowicz

Jestem na TAK 

+Ogarnięty 

+Aktywny 

+Pomocny 

Jestem jak najbardziej za daniem szansy koledze wyżej :haha:

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

+ wiek

+ aktywność

+ podanie

Jestem na TAK!

• Lubię to! 3
  • Torfowisko

Jestem na nie 

Nie potrzebnie pchasz się na wszystkie rangi na jakie możesz, dostałeś niedawno typera i się jakoś za bardzo nie wyróżniasz. Chwilę później napisałeś podanie na ubt, które ci odrzucili, a teraz piszesz na redaktora. Jak na moje to Lecisz na kolorki. Drugi szmitek, który leci na rangi. 

Jestem stanowczo na NIE 

Edit:// @ Smerf.LaLuś  ty kurwa, proszę mnie nie obrażać :kekw:

Edytowane przez To1rw

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik
14 godzin temu, ZwYroL napisał:

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10

Patrząc na podanie to jest to sprawa mocno dyskusyjna, nie dałbym Ci tutaj 9/10. Zamiast stawiać wszędzie przecinki, proponuję zakończyć zdanie i zacząć po prostu kolejne.

Obecnie praca redaktorów polega na wstawianiu jedynie serii typu: pytanie dnia, fakt dnia itp. itd. - więc 2 redaktorów starcza na spokojnie, bo wstawienie tych tematów nie zajmuje nawet 30 minut.

14 godzin temu, ZwYroL napisał:

Przykładowy wywiad/artykuł: Brak. 

Ten punkt też nie jest dla zabawy.. jest to GŁÓWNY punkt, jaki powinien być brany pod uwagę - również w szybkiej rekrutacji.
Punkt ocenia Twoją inwencję twórczą i zastosowanie gramatyki/interpunkcji/ortografii w dłuższej pracy.
Brak wymagania tego punktu kończy redaktorami takimi jak Kacperek czy To1rw, którzy nie potrafią logicznie złożyć zdania

Przy obecnym podaniu jestem oczywiście na NIE

/edit @ ZwYroL
Jest coś takiego jak napisanie przykładowej pracy, nie potrzebujesz do tego rangi redaktora.
Dla przykładu.. to, że nie byłeś nigdy fotografem oznacza, że nie masz żadnych zdjęć? XDDD

Edytowane przez Smerf.LaLuś
  • Lubię to! 3

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Właściciel CS 2 SURF

na nie
- podanie brzydkie 

- twoje argumenty mnie nie przekonują do oddania ci glosu na tak

- doswiadczenie zerowe

- nie brakuje rąk do pracy jak wróce z urlopu to damy rade we trzech

• Lubię to! 1

S025eIQ.png.9235290c47ee72e774330d3a88ba8519.png

• Użytkownik

Jestem na TAK.

+ wiek

+ aktywnosc bardzo dobra

+ podanie bardzo przekonuje

dlaczego jeszcze ?

Znam zwyrola juz dluzszy czas, aktualnie jest adminem na surfie 1.6 gdzie jestem opiekunem. Facet jest mega ambitny, ma bardzo ciekawe inicjatywy i leb pelen pomyslow. Dajac mu szanse jestem pewien ze sie nie zawiedziecie :)))

• Lubię to! 2

Sygnaturka-Jacek.png

• Użytkownik

Myślę że mogę dać tutaj na mocne 100% Tak. Plusem szczególnym jest dodatkowa dłoń do pomocy dla redaktorów oraz aktywność. Drugim plusem jest wiek jak i sam opis siebie. Jedynym malutkim minusem jest doświadczenie, ale myślę, że napewno se poradzisz :D
Życzę powodzenia :witam:

• Super 2

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• 420

Okres próbny

+ Wiek

-/+ Aktywność

+ Chęci 

+ Potrzeba redaktora jak rekru jest otwarta

- Podanie

Smefos ci ładnie wszystko wytłumaczył 

Smerfos pamiętasz twoje słowa - "Redaktor nie jest jakąś turbo wysoką rangą, żeby każdy musiał kandydata na tą rangę znać.."

Dodaj jakąs pracę do "Twórczość użytkowników" najlepiej :likethis:

• Lubię to! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Zasłużony

Niestety, ale nie potrafię dać Ci zielonego światełka. Osobiście Cię nie znam, nie miałem okazji więcej popisać na SB czy coś. Jednak zbyt dużo rzeczy jest negatywnych.

Zacznę od pierwszego wrażenia jak tylko spojrzałem i przeczytałem te podanie.
- Pierwsze co się w oczy rzuca to długość - jak na starania na posadę redaktora, słabo się postarałeś. Zbyt krótkie,
- Brak przykładowej pracy, która już by wiele mogła powiedzieć o Twoim zaangażowaniu, staraniach i tego jak faktycznie się w tej roli czujesz. Czy jest to taka robota na 5min i robisz, żeby było czy jest to pasja i nie znudzi Ci się za chwilę,
- Dyskusja/odpowiadanie na wypowiedzi innych. Bardzo źle to wygląda i takie coś nie powinno się wydarzyć. Twoje podanie to nie miejsce na tłumaczenia.

Kolejna rzecz, która mi się nie podoba to lecenie na kolorki.
- 12 Luty - podanie na admina, przyjęte,
- w ten sam dzień jeszcze podanie na Typera xD 13 Luty - podanie na Typera przyjęte,
- 17 luty - podanie na UBT CS 1.6, odrzucone,
- teraz podanie na redaktora.
Spójrz sam jak to wygląda. Usprawiedliwianie się wolnym czasem i chęcią pomocy jest trochę słabe. Wykaż się na tych rangach, potem startuj na kolejne.

Na ten moment widzę innego kandydata na tę posadę, na nie.

Twoja aktywność w dziale Redakcji jest do poprawy. Wykaż się kreatywnośćia oraz zaangażuj się w życie redakcji. Jestem otwarty na nowe pomysły oraz osoby, które mogą stworzyć coś innowacyjnego. Liczę że odrzucanie twojego podania zmotywuje Cię do stworzenia ciekawych prac oraz udowodnienia, że zasługujesz na daną rangę.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Jestem na tak

-/+ chęci

+doświadczenie

+można dać szansę

Pozdrawiam ESL 💪🏻🍩

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Ładny wywiad, wiec pryzjmuje na okres probny

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

przyjete.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]