Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 3 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Wywiad z Lucyfer Pytająca --> @ Dusia Odpowiadający --> @ lucyfer Witamy! Miło, że chciałeś wziąć udział w wywiadzie. Na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie. Mam na imię Mariusz lat 22 we wrześniu, interesuję się sportem, muzyka, informatyką. Jestem osobą, która lubi podróżować i zwiedzać świat. Uwielbiam jeść placki ,spaghetti oraz budyń. Aktualnie pracuje jako malarz proszkowy i jestem zadowolony ze swojej pracy. Jakie odwiedzone przez Ciebie miejsce najbardziej Ci się podobało i jakie jest Twoje wymarzone miejsce do odwiedzenia? Najbardziej mi się podobało odwiedzenie bazyliki w Licheniu, ponieważ jest bardzo pięknie tam i bardzo spokojne i wyciszone miejsce do zwiedzania. Moje wymarzone miejsce do zwiedzenia to bazylika w Rzymie, ponieważ słyszałem, że jest to najpiękniejsze miejsce do zwiedzania i do pobytu w tym państwie. Chciałbym dodać od siebie, że naprawdę warto wybrać się w te miejsca, gdyż można się wyciszyć i zapomnieć o problemach i nie myśleć tyle. Bazyliki to na pewno jedne z najlepszych miejsc do wyciszenia się. Wspominałeś też o zainteresowaniu sportem i informatyką, ćwiczysz jakiś konkretny sport? I co dokładnie z informatyki Cię interesuje? Konkretny sport to piłka nożna, koszykówka, siłownia, kiedyś grałem w lidze juniorów, ale z powodów kontuzji przestałem. Ćwiczę na siłowni kilka razy w tygodniu. Jestem bardzo dumny, gdyż byłem jednym z najlepszych strzelców w piłkę nożną z wszystkich drużyn z którymi graliśmy. Z informatyki interesuję się forami np. acp, lubię tworzyć komendy nowe, a także składaniem komputerów. Chciałbym kiedyś móc się tutaj wykazać. Rozumiem, więc czekamy na Twoje rozwinięcie skrzydeł u nas Jakie są Twoje marzenia? Moje marzenia to być kiedyś bogatym miliarderem, zwiedzić cały świat, zostać sławnym piosenkarzem, a takie jedno najważniejsze zostać tutaj j@ U zostać sławnym piosenkarzem ciekawe, jaki rodzaj muzyki chciałbyś tworzyć? Masz talent do śpiewania czy to po prostu Twoje marzenie by właśnie potrafić śpiewać? Chciałbym tworzyć rap, hiphop. Myślę, że mam talent do śpiewania i chciałbym spełnić swoje marzenie dotyczące śpiewania na dużej scenie. To zachęcam do nagrania jakiegoś kawałka i podzielenia się nim z nami na forum Było o marzeniach to teraz o bardziej realnych sprawach, jakie masz plany na przyszłość? Moje plany na przyszłość to ślub, własny dom oraz najlepsze auto. Mam narzeczoną, która jest w ciąży i oczekuje narodzin dziecka za kilka miesięcy. Oo to gratulację! Macie już wybrane imię dla dzieciątka? W sensie jeszcze myślimy nad imieniem ,ale jak coś to powiadomimy tutaj społeczność forum Rozumie, to czekamy Wspomniałeś też o najlepszym aucie, czyli jakie auto jest dla Ciebie najlepsze? Dla mnie najlepsze auto to Porsche albo ferrari ,też gustuje w audi. Dwa pierwsze to mało rodzinne auta, ale za to do popisania się i zabawy to całkiem całkiem Dobrze teraz cofniemy się trochę w czasie i opowiedz nam jak wspominasz swoje dzieciństwo, czy byłeś rozrabiaką i rodzice musieli Cię gonić z pasem czy jednak pilny uczeń i grzeczny. Nie byłem rozrabiaką, nawet w dzieciństwie wpadłem do stawu i mnie ratowali. Dzieciństwo wspominam bardzo dobrze jeździłem na traktorze na sianie, a także byłem grzecznym i pilnym uczniem. Dzieciństwo na polu, musiało być ciekawie a gdzie najbardziej lubiłeś spędzać czas w dzieciństwie, a gdzie teraz i dlaczego akurat w tych miejscach? Najbardziej lubiłem spędzać czas na działce przy stawku i bujać się na huśtawce. Teraz czas lubię spędzać ze swoją narzeczoną w restauracji, kinie, ponieważ jest to bardzo romantyczny klimat we dwojga. Jest w życiu coś czego nie tolerujesz lub ciężko znosisz? Nie toleruje fałszywych osób, nie znoszę kłamstwa. Co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje? Najbardziej mnie uszczęśliwia miłość, radość z pójścia na spacer z narzeczoną. Dołuje mnie zachowanie ludzi w dzisiejszych czasach, przede wszystkim chodzi o to, że ciężko dziś poznać prawdziwych przyjaciół, bo dużo jest fałszywych i toksycznych osób. Dobra, przejdziemy teraz do dziwacznych pytanek. Co byś zrobił, gdyby na świecie wybuchło zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłbyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość i starał się tam dotrzeć czy siedziałbyś w "campie"? Walczyłbym z nimi i wierzył, że jest ludzkość. Teoretycznie jest jakaś szansa, że znajdzie się jakiś człowiek. Co byś zrobił, gdybyś znał datę swojej śmierci? Czy może by Cię to nie ruszyło? W sensie jak bym znał datę swojej śmierci to bym chciał ostatnie dni spędzić z rodziną, z narzeczoną i pójść do kina na film. Gdybyś wygrał dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczył? Na nowy dom z basenem, a także na fundację pomagającą dzieciom oraz zostawił kasę na życie. ~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~ Jak zacząłeś swoją karierę w CS'a i co myślisz o naszej sieci, jak się tutaj znalazłeś? Karierę zacząłem instalując CS 1.6 w wieku 13 lat wchodząc na serwer jailbreak i tak wszystkie serwery, aż tutaj doszedłem do tej sieci. Ta sieć jest rozwinięta bardzo dobrze przez @ Trivor a, Ciebie i @ Andrzej. a. Moim zdaniem jest to sieć godna polecenia całemu światu, gdyż wszystko jest tutaj piękne. Już wiemy, że chciałbyś dążyć do rangi j@ na naszym forum, gdybyś taką rangę posiadał co byś zmienił/dodał/dopilnował bardziej na forum? Zmienił bym przede wszystkim wygląd w tematach. Dopilnował porządku na forum i w działach, żeby było przejrzyście oraz ład i skład. Dodał bym jakieś ciekawe konkursy jako j@ albo jakieś fajne prace. I dodał jakieś ciekawe nagrody. ~~~~~~ Parę szybkich pytanek ~~~~~~ -Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? Nie ma takiej rzeczy. -Pies czy kot? Kot. Góry czy morze? Góry. Blok czy dom? Blok. Dzień czy noc? Noc. Rodzina czy kariera? Rodzina. Film czy książka? Film. YouTube czy Netflix? YouTube. Dziewczyna czy kumpel? Dziewczyna. Klub czy domówka? Domówka. Praca czy szkoła? Praca. Muzyka w telefonie czy koncert? Muzyka w telefonie. Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? Opowiadanie komuś czegoś. Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? Spędzenie wieczoru z ukochaną osobą. Dotarliśmy do końca naszego wywiadu, dzięki za poświęcony czas! Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? Tak. Chciałbym pozdrowić całą administrację forum , a także, @ PANDA , @ shinga , @ m4jkiii , @ Kacperek i @ Anox . Dziękuję i pozdrawiam . 5 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PANDA Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) Piękny wywiad @ Dusia i dziękuje za pozdrowienia @ lucyfer Edytowane 3 Marca 2022 przez PANDA 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Piękny wywiad @ Dusia i dziękuje za pozdrowionka @ lucyfer 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Prześliczny wywiad, oczywiście pozdrawiam @ lucyfer 2 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 3 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) Dziękuję za wywiadzik i literówkę zrobiłem,ale i tak uwielbiam was Edytowane 3 Marca 2022 przez lucyfer 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Pozdrawiam @ lucyfer jak i siebie! 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Fajny wywiad. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ewcia24 Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Fauny wywiad aby było ich więcej 2 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 4 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Mega przejrzysty i piękny wywiad, super się czytało. 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 4 Marca 2022 420 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Fajny wywiad 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi