Użytkownik Walik Opublikowano 1 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1. Twój nick: Walik 2. Co chcesz zmienić: dodać mapę surf_cybol 3. Dlaczego chcesz to zmienić: ponieważ, na serwerze jest mało ciekawych map. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): link do mapy https://www.17buddies.rocks/17b2/View/Map/25306/surf_cybol.html Z racji tego, że nie ma jeszcze wgranej surf_ski_5, to może uda się wgrać jeszcze cybola. Świetna, duża mapa. Kto grał ten wie. Dużo miejsca, dużo ciekawych spotów. Oczywiście proponuję usunąć klatkę, by uniknąć kampienia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 2 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) O kurwa szukałem tej mapy, ale nie mogłem jej znaleźć. Zajebiste wspomnienia mam z tej mapy Ściagne ja i pogram ZA Edytowane 2 Marca 2022 przez Browar3D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Najpierw chcemy jeszcze dodac surf_ski_5, pozniej jak najbardziej możemy dodac Twoja propozycje bo mapka super Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi