Użytkownik∙ kacperek1337 Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Twój nick: @ kacperek1337 Nick oskarżonego: @ m4jkiii Powód skargi: Brak jakichkolwiek kompetencji do pełnienia roli UBT 1.6. Opis sytuacji: Odsyłam do podpunktu, coś od siebie. Data i godzina zdarzenia: 03/03/2022 - 09/03/2022 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Wszystko w podpunkcie coś od siebie. Coś od siebie: Przechodząc do meritum sprawy. Osoba niekompetentna pod każdym względem jeśli chodzi o wydawane werdykty, podejmowane decyzje jak i również rozpiski. Cały ten zbiór sytuacji, błędnych ocen, nagłych zmian werdyktów dyskwalifikuje użytkownika z roli jaką jest UBT 1.6 Odnośniki do pozostałych skarg, które pojawiły się na forum w przeciągu jego kandydatury: Niestosowanie się do regulaminu; Brak umiejętności + zakłamanie rzeczywistości; Werdykt w tych skargach był jasny, kompletnie nie rozumiem określenia jakim jest "upomnienie słownie" w momencie, gdy osoba przebywa na randze pod flagą "okres próbny". Wykroczenie popełnione i wymienione w tych dwóch skargach już wtedy zasługiwały na surową karę, w roli UBT nie ma miejsca na takie błędny, złe działania i podejmowanie decyzji pod wpływem emocji. Drugim aspektem jest konto Steam, które zostało dołączone do samego podania. Według niego, użytkownik posiada jedynie 177 godzin w grze, w której pełni rolę UBT (pozostałe konta, o ile je posiadał nie zostały przedstawione w podaniu - jak mogę się domyślać, przez posiadane blokady VAC, całkiem możliwe, że blokady na innych sieciach/serwerach, które mogłyby go dyskwalifikować). Przy zarejestrowanych 177 godzinach, można powiedzieć, że doświadczenie jest równe zeru - nie ma co się okłamywać, znając życie osoba została przyjęta bez jakiegokolwiek testu. Odnosząc się jeszcze do najświeższej sytuacji, z dnia dzisiejszego: [ZGŁOSZENIE] - ****************KUBI Błędna ocena demka, brak odniesienia do całego demka, wypisane tylko i wyłącznie trzech czasówek z czego dwie są ewidentnie czyste. 19:39 - widzi go przed otrzymaniem flasha | -b 20:53 - rozrzut z famasa daje się we znaki na demu | -b Lecenie na żywca z werdyktem w momencie, g dy nie jest się pewnym - byle kogoś spalić, bez dokładniejszej analizy. Ogólnie rzecz biorąc, taka osoba szkodzi sieci, a tym samym renoma jeśli chodzi o UBT jest po prostu niszczona. Patrząc po tym co się dzieje, większość czystych demek mogła zostać uznana za spalone, a co za tym idzie, czysty gracz został zbanowany. Edytowane 9 Marca 2022 przez kacperek1337 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Oj czysty Jak czysty to się odwoła, inny ubt sprawdzi. Tyle w temacie śmiesznej skargi, dobranoc. EDIT Gdyby ta skarga miała chociaż jakąkolwiek podstawę na ukaranie mnie, ale tu jest tylko napaćkane, że ty uważasz, że czasówki są czyste i wypominasz wcześniejsze skargi, komentując jak ja to się nie znam. Droga wolna idź na ubt i pokaż co potrafisz. W dodatku wczoraj zrobiłeś konto jak wspomniał OroKoroner, jebie scamem. Już na starcie administrator powinien Cię ukarać za podjudzanie i kontynuowanie zamkniętych tematów które osadziłeś w skardze + ( wyśmiewanie w skardze ) @ kacperek1337 nie muszę odnosić się do całego demka, wystarczą 3 dobre czasówki, przeczytaj regulamin ubt zanim się wypowiesz Ale ty dalej uważasz, że nie kompetentny, wszystko czarno na białym masz napisane w mojej rozpisce jego i w regulaminie ubt jak mogę działać, trochę gubisz się w tym co piszesz. EDIT tutaj sprawy już wyjaśnione: W dodatku osoba składająca skargę dostała bana więc no ten tego, fajny multi. Mówiłem, że ktoś chce mnie ujebać @ Dusia Edytowane 10 Marca 2022 przez m4jkiii 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacperek1337 Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 24 minuty temu, OroKoroner napisał: Jeżeli mogę napisać parę słów w tym temacie (w linku zgłoszenia jestem ja). 1. Dziwne jest to, że osoba rejestrująca się wczoraj na forum, wytyka palcami błędy każdemu. 2. Dziwny zbieg okoliczności, że akurat zajął się tematem kubiego. 3. Gracz leci/strzela tylko tam, gdzie jest jakiś przeciwnik, więc nie wiem czy to taki czysty gracz. 4. Zawsze można odpalić program demoscaner i zobaczyć pov. 5. Co ma rozrzut do strzelania przez SG w model? 6. Czekanie xxx czasu aż gość wyjdzie z TT (nawet go nie słysząc) - tego tu nie wspomniałeś. Chcesz chyba, aby kolega otrzymał UB - wszystko na to wskazuje. 7. Ostania akcja też czysta? 8. Sieci, to szkodzą osoby, które nie potrafią grać czysto. Nie jesteś wymieniony w ani jednym zdaniu w tej skardze. Powiem więcej, nawet żadne słowo się Ciebie nie tyczy, a jest ich dokładnie 356 (niebywała liczba jak na sieć, gdzie zawartość 2/3 użytkowników ogranicza się do list zakupowych i marnych punktów tak jak w Twoim przypadku). Odnośnie demoscaner'a, dlaczego nie wspomniałeś o tym wcześniej w okresie, gdy banowałeś każdego jak popadnie i rezygnowałeś z jakichkolwiek rozpisek? Naładuj bateryjki, oby Ci ten urlop dobrze zrobił - bo się jeszcze wypalisz. Odnosząc się do wypowiedzi @ m4jkiii - jeśli taka rzeczywiście miała być Twoja wypowiedź, gratuluje jakiegokolwiek podejścia. Poruszając jeszcze jedną kwestię, naucz się czytać ze zrozumieniem: Patrząc po tym co się dzieje, większość czystych demek mogła zostać uznana za spalone, a co za tym idzie, czysty gracz został zbanowany. Nigdzie nie ma napisane wprost, że gracz jest czysty - prawdopodobieństwo takie zdarzenia (jeśli oceniałeś demko i podejmowałeś decyzję) wynosi 90%. Błędna ocena demka, brak odniesienia do całego demka, wypisane tylko i wyłącznie trzech czasówek z czego dwie są ewidentnie czyste. Odniesienie tylko i wyłącznie do demka, które oceniłeś w sposób niekompetentny jak na swoją rangę. Dwie akcje spalone na siłę, nagle z 3 spalonych akcji zrobiła się jedna (chociaż to +b mogę powiedzieć, że lekko naciągane). -- Jeśli już to 3 spalone czasówki, a nie "dobre". Dodatkowo, ciekawe że po opublikowaniu skargi nagle pojawiły się dwie czasówki: Edytowane 9 Marca 2022 przez kacperek1337 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 11:43:95 --> na x 1/4 widać jak ci ładnie celownik przeskoczył na model + 11:50:02 --> 11:50:37 przeskoczyło na główkę ładnie + 11:51:00 --> 11:52:38 w przerzuciło celownik na model przez ścianę + 15:50:00 --> 15:54:29--> Obserwujesz ładnie gdzie znajdują się przeciwnicy, i zabijasz na gali typa + 18:08:10 --> 18:12:72 Nawet modelu widać nie było a celownik wrócił ci na zielone Także ten, banik słuszny, 3 osoby rozpisały Ciebie i każdy jest tego samego zdania, jesteś odpałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuss Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 11 minut temu, FeriX. napisał: 11:43:95 --> na x 1/4 widać jak ci ładnie celownik przeskoczył na model + 11:50:02 --> 11:50:37 przeskoczyło na główkę ładnie + 11:51:00 --> 11:52:38 w przerzuciło celownik na model przez ścianę + 15:50:00 --> 15:54:29--> Obserwujesz ładnie gdzie znajdują się przeciwnicy, i zabijasz na gali typa + 18:08:10 --> 18:12:72 Nawet modelu widać nie było a celownik wrócił ci na zielone Także ten, banik słuszny, 3 osoby rozpisały Ciebie i każdy jest tego samego zdania, jesteś odpałem Czekak masz na mysli Oro Koroner który rozpisywałem nie raz demko i z jego rozpisek może 20% osób ma bana? Twoje czasówki i twojego kolegi m4jkiii są nadzwyczajnie ślepe nie bez powodu napisał głownie abyś ty sie wypowiedział bo jesteście widać zgraną ekipą i nawet razem dobrze pewnie tego widzę nie potrafili bycie rozpisać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Macie rozpiskę z krwi i kości, bo żal patrzeć - odwoływałem się do tych ze zgłoszenia, nie leciałem innych bo szkoda czasu. Na całe demo 2 ciekawe czy, z czego jeden pod naciągnięcie. Oczywiście oglądane pod WH, bo przede wszystkim pod to jest rozpiska. 10:27; to jest default skan w AWP, nawet nie trafiał w model. - 10:36; tu to nawet czasu nie rozumiem, chłop sobie pilnuje gali. - 13:38; leci info "podest", potem nudy. - 14:08; to mogę podkręcić, bo imo mogła mu się wysokość pojebać. +/- 15:54; ??? wtf. - 16:52; - 18:08; tu czasu nie rozumiem całkowicie - zwykłe trzymanie respa. - 19:39; ??? xD. - 20:26; to juz debilizm. - - - 20:53; chyba mamy inne określenia na "full sg" - Nudny imo. 6 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Oho, kółko wzajemnej adoracji się zrobiło, bo w końcu ubt przyklepuje rozpiski @ OroKoroner . Szkoda tylko, że co chwile jakieś błędy robią. Demko jest czyste, po za jedną akcją, co możnaby dać na naprawdę naciągane B+. Nie będę rozpisywał, cyfrak już to powyżej uczynił, a jego ocena pokrywa się z moją. No, ale czego oczekiwać, skoro jeden ubtek ma raptem 170 godzin w csie, a drugi się jedynie przewijał w dziale cs:go. Sam miałem napisać skargę, ale @ kacperek1337 mnie ubiegł. Miałem takie "polecenie", żeby pisać znowu skargę przy następnym fuckupie przy ocenie demka. Jeśli znów się skończy na pogrożeniu paluszkiem, to coś czuję, że prędzej czy później 3/4 serwera to będzie klan cssetti + kilku słabszych, stałych graczy, żeby tylko majkiego i oro nie bili. 23 godziny temu, OroKoroner napisał: 4. Zawsze można odpalić program demoscaner i zobaczyć pov. Nie, nie można. To jest twój pov, a nie gracza, więc demoscanner jest tutaj inwalidą. 23 godziny temu, OroKoroner napisał: 8. Sieci, to szkodzą osoby, które nie potrafią grać czysto. i admini, co palą każdego ponadprzeciętnego gracza. Edit: @ m4jkiii to jak chorągiewka, raz spalony, raz czysty. To, że teraz ub mu dałeś, to jeszcze bardziej pogrąża twoje umiejętności tak w sumie. PS: Demoscanner nic nie wykrywa na povie nagranym przez innego gracza. 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @ Trivor @ Dusia @ Anox @ Andrzej. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 20 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi