Użytkownik DeathNothe Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Hej hej , mam pewną propozycję. A mianowicie stworzenie rangi : Support Serwera Dlaczego? A no dlatego że patrząc przyszłościowo serwery takich supportów mogą pozyskać i niekoniecznie musi mieć admina na serwerze , i żeby się jakoś wyróżniał na tle innych tak aby nie wtapiał się w tematach. Np dojdzie nowy serwer : Właściciel się wyróżnia , Opiekun się wyróżnia , Support nie A jak wspomniałem wyżej nie koniecznie musi mieć admina na serwerze , bo może być to jakiś znajomy właściciela któremu pomaga na forum. #edit Sprostuje chodzi o dodanie koloru do tej rangi - @ shinga A to przepraszam , nie zauważyłem tej rangi tam @ Kacperek także zamknij temat Edytowane 10 Marca 2022 przez DeathNothe 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 No ciekawa propozycja, jest juz taka ranga. No no na nie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Przecież jest już taka ranga, zobacz przykładowo TS3 xd Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi