Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Twój nick:Cyk Nick oskarżonego: @ PANDA Powód skargi: od kiedy UBT każę wstawiać ss'y w hostingu zippyshare. Opis sytuacji:Wszedłem teraz sobie na forum i patrzę w strefę banów , widzę że Panda się zajął ss'ami , więc patrzę a tam zong 😂 rozbawiła Mnie ta sytuacja 😂widocznie ktoś nawet nie zna wzoru 😂 Data i godzina zdarzenia: wczoraj/dzisiaj Miejsce zdarzenia: forum Dowody: niżej Coś od siebie: pierwszy dzień i takie rzeczy xd 😂 śmieszna sytuacja 😂 pozdrowienia Możecie pisać że skarga jest śmieszna ale takie są realia jedyny moderator który na to zareagował to @ DepresjaHook.hack który w poprawny sposób wyjaśnił "nowemu" UBT że nie tylko w zippyshare ale w każdym darmowym hostingu #Edit: jeśli myślisz że skarga jest bezsensowna to się mylisz a do szkoły to Ty możesz iść nie prowokuj lepiej Ktoś tu obsrał chyba Gacie Strasząc Mnie poprzez kolegę Dobry jesteś @ PANDA hahhah , chyba że Ci dupę liżął ale to i tak nic nie da Edytowane 5 Marca 2022 przez Cyk 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PANDA Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Nie wiem po co ta skarga bezsensowna jak mi wytłumaczono wczoraj że są dwa linki rar/zipyshare i to ważne żeby były darmowe więc. Brak oskarżeń W dodatku tą skargę pisałeś chyba na kolanie po prostu chcesz się coś zrobić żebym stracił tą posadę żeby pisać taką bezsensowną skargę o 3/10 błąd który mi wyjaśniony to zapraszam żebyś się zapisał ponownie do szkoły. Pozdrawiam PANDA Edytowane 5 Marca 2022 przez PANDA Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Co do tego, że kazał wstawić na zippa może po prostu nie zwrócił uwagi, że u nas na forum nie wrzucamy już na tą stronkę ssów, na początkach na funkcyjnych rangach bywają małe pomyłki czasami ( Ii nie było to aż takie straszne/poważne żeby pisać skargę z powodu prośby wstawienia na inną stronkę niż jest we wzorze) Kolega i tak dostał degradację z powodu między innymi właśnie gróźb Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi