Pepega Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Pepega 2. Nick oskarżonego: NieLeG4LnY 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: Przeszłe 3 dni/Dzień dzisiejszy 09.03.2022 01:00 5. Powód skargi: Nieadekwatne zachowanie etc 6. Opis sytuacji: Generalnie rozpiszę się trochę odnośnie sytuacji panującej na serwerze w przeciągu ostatnich 3-5 dni, Już abstrahując od mass abuse admin talk Nielegalnego i kręcenie jakichś krzywych dram pokroju wypowiadania się i wymądrzania na temat obecnej sytuacji geopolitycznej co mógłbym nazwać rozmową wujaszka z ojcem przy wigilijnym stole przy wódeczce, Mogę też przytoczyć przykładowy monolog typu " No ale co ty małolato wiesz o życiu ja mam 30 lat kurwa przepracowałem tyle i w csa grałem zanim ty na świecie kurwa byłaś". Zaś co do dnia dzisiejszego to wywiązała się awantura o jedną z graczek gdzie admin darł mordę i gadał coś o dawaniu chuja i "pojebanych" małolatach i nienawiści do kurestwa, Upomniałem jednego z adminów DD2 #2 bodajże @ m4jkiii by nie obrażał graczy z czego wywiązała się awantura 30 minutowym banem po ostrej wymianie słów. Co do swojej banicji zastrzeżeń nie widzę ale to że na serwerze ciężko jest grać przez atmosferę która zostaje narzucona przez osoby egzekwujące zostawiam pod ocenę rang wyższych. //Edit// @ m4jkiii No ta to prawda, ja bym sobie lekko tydzień dał , I tak M4jkii tutaj winy żadnej nie ponosi a jedynie był wplątany w wir wydarzeń które eskalowały w pewnym momencie. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ MaChinE**DiabliK******BIG @ eM! Edytowane 9 Marca 2022 przez Pepega 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Tak to prawda, zdenerwowałem się powiedziałem tam chyba ruro. Zwróciłeś mi uwagę, to dobrze. Co do bana świadkiem mi twoje ostre zwyzywanie. 30 minut to chyba najkrótszy ban za to co powiedziałeś Edit Na przyszłość nie cytuj słowa „obrażał graczy” to było w kierunku jednej osoby, nie wielu. Takim czymś wrzucasz mnie do jednego wora jakiejś patologii którą stwarza ten admin, a dzisiaj wbiłem dopiero na tego serwa. To, że on ma jakieś problemy psychiczne i straszy ludzi permem jak dziś to już nie moja wina. To tyle z mojej strony dobranoc. Edytowane 9 Marca 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NieLeG4LnY Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Hmmm.. No więc tak . Odnośnie tego co się działo kilka dni wcześniej a propo tej debaty o której mówisz to faktycznie mnie poniosło bo trochę jestem bardziej wgłębiony w sytuację na świecie i większość ludzi jest ogłupianie przez telewizję... " No ale co ty małolato wiesz o życiu ja mam 30 lat i grałem w csa jak ty na chleb mówiłaś pyp" dokładnie tak to powiedziałem do Karolci która najwięcej miała do powiedzenia a gówno wie o życiu ... Napisałem jedna informacje i od tego się wykręciła tzw"gownoburza" . Odnośnie wczorajszej sytuacji kolego to trochę Ci się pojeba*o ... bo to akurat @ m4jkiii wyzwał jakąś dziewczynę od rury i to ja go upomniałem że to nieładnie i żeby tak nie mówił ... Cały czas wszyscy do mnie mówia na mikro żebym kogoś zbanował bo to bo tamto i jeszcze drze na mnie mordę że nic nie robię ... Ludzie od tego jest u@ !!! Dlatego później się dzieją takie rzeczy i robi się chaos . A Ty @ m4jkiii jeszcze pisałeś mi na czacie że właśnie tego nie robia i mi przytakiwales a teraz frana palisz ... Doskonale widziałeś sytuację więc nie wal w chuj**a . Ty @ Pepega dostałeś wtedy bana na 30 min bo zacząłeś się rzucać jak i kilka innych osób które wyrzuciłem żeby był spokój . Sam z gromadka dzieci które nie wiedzą jak napisać na czacie do admina ciężko jest ogarnąć sytuację jak każdy drze mordę do mikro i mówi co mam robić ! To nie wy jesteście od tego żeby mówić co mam robić ! A Twoja rozmowę ze mną @ m4jkiii gdzie przyznawałes mi rację "chorągiewko" że tak brzydko Cię okresle bo właśnie tak się zachowujesz bardzo chciałbym żeby