BeerM@n grzevhuj Opublikowano 9 Marca 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: GrzeNiu 2. Nick oskarżonego: admin eM 3. IP/SID oskarżonego: macie 4. Data i czas zdarzenia: kilkanaście minut temu 5. Powód skargi: brak reakcji na zgłoszenie 6. Opis sytuacji: W skrócie: straszna patola na serwerze, 3 graczy się wyzywa, jeden puszcza reklamę innej serwerowni, a admin sobie siedzi na niewidce, i ma wszystko gdzieś. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): macie hltv +logi @ eM! tak, pomyślałem, a że trwało to kilkanaście minut, więc postanowiłem zareagować. Patrząc również na Twój czas na serwie, to kurier przyjeżdża do Ciebie chyba codziennie, bo Twoje GT jest GÓWNIANE. btw, my odejdziemy od kompa na minutę, żeby się wyszczać, to po minucie od razu jest kick, bo slot. Edytowane 9 Marca 2022 przez qweqwe Odnośnik do komentarza
Użytkownik eM! Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 hehe Nudzi się? Domofon zadzwonił, kurier paczkę przywiózł. Byłem AFK!!! nie pomyślałeś o tym? Dla Was można odejśc od kompa a dla adma to już nie? ... A już jak masz czas skarge pisać to było napisać na tą "patole" myślałem, że poważniejszy z Ciebie chłop ... 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 @ Trivor Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor BeerM@n Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Brak zainteresowania, można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi