Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO/CS 1.6] - On-jo

Marioandspolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT cs 1.6
Nick: On-jo. (na forum)
Imię: Mariusz Dominik Mateusz .
Wiek (dokłada data): 21.
SID: STEAM_0:1:511267855
Znajomość AMXX*(1-10):  5
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tyle na ile mi to pozwala czas i życie. (MAM W CHUJ CZASU JAK KTOS TO NAPISAŁ xD)
Opisz siebie: Jestem ambitny i ugodowy można ze mną pogadać bez spiny o życiu polityce bez zabijaniu matek xD. Ogólnie to chciałbym jak pomóc i być ta osobą która spróbuje utrzymać porządek w dziale jak i pomóc sieci operować karami czasowymi jak i zgłoszeniami cziterów bo znam się myślę.
Dlaczego akurat Ty?: jak napisałem u góry pomóc sieci bo nie ma nikogo już na tej posadzie i myślę że jestem z wami już od początku do końca aż mnie nie wyjebiecie. ( :D)
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Amxbans tak owszem nie raz.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Sporą nie raz miałem ta rangę na sieciach które były top :)
Kontakt: steam,pv,snap

@EdIT: Nie obchodzą mnie opinie innych bo jakbym chciał i zależało by mi na randze poczekał bym do szybkiej ;)

• Ha ha 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Użytkownik∙
9 minut temu, MLK. napisał:

Jeśli sieć ma posiadać takiego UBT to życzę powodzenia na tym stanowisku, moim zdaniem powinieneś aplikować na UBT CS:GO - https://1shot2kill.pl/topic/112401-zgłoszenie-czitera-nam-on-jo/

Wypowiem się choć pewnie nie mogę, na moim koncie nie ma zarejestrowanego bana więc w czym problem twój? że na twojej zje**** sieci która oszukuje ludzi i źle traktuje ocenili mnie że spalony grałem chociaż posiadam range Global Elite wbitą i to nie jest pretekst czy coś ale proszę cię skończ błaznować i wracaj do swojej piaskownicy tam skąd przyszedłeś bo przypominam na koncie nadal nie mam bana a gram tak samo wszędzie i tutaj tak samo :D

ps. Wydałem sporo pięniedzy tam u tego pie**** Merlina z wód czarnych wiec pomyśl analityku czy bym był taki głupi i grałbym z rangami 2 (Włascicel 2 sewerow) i wydanym 150 zł na forum hajsem odpalony i stracić to dla chwili upojenia czitami w gierce? XDDDD i napewno byl jakis plan w z tym wszystkim po zakupie serwera prze zemnie od Merlina zotalem wyrzucony pod pretkstem czitow

• Super 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

Moja rezygnacja nie została jeszcze zaakceptowana. Odrzucam. 

:peposhrug:

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Ha ha 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]