zobaczyli demko HLTV nagrywa . Jak jesteś na serwerze to przyznajess mi rację a jak ktoś złoży skargę to musisz dodać od siebie kilka nieprawdziwych słów . Więc @ Pepega reasumując twoja skargę to mógłbyś mieć jakieś zastrzeżenia co do mojego zachowania kilka dni wstecz ! Wczoraj natomiast i o sytuacji z obrażaniem kobiet przez @m4jkiii nie powinieneś mieć do mni żadnych pretensji bo to ja ogarnialem cała ta sytuację dzięki czemu dostałeś bana za swoje zachowanie . Dziękuje i pozdrawiam EDIT 1 @ m4jkiii i @ Pepega wystarczy wejść w listę banow i wszystko macie jak na tacy za co i komu daje bany i nie widzę tam żadnych permow albo wyrzucania ludzi z którymi mi nie po drodze ani także nadużywania władzy EDIT 2 @ Błaszczyk a co do Ciebie i twojego komentarza to stwierdzam że jesteś hipokryta .. Tobie ludzie piszą na PW ? Kto Karolcia która dostała bana na 5min żeby się ogarnęła i wielkie oburzenie ? Małolatki tak mają że jak dostaną kosza to nagle obrażone na cały świat ... Mam ją na insta i prywatne nasze rozmowy które chętnie pokaże Z tym siadaniem na mordzie też to było wszystko związane z Karolcia więc nie pierd** że się tak do innych kobiet odzywam ... I wtedy kiedy żartuje sobie z tego to nikt nie miał do mnie nigdy żadnych pretensji i sam się z tego śmiałeś i brałeś udział w konwersacji i tego typu żartach znam skalę humoru i kiedy się przekracza granice . Do mnie też piszą na PW o Ciebie i dużo więcej ludzi się na Ciebie skarży ... Pochwal się wszystkim za co fucktyczna dostała bana od Ciebie na tydzień i to właśnie ona uciekła na inny serwer przez Ciebie to Ty naduzywasz władzy na tym serwerze ... A to kiedy jestem najebany i sobie żartuje to wszyscy to robią razem ze mną Ludzie uciekają na inny serwer chyba przez Ciebie bo jak gram w nocy na serwerze to jest full ! Elo EDIT 3 @ m4jkiii za to już zostałem ukarany 2 minusami nie jesteś na bieżąco widocznie Edytowane 9 Marca 2022 przez NieLeG4LnY 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Nie mam do ciebie pretensji, mam tylko pretensje o te permy. Co do u@ tak oczywiście, przytaknąłem i zgadzam się z tobą bo wszystko się tam zgłasza. Nic nie ukrywam, mogą sprawdzić demko. Skarga nie dotyczy mnie więc się już nie wtrącam i proszę mnie nie wtrącać. EDIT On i ty mi zwróciliście uwagę. EDIT 2 Gdzie tu są jakieś nie prawdziwe słowa? Jak w niczym mu nie przytakiwałem i byłem przy sytuacji. Ja przeprosiłem za swoje zachowanie tyle wystarczy A bardziej za tekst. Co ma przyznanie racji odnośnie u@ do tej sytuacji ? XD EDIT 3 @ NieLeG4LnY są odwołania od permów za kulturę, te dowody wystarczą, bo ja sam te permy ściągałem. Edytowane 9 Marca 2022 przez m4jkiii Odnośnik do komentarza
Pepega Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Cóż, Jestem w stanie stwierdzić iż ty po prostu wchodzisz na serwer w pijanym widzie po ciężkim dniu zakrapianym niebagatelnie mocnymi trunkami w celu wyżycia się. - Egzekwujesz swoje własne prawo na serwerze nie podyktowane taryfikatorem i usuwasz osoby z którymi jest ci nie po drodze. Ciężko mi jest tak naprawdę odnieść się do ciebie i do tego jaki syf zrobiłeś z tego serwera wypierdalając wielu stałych bywalców bo na tę chwilę ciężko nawet oszacować skalę twojego destrukcyjnego zachowania. Edytowane 9 Marca 2022 przez Pepega 3 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 9 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) No wypowiem się na temat ciebie @ NieLeG4LnY , bo to co robisz odkąd dostałeś admina to przechodzi ludzkie pojęcie a co za tym idzie: - Ludzie mi piszą pw że odpierdalasz straszną maniane, wyzywasz kobiety jak jestes w stanie upojenia, Gadasz o jakims siadaniu na mordę do lasek, ogarnij się bo jesteś adminem, i kiedy można pożartować to można, ale z umiarem, a nie jak to ty robisz, że walisz takie teksty do lasek, a jak ci zwrócą uwagę to banujesz. Druga kwestia używanie Adminvoice, nie gadaj na tym adminvoice jak na normalnym mikro, bo raz denerwuje to graczy, a dwa spłaszasz czitera swoim bytem na serwie. Zmiień swoje zachowanie do ludzi na serwerze, bo inaczej się pewnie pożegnamy jak się @ Trivor wkurwi, bo ludzie uciekają na inna sięć, jak robisz bajzel na serwie. Tyle ode mnie. @ NieLeG4LnY śmieszny typie,to coś jak fuktyczna dostala bana za wyzwanie admina,co ty myślisz że koleżanka twoja to co jej bana nie dam?,możesz już już pożegnać z władza admina,bo jesteś niekompetentny na tym stanowisku,Idź burdel robić gdzie indziej, nawet nie masz argumentów na to,a założę się że połowa dziewczyn które by miało konto a forum by sie tu wypowiedziało co do nich mówisz. Edytowane 10 Marca 2022 przez Błaszczyk 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jiggyflopa Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Również odniosę się do tematu . No nie ma co gdybyc , spekulować, chłopaczek po prostu gruuubo poleciał , odjebalo od adminka i też sam.nie raz słyszałem jak leciał z naszymi pięknymi kobietami z serwera . Wiadomo pożartować można, no ale bez przesady , tak jak robił to Pan nielegalny. Co tu więcej pisać, po prostu jest chłopaczyna to wyjebania , tak według mnie , dziękuję za uwagę, pozdrawiam , yooo 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Czytając wypowiedzi widzę, że autor tematu do opisywanej sytuacji napisał skargę nie na tą osobę. Widzę, że jakieś "kolesiostwo" wzajemnego krycia niewłaściwych zachowań na rangach sobie zorbiliście, ale jakieś miłości, psiapsi itp. odłóżcie sobie gdzie indziej żeby to wpływu na serwer nie miało, niezaleznie czy się kolegujecie czy nie to gdy ktoś z Was ma niedopowiednie zachowanie PROSZE NAM TO ZGŁASZAC OD RAZU LUB PISAĆ SKARGĘ. @ m4jkiii Jak jako osoba pełniąca tyle ważnych funkcji możesz obrażać gracza na serwerze? Miałam już jedno zgłoszenie, że nie zachowujesz kultury i szacunku do graczy i radzę to zmienić ( @ Admin CS 1.6 Only DD2 #2 , jako że jest to Wasz opiekun i pewnie nie raz z nim gracie na serwerze to zwróćcie na to uwagę i gdyby, obrażał dalej jakiś użytkowników to proszę mi to zgłosić) i to się tyczy nie tylko adminów #2. I widzę, że mimo moich ostrzeżeń na PW i wyjaśnieniu do czego służą flagi UBT na serwerach nie zrozumieliśmy się i widzę, że na #1 używałeś y@@ więc offam CI flagi na tym serwerze. Z adminami z #1 (co niektórymi) jest odwieczny problem co do kultury, ja nw to jakieś przekleństwo jest po prostu. Co do @ NieLeG4LnY ostatnio dostał ostatnią szansę na poprawienie się co do tych banów i by banował według taryfikatora i od tamtej pory widzę, że nie odwala żadnej maniany z tymi banami, więc gdyby znów banował niezgodnie z taryfikatorem proszę to od razu nam zgłosić!! I tak samo co do kultury, admin jest wizytówką serwera, powinien dbać o serwer i dawać przykład!! Czyli zachować też kulturę co do graczy, gdy dostaniemy kolejne jakieś zgłoszenia z dowodami o braku kultury lub znow z X banami niezgodnymi z taryfikatorem od razu otrzymasz degradację. A jeżeli są jakieś osoby, które czują że dostały niesłusznie perma od kolegi to proszę o zgłoszenie się do mnie na pw. @ NieLeG4LnY Proszę na pw też o info co do koleżanki Fucktycznej, za co dostała bana az na 7 dni? Szukając dowodów rzuciło mi się w oczy: To czekam od Oro i Błaszczyka na skopiowanie tego punktu gdzie piszę, że u@ nie jest od witania się, bo albo ja jestem ślepa, albo wy wymyślacie sobie sowj regulamin i wprowadzacie ludzi w błąd na serwerze. I zauważyłam przy okazji, że kolega Błaszczyk obraża koleżankę.. i to koleżankę, która dostała od Ciebie bana na 7 dni, gdzie patrząc na Twoje zachowanie chyba to nie była sytuacja jednostronna, a tylko jej się penwie oberwało i proszę o wyjaśnienie co takiego powiedziała, że wyrwała bana aż na 7 dni @ Błaszczyk . Reszta konsekwencji zostanie wyciągnięta w najbliższym czasie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi