Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Jacek_ss2

helikopterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: @ helikopterovsky
2. Nick oskarżonego: @ Jacek_ss2
3. Czas zdarzenia: 06 mar 2022 - 22:12:46
4. IP/SID oskarżonego:
5. Powód skargi: Nieznajomość taryfikatora.
6. Opis sytuacji:
[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  nie ma zabijania an respie i koniec
[Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` :  na forum zmiany juz sa?
[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  tak

[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  jak chcesz sprawdzic to zabij mnie na respie xD
[Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` :  wystarczy ze cie obije 2 hity kekw
[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  sprobuj
[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  zakaz i z tym nie ma dyskusji
*** ``HelikHelikopterovsky`` killed Jacek with a headshot from awp ***
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Zabijanie gracza na resp pkt 12'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:197876817'

No i sprawdzam.

Taryfikator nie przewiduje bana za wymienione zachowanie.

Zabijanie z respa --> Upomnienie / kick / ban od 5 do 30 min.

Skanowanie ścian na respie  z respa --> Upomnienie / kick / ban od 5 do 30 min.

Przeskakiwanie z respa na respa przeciwnika --> Upomnienie / kick / ban od 5 do 30 min.

7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Zbędne, styknie to co jest na forum. Do zabijania na respie of kors się przyznaję.

Ban z dłuższą czasówką jest, niezgodny z taryfikatorem - który nie przewiduje kary.

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• Użytkownik

Omg.... wchodzisz na serwer z premedytacja lamiesz regulamin byleby pozniej napisac skarge, super hobby :))

Jak nie masz co robic wieczorami to polecam netflixa albo ksiazki poczytac.

edit 1: robisz to celowo mimo posiadanej wiedzy jaki jest regulamin, a ze chcesz szukac dziury w calym to juz twoj problem.

edit 2:  helikopterovsky Dzisiaj 22:35 : dzień bez skargi dniem straconym - robisz to umyslnie bo masz takie hobby. Utrudniasz tym prace serwera bo osoby zajmujace sie powaznymi sprawami musza zajmowac sie twoimi pierdolami.

edit 3: Wczoraj tez byla skarga zwiazana z tym tematem i twoja osoba, mimo wytlumaczenia ci ze to nie jest zgodne z regulaminem, dzisiaj wchodze pograc chwile i widze cie znow robiacego to samo.... 

edit 4 i ostatni bo szkoda mi slow na ciebie... "To że serwer jest p2w to fakt, a nie prowokacja. Klasy premium imo op. 3 Rakiety, każda ściąga na hita." zadanie z rakiety okolo 110 dmg jest tak samo mozliwe przy uzycie klasy skiller ktora jest darmowa, nie znasz sie na serwerze a sie wypowiadasz i prowokujesz. 

edit 5 : cytuje twoje słowa „ gracze zabijają na respie jak nie ma admina „ - tak jest i to głównie ty to robisz. Zaraz po banie wróciłeś na serwer i znów robiłeś to samo i dostałeś ostrzeżenie i kicka i później się już ogarnales bo widziałeś mnie na spec, wiec chłopie ogarnij się ze swoimi problemami i stosuj się do regulaminu i koniec kropka. Będziesz się stosował nie będzie banu. A skoro masz taki zamiłowanie do pisania skarg i widzisz ze ktoś łamie regulamin to pisz skargi na to i elo. Pisze ostatni raz, twoje durne pisania zabiera tylko innym czas i szukasz dziury w całym bo nie potrafisz się zastosować do regulaminu panującego na serwerze jak ci on nie odpowiada to daje ci słowo ze tęsknić nie będziemy. 

Moim zdaniem robisz to w pelni celowo ale wez pod uwage ze tylko utrudniasz tym prace forum, i zajmujesz cenny czas ludziom ktorzy maja wazniejsze tematy na glowie.

*Podważanie decyzji Admina (zbędne komentowanie co robi / jak powinien coś zrobić) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min.

- [Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` :  macie rakiety na 1hita

[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  a co to ma za znaczenie?

[Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` :  no ma XD

[[P] Krejzol] [*V*I*P*] Jacek :  nie mozesz zabijac i koniec

* Prowokacje (próba wszczęcia kłótni) --> Upomnienie / Kick / Ban do 30 min.

- [Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` :  to kurwa czekasz az cie uderze czy co

- [Snajper] ``HelikHelikopterovsky`` :  bo masz pay2win serwer XD

* Zabijanie z respa --> Upomnienie / kick / ban od 5 do 30 min. ( wzialem ten podpunkt pod uwage bo skutki te same. )

Edytowane przez Jacek_ss2
  • Lubię to! 4

Sygnaturka-Jacek.png

• Premium
Premium

Jak dla mnie skarga całkowicie bez sensu, chłop wchodzi i celowo prowokuje, łamie regulamin i podjudza by dostać bana.

A to wszystko dlatego by złożyć skargę i cieszyć się satysfakcją jeśli zostanie przyjęta... ( To nie jest pierwsza jego skarga która jest bezsensu i na siłę )

Znajdź sobie inne zajęcie albo idź i się zajmij psuciem serwerów na innych sieciach.  

@ Dusia

• Lubię to! 2

"Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]"  ~ Anonim

zwyrol.png.6a7a13b29d70feef516269605323bf07.png.53817fcb42a4f5cc98e7a9988fc7306b.png

• RST

serio chłopie znowu Ty ? 

wczoraj skarga na mnie, dzisiaj na Jacka, żeby po prostu znaleźć sobie zajęcie, albo żeby złapać kilka reakcji pod postem skargi :o 

celowo łamiesz regulamin i wczoraj pod "skargą" na mnie zgodziłeś się ze Zwyrolem, że takowy regulamin jest troche pokręcony, lecz tak czy inaczej się zgodziłeś.

Serio nie zaśmiecaj forum takimi rzeczami, bo to staje się już toksyczne i dziwne. 

wchodzisz na serwer wpisujesz /regulamin i bijesz na respie na mapie surf_ski5, bo wiesz że nie ma tam jeszcze safezone. 

Chyba, że Twoim zadaniem na forum jest znajdowanie luk w regulaminach, aczkolwiek nie wydaje mi się :D:D

samymi skagrami na graczy złapałeś 744 punkty reputacji??? 

ps. co to jest ? "Do zabijania na respie of kors się przyznaję." zabijanie na respie. bum. było ostrzeżenie, nie skutkuje ciach ban, dziękuje.

Edytowane przez ReseT
cytat z postu oskarżającego
  • Lubię to! 2

tumblr_nrg0ex4qbq1uvcgjlo1_500.gif

Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd.

• Użytkownik
3 godziny temu, Jacek_ss2 napisał:

Podważanie decyzji Admina (zbędne komentowanie co robi / jak powinien coś zrobić) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min.

Gdzie podważałem Twoją decyzję na serwerze XD? Teraz to dopiero robię, więc czasówka bana staje się słuszna xD?

Komentuje bilans klas premium/normalnych lol.

* Prowokacje (próba wszczęcia kłótni) --> Upomnienie / Kick / Ban do 30 min.

To że serwer jest p2w to fakt, a nie prowokacja. Klasy premium imo op. 3 Rakiety, każda ściąga na hita.

A to, że czekasz aż cię uderzę to fakt, celowo podczas wymiany ognia zeskakujesz z dachu respa do środka - żeby sprawdzić czy Cię zabiję, później dać mi bana, albo zobaczyć czy napiszę skargę.

Sprytne, nie masz ppkt który przewiduje kary za zabijanie na respie - więc naciągasz respa (tutaj jeszcze luz) i dodajesz kolejny z prowokacją (to już nie jest ok, bo takiej nie ma) i go sumujesz. 500 iq play. Ja tam przełknę słuszne pół godzinki, ale zarzucanie mi prowokacji i podważania decyzji jest nie na miejscu. Zażalenia w sprawie decyzji są na forum, a prowokacja nie miała miejsca, chyba że mówimy o Twojej - która była wyżej.

Wczoraj było git, poprawki wpadły. A dzisiaj dostaje karę niezgodną z taryfikatorem. Piszę od razu, bo dzisiaj godzinka, jutro 3 a za tydzień perm. I będzie  "uj z taryfikatorem, recydywistą jestem XD"

3 godziny temu, ZwYroL napisał:

A to wszystko dlatego by złożyć skargę i cieszyć się satysfakcją jeśli zostanie przyjęta... ( To nie jest pierwsza jego skarga która jest bezsensu i na siłę )

3 godziny temu, ReseT napisał:

samymi skagrami na graczy złapałeś 744 punkty reputacji??? 

A wy posty sobie nabijacie liżąc się po dupach oraz pisząc rzeczy nic nie wnoszące do tematu? Bo wczoraj trochę zajęło, zanim znaleźliśmy wspólny język.

Opiekun wbiega na respa i mówi - sprawdzaj, zabij mnie. Zrobiłem na forum wszystko Francja-elegancja.

Dostaje bana> sprawdzam, stwierdzam że nie ma Francji-elegancji.

Żeby nie było, pisząc skargę nie liczę na degradację/ostrzeżenia z powodu takich pierdół. Chcę poprawki.

Chociaż za pisanie postów, które nie są poparte czymkolwiek, tylko po to żeby wstawić się za kimś imo powinny być warny. Nie wnosisz nic - nie pisz. Od tego są statusy/propozycje, tam możecie propsować się nawzajem ile wlezie. Ale nie kurwa skargi, w momencie jak nie było Cię na serwie i wnosisz swoją opinię na mój temat tylko po to żeby pokazać jaki jestem fuj.

A temat powstaje, bo po odpowiedzi w statusie widzę, że to nie jest pomyłka. Tylko celowa złośliwość [kara większa niż w taryfikatorze za podobne rzeczy]

image.png.b3a282ef473e8302cdfe005ba1b8f827.png

Taka pierdoła, a już 2 osoby zlatują się bronić opiekuna. Regulamin i taryfikator popraw, a potem zacznij się do niego stosować, pjona.

Ilość kolegów którzy się włączają do rozmowy nie sprawi nagle, że racja będzie po Twojej stronie.

// edit 

edit 1: robisz to celowo mimo posiadanej wiedzy jaki jest regulamin, a ze chcesz szukac dziury w calym to juz twoj problem. Nie posiadałem wtedy wiedzy o dziurze w taryfikatorze, nie znam go na pamięć. Zresztą dziura dziurą, 30 minut to górna półka, dostaje 60.

edit 2:  helikopterovsky Dzisiaj 22:35 : dzień bez skargi dniem straconym - robisz to umyslnie bo masz takie hobby. Utrudniasz tym prace serwera bo osoby zajmujace sie powaznymi sprawami musza zajmowac sie twoimi pierdolami. Umyślnie napisałem skargę, po tym jak umyślnie zbanowałeś mnie na dwa razy dłuższy czas niż przewidziany w taryfikatorze. Nie miałem na celu prowokacji.

edit 3: Wczoraj tez byla skarga zwiazana z tym tematem i twoja osoba, mimo wytlumaczenia ci ze to nie jest zgodne z regulaminem, dzisiaj wchodze pograc chwile i widze cie znow robiacego to samo.... Wczoraj, to Twój regulamin nie był zgodny z tym czego wymagałeś. Jak Twoi admini zauważyli,

"Chyba, że Twoim zadaniem na forum jest znajdowanie luk w regulaminach, aczkolwiek nie wydaje mi się"

W regulaminach są luki, nie ma powodu żeby udawać, że jest inaczej. Tutaj proszę nie przerzucaj winy, bo posiadanie go w dwóch częściach nie jest najlepszym pomysłem.

edit 4 i ostatni bo szkoda mi slow na ciebie... "To że serwer jest p2w to fakt, a nie prowokacja. Klasy premium imo op. 3 Rakiety, każda ściąga na hita." zadanie z rakiety okolo 110 dmg jest tak samo mozliwe przy uzycie klasy skiller ktora jest darmowa, nie znasz sie na serwerze a sie wypowiadasz i prowokujesz. 

image.png.51119749e61bebe02223528c0e8d4727.png

+

image.png.0cb672c0c6f4de603c517d899a7c118d.png

vs

image.png.943a22a9b8e42e18cf80d6881a111f0e.png

In my opinion nie są równe, nawet z równo rozdanymi umiejętnościami. Dobra, niepotrzebnie dodałem "bo masz", to faktycznie można osobiście potraktować. Mea culpa, prowokacja nie była moim zamiarem. Granie normalną klasą na vip+premium z dwa razy wyższym lvl'em daje się odczuć.

Mam zastrzeżenie tylko co do długości w tym wypadku. Powód to "Zabijanie gracza na resp pkt 12", w skardze piszesz dodajesz 2 inne, moim zdaniem troszkę na siłę wciśnięte. Pół godzinki to prawie nic, ale nie chciałem sytuacji która ewoluuje do banicji na 24h/tydzień za fragi na respie [które nie oszukujmy się, są cały czas gdy adminów nie ma], więc prewencyjnie napisałem temat. Żeby uniknąć sytuacji w której czas urośnie.

Edytowane przez helikopterovsky
  • Ha ha 1

Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć...

• Junior Admin
Junior Admin

image.png

Jak sam napisałeś  taryfikator jest przeznaczony dla adminów by wiedzieli na ile banować, a ty jako gracz trzymasz się regulaminu serwera i go czytasz. 

12. Nie zabijamy ludzi na respie. 

To że nie ma czegoś w taryfikatorze nie znaczy że admin nie moze CIę za to zbanować, BO TO I TAK TEMAT NIE DAL CIEBIE, GRACZ STOSUJE SIĘ PRZECIEŻ DO REGULAMINU, TARYFIKATOR JEST DLA ADMINÓW by wiedzieli na ile banować, a jeżeli tego nie ma w taryfikatorze to mogą banować według własnego uznana, co zostanie zmienione byś jeszcze perma przypadkiem za to nie dostał bo ludzie CIę już wystarczająco mają tam dość

• Super 5
  • Dzięki 1
  • Tak sobie 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]