Użytkownik Slasher Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Nick z CS: Slasher Admin banujący: ------ Serwer: Only dd2 Data zdarzenia: 4.03.2022 godz 4:50 Opis sytuacji: CO tu opisywac, dostalem bana za nic ... Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 4 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Już napisałem do @ LAN_CIECHOCINEK2K2 żeby cię odbanował, mój błąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Tak, ale ja dostalem bana jakiegos na config... ze zabralo mi z 400 fps, nie widze celownika i caly cs mi sie zacina, na wszystkich serwerach a nie tylko u was ... wiec prosze o pomoc, specjalnie pobiore ts3 zeby ktos mi kur*** wytlumaczyl jak to zdjac bo reinstall cs nie działa. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 4 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Dostałeś bana Destroya, bo mi się popierdolilo w amx,miałem Ci dać Ab,ale się pomyliłem,za co sory,bo ban Ci się już skończył 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Spk, tylko ze mam nadzieje ze jak mi dadza ub, to normalnie bede mial swoje fps i wszsytko jak wczesniej bylo Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 4 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Spróbuj usunąć całego cs,i zainstaluj go jeszcze raz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Kurwa. Bez jaj ogolnie, wchodze na serwer pograc. Dostaje bana za nic ... okej, zdarza się za free czasami dostac ... ale ....ale .... ja kurwa nie moge wgl wlaczyc serwera no nie mam celownika i hud ... nic nie mam ... w sumie to mam po tym banie ... 5 fps kurwa na cs, gdzie mam 600 fps ... Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Ja już flag nie mam @ Błaszczyk . Napisz do czerwonych. A co do samego destroyera to @ Slasher pogrzeb w configach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Ale co ja mam kurwa se w cs grzebac jak to wasza sprawka, dlatego prosze o pomoc bo nie ogarniam takich spraw tylko zajmuje sie Hedami ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) @ Slasher @ Błaszczyk Czy ban został zdjęty? Edytowane 4 Marca 2022 przez m4jkiii Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Cytat Nie zostal zdjety... musialem reinstal cs 1,6 robic ... wszystkie pliki od 0 ... chcialbym zeby admin poniosl konsekwencje za swoje idiotyczne czyny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Ban zdjęty, zapraszam do gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi