Użytkownik Hover Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) 1. Imię: Grzegorz 2.Twój nick na serwerze: Hover 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Hover/54.38.142.181:30035/ 5. W jakich godzinach grasz?: 16/17/18-ile chcym 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Oczywiście 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie (raczej) 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Z racji takiej, że wiele razy już tu obejmowałem tą posadę, to wiele pisać sądzę że musieć nie muszę, lecz muszę powody swe podać. Od czasu do czasu za duży brak mutacji w głosie u osób się odzywających, chęć vipa i porządku kiedy nie ma innych adminów. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/HoverPL/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:516734729 Edited1:Bociu cóż mogę rzec, nie było przedtem żadnej takiej rzeczy chyba podawać więc się pomyliłem z tym steam id. Edited2: Rozumiem odpowiedź, lecz nie sądziłem, że jest potrzeba pisania pod publikę, typu: (Nie krytykuję, tylko podaję jako przykład) Pat - "Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Powinienem pełnić tą funkcję ponieważ potrafię korzystać z sourcemoda oraz potrafię wykryć osobę łamiącą regulamin. Nie jestem osobą toksyczną oraz jestem pracowity, spełniam wymagania oraz jestem aktywny na serwerze codziennie. Oraz na serwerza spotkałem kilka razy cheatera gdy nie było obecnego admina , jestem osobą kulturalną oraz spokojną." Jeżeli tak wystarczy to trochę śmiesznie, lecz rozumiem. Edited3: @ NatQ - "jestem na nie, pisząc że miałeś kiedyś admina nie wiesz co to steamid?" - Zauważ, że dałem 6 nie 1, pamiętam trochę, lecz dawno tego nie robiłem, inaczej dałbym 8, lecz byłem szczery zamiast znowu pod publiczność koloryzować. Na dodatek twoja ocena wychodzi 3+ do 2-, więc śmiech poraz kolejny. Przy okazji przyjżałem się skali znajomości sm i 6 to norma, przy okazji..W swoim podaniu dałeś 6. Edited: @ Fabianito - Rozumiem i sam jestem zdania, że to podanie należy przypiąć jako "Tak nie róbcie", lecz byłem w nim szczery. Zauwaz jednak, że wywnioskowac po tym ciężko powinno być jakim ja adminem jestem, jednak patrząc na to, że byłem nim tu parę bądź treca razy to jednak coś tam umiałem. Faktycznie, niepotrzebne "?" tam było. Edytowane 6 Marca 2022 przez Hover 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 @ Admin CS:GO Only AWP #1 +/- Wiek + GT (całkiem nie dawno wróciłeś do grania w cs'a) +/- Argumenty (To co piszesz jest dziwne, ponieważ cały czas działa administracja i bardzo dobrze wykonują swoją robotę w przypadku nie obecności jakiegoś z adminów wystarczy napisać do któregoś admina w wiadomości prywatnej, a wiem że gracze mają bardzo dobry kontakt z adminami poza tym dzieci posiadające już na swojej liście mute dostają coraz to dłuższe kary sięgające już nawet kilka dni... Do tego dodałeś że interesuje Cie ''VIP'' to w końcu interesuje Cię vip, czy faktyczne pomaganie w utrzymaniu porządku) - Niby pełniłeś już funkcje admina, a mimo wszystko jako ''Steam ID'' podałeś swój nick Szczerze mówiąc to nie widzę tu szczerych chęci w pełnieniu tej funkcji, a po prostu skok na rangę i na bonusy jakie posiada - VIP i ''władza'' oczywiście przy tej ''władzy'' należy przymknąć oko EDIT:1 Zapomniałem dodać że jestem na NIE (niestety?) EDIT2: Odnosząc się po kolei do tego co tam - stem ID zawsze było i będzie ponieważ jest to potrzebne do nadania flag adminowskich - Nie rozumiem co masz na myśli ''Pisanie pod publikę" - Co ma ''Steam ID'' do umiejętności ''SM"? - Skoro sam z siebie widzisz że podanie jest napisane w niewłaściwy sposób to czemu tak zrobiłeś... nawet jeżeli byłeś tu adminem prarę razy to nie oznacza to jednak tego, że możesz podejść do wszystkiego na odpierdol czekajac tylko na przyjęte podanie bo znajomości... weź też pod uwagę to ze administracja się ciągle zmienia i osoby będące w administracji Cię nie znają. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paat Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 +wiek +gt +/- sourcemod + chęci +/- argumenty "chęć vipa i porządku" - podanie , podanie pisałeś na tak zwane odwal się, w dodatku w steam id podałeś Nick na steam jestem na nie, pisząc że miałeś kiedyś admina nie wiesz co to steamid? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fabianito Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) +wiek +gt + sourcemod - chęci podanie napisane w sposób przez, który można wywnioskować jakim adminem będziesz. - argumenty , a raczej ich brak. Jestem na nie. Pisząc w podaniu argument "chęć vipa" moim zdaniem automatycznie skreśla. Edytowane 6 Marca 2022 przez Fabianito Zły znak przy sourcemod 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Y'ello + doświadczenie, +/- wiek, +/- sm, +/- gt (do poprawienia). Generalnie rzecz biorąc, nie wiem. Ta nagonka na vipa wyżej jest niepokojąca, dodatkowo niby podstawienie nieprawidłowego steamid. GT na pewno do poprawienia, fajnie że wróciłeś ale na razie za mało. Na ten moment na Nie . Więcej pograć i złożyć później. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 7 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi