Użytkownik JerzyFloryda Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Jerzy Floryda Nick admina banującego: @ SmerfZasiłek Dostałeś bana, gaga czy muta?: Perm Czas oraz data bana: 10/03/22 18:09:38 Serwer na którym dostałeś bana: ARENA 1v1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Nie wiem, S A D cosplay czy cos Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Jerzy+Floryda Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199153399221/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 10/03/22 18:09:38 Długość bana 0 minut Admin: Smerf Zasiłek♿ Edytowane 10 Marca 2022 przez JerzyFloryda 1 1 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @ SmerfZasiłek 48h na rozpiskę Odnośnik do komentarza
Użytkownik SmerfZasiłek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 No to tak.. 5:25 - Celownik przy peekowaniu na modelu idealnie potem poprawienie go i oczekiwanie na peeka po czym odwrót w inną stronę jak gdyby nigdy nic. 9:00 - Tu dostałeś hita, schowałeś się na chwilę celując na model przeciwnika. Wiadomo, był na środku mogło się zdarzyć, lecz bardziej zdziwiło mnie skakanie na scoutach, czego wcześniej nie robiłeś. 9:37 - Poprawianie przez ściane celownika na model przeciwnika, którego nie widziałeś i nie słyszałeś po czym peek w to miejsce. 11:15 - Sprawdzanie pozycji a po chwili pushowanie, czego wcześniej nie robiłeś. Te akcje wydawały się dziwne w moich oczach, czasami crosshair placement dobry, czasem zupełnie na odwrót. Oglądając spect jak i demo odnosiłem czasem wrażenie jakbyś celował na przeciwnika, po czym machał w innych kierunkach, próbując się kryć. Odczucia te mogą być spowodowane x-rayem, które jest na spectatorze jak i w samym pliku dema. Oczywiście jak każdy człowiek mogłem się pomylić, jak taka sytuacja nastąpiła to przepraszam. Jednak co z tym dalej będzie oceni UBT. Dziękuję za uwagę. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 11 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 To sa arenki. Punktowanie takiego czegos jak 5:25 to glupota 5:25 -b 9:00 -b 9:37 -b pojedynek rewolwerowcow na srodku 11:15 -b chlop nigdzie nie peekuje to biegnie zeby go zabic, bo pewnie afk :D Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 11 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi