Użytkowniczka jke Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Twój nick: jke Nick oskarżonego: @ On-jo Powód skargi: Niewłaściwe zachowanie Właściciela. Opis sytuacji: Ekhem to tak. 1. Nieprzemyślane szybkie decyzje. Ogólnie wszystko zaczęło się od tego, że @ On-jo dał mi flagę "a" na graba. Cóż, napisałam to na dc jb, bo tak czy siak mogli by sprawdzic kto jakie flagi ma i wyszloby szydło z worka. No to @ SquidiPL troche się wkurzył i przyjął to, że jestem tak jakby "opiekunem" skoro mam taką flagę. Nie wspomnę wgl, że @ LiseeK nic nie wiedział co się dzieje, można by powiedzieć, że @ On-jo sam decyduje o tym. No i @ SquidiPL się trochę spruł i @ On-jo go wyjebał za ową prowokacje XD Gdzie wgl takowej nie było. @ SquidiPL moim zdaniem był jednym z najlepszych adminów. Tutaj potwierdzić może Squidi i może niektórzy Adminowie o ile chcą. 2. Decyzje bez przedyskutowania z opiekunem. Dobra tutaj to pierwsze co, to gdy @ On-jo przyszedł na sieć to nie pamiętam, ale podajże napisałam jakiś post w dziale jb i nagle cyk awansik na admina (wtedy byłam jeszcze strażnikiem), założe się, że @ LiseeK nic nie wiedział dopiero później. Zapewne to Właściciel sam decyduje, ale chyba miło byłoby gdyby takie kwestie były też obgadywane z Opiekunem Również kiedy dostałam awans na Starszego Admina wraz z Karcianym to @ LiseeK nic nie wiedział. Czyli co @ On-jo może sobie dawać rangi komu popadnie bez przedyskutowania czy co. Trochę dziwne to jest, mieć zdanie kogoś innego w dupie 3. Nadużywanie graba. To tak, kiedy grab został wprowadzony, a został wraz z przyjściem @ On-jo . Każdy Admin miał dostęp do tego "przywileja". Po jakimś czasie został zabrany, bo był nadużywany i tylko osoba z flagą "a" ma do niego dostęp. Dobra po pewnym czasie napisałam do @ On-jo czy da mi graba, to dał no i wtedy zaczęła się dyskusja na discordzie co napisałam w punkcie 1. Ale to mniejsza, od tamtego czasu jak zabrał mi graba to napisał, że od teraz wszyscy będą traktowani równo, ale jak wszsyscy to wszyscy? Czyli sam siebie też powinien traktować jak nas. Była na niego skarga o graba, pozwolę sobie ją tu niżej wkleić. Ci co wiedzą, że nadużywał i dalej to robi to mogą potwierdzic. https://strefaskilla.pl/temat/39353-skarga-on-jo/ W skardze się przyznał i napisał "zaufane grono jakoś nikomu to nie przeszkadzało i wracają te osoby i z nimi mam kontakt z tobą myślałem że też mam dobry kontakt ale się myliłem", typowa wymówka, żeby co, żeby @ KushMan poczuł żal? Xd Błagam Cię. @ LiseeK napisał, że z nim pogada i wyciągnie mu konsekwencje, ale nawet gdyby z nim gadał to Pięściarz i tak ma w to wyjebane, bo przecież on jest właścicielem i żadna osoba z rangą niżej nic nie może mu zrobić xd Oczywiście tą skargę wziął sobie głęboko do nosa i dalej nadużywał graba. Nie mam teraz tu demka, bo nie pamiętam nazwy i daty, ale był moment, że na jednej mapie większością bawił się grabem. 4. Brak wyrażania własnej opinii / blokada czatu na 24h. Zaczął się temat podań na opiekuna, bo @ On-jo cos tam napisał, że szuka opiekuna. To po pewnym czasie ja napisałam, że nie jestem chętna i jeden admin również napisał. Ale @ On-jo przysapał się do mnie W sumie to już nie pierwszy raz gdzie do mnie się "sapie" albo wyzywa, tutaj poszło w stronę mojego chłopaka. Pisał, że to w celach humorystycznych i go nie zna, ale żadna osoba o zdrowych zmysłach nie napisałaby czegoś takiego własnie o osobie której nie zna. Po tym jak pisałam i wysłałam na discordzie link do mojej rezygnacji to pewien Admin troszke mu ciśnienie podskoczyło. No, ale tak czy siak trochę z tym Adminem dyskutowałam i w sumie o ile pamiętam nie napisałam nic obraźliwego na temat @ On-jo i dał mi blokadę na 24h. Jego zachowanie jest poniżej podstawówki. Brak szacunku do własnych Adminów? Coś nie halo. 5. Obiecanki cacanki - reset/ brak resetu Już od kilku dni jest mowa o resecie, w sumie jeszcze jak @ LiseeK był Opiekunem to miałbyć reset, ale @ On-jo pisał, że po co bo i tak będzie nowa paczka. Przedwczoraj albo jeszcze dzień wcześniej @ On-jo napisał na Dc do mnie czy był reset xd Nie było mnie na serwie wtedy, ale to tak zabrzmiało jakby nie wiedział, że zrobił reset czy co xd Dodam jeszcze, że gracze już dawno oczekują tego resetu. A paczka kiedy będzie? Za kilka miesiecy? W tym czasie możnaby zrobić z 2 resety, ale założe się, że Pięściarzowi się nie chce, z resztą nie tylko to się nie chce. Niedawno dałam propozycje na mapy, ale dalej ich nie ma. Pytałam sie czemu a on powiedział, że po co bo reset będzie. Nie chce mu się czy co? Sam napisał na dc, że nie ufa nam, a co dopiero Admini mają mu zaufać 6. Niesłuszny ban dla Liska + jak widać cos nie tak jest skoro 2 osoby przez niego odeszly. Zaczęło się od tego, że @ LiseeK zabił "grabem" CT. Wtedy @ On-jo zabrał mu flagę a i dał mu bana na godzinę, zamiast ożywić tą osobe? XD Ale śmieszne jest to, bo jak @ On-jo coś zrobi grabem, kogoś zabije czy coś to ma wyjebane i nie banuje siebie tylko ożywia daną osobę. Dla mnie to śmieszne, że on może sobie robić co mu sie żywnie podoba, w końcu jak wszyscy mają być równo traktowani to równo. Po banie @ LiseeK napisał rezygnacje, ja po pewnym czasie też, kiedy przekroczył granice. Już miałam 2 lub 3 razy takie sytuacje, żeby napisać rezygnację przez @ On-jo , ale się wstrzymywałam. Skoro 2 osoby napisały rezygnację przez niego to chyba coś jest wtedy nie tak? 7. Nie wyjaśnione skargi Co to za Właściciel, skoro nie umie napisać powodu odrzucenia i powodu przyjęcia skargi? Np - https://strefaskilla.pl/temat/39708-skarga-enz0/ Tutaj przyjął skargę bez napisania dlaczego i bez napisania jakie dana osoba będzie miała konsekwencję. Dla mnie to jest śmieszny Właściciel. Albo tutaj propozycja, którą dał @ MajsterlorD - https://strefaskilla.pl/temat/39446-propozycja-majsterlord/ BH sekundowe? Dalej go nie widzęna serwerze, a minęło z 2 tygodnie. Co świadczy, że Ojo ma totalnie wyjebane na serwer. Albo również tutaj, odrzucił skargę i nawet nie napisze dlaczego. A właśnie dlaczego tak robi? Kto to wie - https://strefaskilla.pl/temat/39901-skarga-oski/ 8. Wywalony z innych sieci. Dostałam info, że kiedyś i tak został skądś wywalony to chyba źle o nim świadczy? Mało realny dowód, ale może to też coś da Dodam jeszcze, że na początku @ On-jo tak lizał dupsko. Cóż, nikt nie lubi stulejarzy Pisałam mu z 10 razy, ze mam chłopaka ale go to gówno obchodziło i dalej pisał. Może to nic nie wnosi, ale chce żeby ludzie wiedzieli ze jest stulejarzem. Data i godzina zdarzenia: Kilka dni Miejsce zdarzenia: Dowody: wyżej Coś od siebie: Oczekuje o wywalenie tego delikwenta z posady Właściciela @ Trivor i @ Dusia Napisałam pare słów o nim Wiem, że dla niektorych ta skarga może być śmieszna czy coś, ale po prostu wiem, że nikt inny nie napisałby skargi na niego, a może ta skarga coś da. Mam nadzieję, że niczego nie przeoczyłam xd Ja nie zamierzam się zmanipulować, ani być czyjąś marionetką, żeby grało jak w zegarku Pięściarzowi chyba władza za bardzo odbiła do głowy. Rozumiem, że niektóre osoby trzymają z nim, to normalne, że ktoś kogoś bardziej lubi a ktoś kogoś mniej, ale chce żebyście przejżeli na oczy. Możliwe też, że bezsensowna skarga w sensie, że o takie bzdety pisać, ale w końcu każdy chce normalnie grać. Mam nadzieję, że sprawiedliwość go dopadnie. Edytowane 12 Marca 2022 przez jke 4 5 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Mogę poręczyć za niekompetencje @ On-jo ponieważ dostałem pewnego dnia wiadomość od @ Jacek_ss2 że jego koleszkowie który przyszli razem z nim z innej sieci serwerów, weszli sobie i siali "zamęt", a dokładniej ponoć wyzywali i obrażali innych graczy, łamali regulamin i szydzili z Opiekuna jakim jest właśnie Jacek. Świadkowie: KasztaN, SCSIERNISCOSANFRANCISCO, jacus i Denchik* Gdy owy Właściciel dostał wszelkie dowody jakimi są właśnie świadkowie, demko i szczegółowa rozpiska co się działo to zaczął się wykręcać zdaniami typu: "Rozumiesz co piszesz? Ja mam JB a nie surf" I kilka tego typu wypowiedzi z jego strony gdzie na początek wyraźnie napisałem że chodzi o "Surfa" i nie uwierzę że tego nie zauważył. Odpisał wtedy "XDDDD, śmieszna skarga troche" i "Daj dowody to coś pokminimy" A jak dałem mu dowody to się zaczęło wymigiwanie że on ma JB a nie Surfa i że nic z tym nie może zrobić. Demko mogę podać jeśli trzeba, a SS rozmowy mogę wysłać na PW. 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 minutę temu, ZwYroL napisał: Mogę poręczyć za niekompetencje @ On-jo ponieważ dostałem pewnego dnia wiadomość od @ Jacek_ss2 że jego koleszkowie który przyszli razem z nim z innej sieci serwerów, weszli sobie i siali "zamęt", a dokładniej ponoć wyzywali i obrażali innych graczy, łamali regulamin i szydzili z Opiekuna jakim jest właśnie Jacek. Świadkowie: KasztaN, SCSIERNISCOSANFRANCISCO, jacus i Denchik* Gdy owy Właściciel dostał wszelkie dowody jakimi są właśnie świadkowie, demko i szczegółowa rozpiska co się działo to zaczął się wykręcać zdaniami typu: "Rozumiesz co piszesz? Ja mam JB a nie surf" I kilka tego typu wypowiedzi z jego strony gdzie na początek wyraźnie napisałem że chodzi o "Surfa" i nie uwierzę że tego nie zauważył. Odpisał wtedy "XDDDD, śmieszna skarga troche" i "Daj dowody to coś pokminimy" A jak dałem mu dowody to się zaczęło wymigiwanie że on ma JB a nie Surfa i że nic z tym nie może zrobić. Demko mogę podać jeśli trzeba, a SS rozmowy mogę wysłać na PW. Potwierdzam taka sytuacja miała miejsce i ów osoby były w tamtym czasie adminami na jb. Zachowywali się jak typowa chołota z rosji ( celowo z małej litery bo gardzę tym krajem za to co aktualnie robi). Na upomnienia reagowali tekstami „ ja mam własny kur*a regulamin ” i wiele innych smacznych tekstów które totalnie nie przystoją do stanowisk które wtedy piastowali. Osobiście jakbym ktoś do mnie napisał ze admini z surfa wchodzą na jakiś inny serwer i robią syf + łamią regulamin to napewno bym na to w odpowiedni sposób zareagował. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Siema panowie i panie znam trochę temat to sie wypowiem 1.Wywalenie @ SquidiPL 27 minut temu, jke napisał: No to @ SquidiPL troche się wkurzył 27 minut temu, jke napisał: No i @ SquidiPL się trochę spruł i @ On-jo go wyjebał za ową prowokacje XD Gdzie wgl takowej nie było. @ jke Został ci zabrane flagi opiekuna bo je sama chciałaś 29 minut temu, jke napisał: Dobra po pewnym czasie napisałam do @ On-jo czy da mi graba, to dał no i wtedy zaczęła się dyskusja na discordzie co napisałam w punkcie 1. A @ SquidiPL sie prół cały dzień dlaczego ty masz flagi opiekuna drązył ten temat cały dzień to która normalna osoba by sie nie wkurzyła? Po prostu @ SquidiPL też chciał flagi opiekuna jak został zabrana flaga @ jke 2. Awansy 32 minuty temu, jke napisał: @ On-jo przyszedł na sieć to nie pamiętam, ale podajże napisałam jakiś post w dziale jb i nagle cyk awansik na admina (wtedy byłam jeszcze strażnikiem) To dla ciebie chyba dobrze bo sie nadawałaś na admina 33 minuty temu, jke napisał: Zapewne to Właściciel sam decyduje @ On-jo sam nie decyduje o awansach na przykład kiedy mnie przyjął na admina to pytał sie o zdanie @ Trivor A tutaj dowody: I jak lisek nie decydował o awansach? 3. Nadużywanie graba 41 minut temu, jke napisał: To tak, kiedy grab został wprowadzony, a został wraz z przyjściem @ On-jo . Każdy Admin miał dostęp do tego "przywileja" Nie każdy admin bo np ja nie miałem @ SquidiPL a reszta to nie wiem 4.Brak wyrażania własnej opinii / blokada czatu na 24h. 44 minuty temu, jke napisał: Zaczął się temat podań na opiekuna, bo @ On-jo cos tam napisał, że szuka opiekuna. To po pewnym czasie ja napisałam, że nie jestem chętna i jeden admin również napisał. Ale @ On-jo przysapał się do mnie W sumie to już nie pierwszy raz gdzie do mnie się "sapie" albo wyzywa, tutaj poszło w stronę mojego chłopaka. Pisał, że to w celach humorystycznych i go nie zna, ale żadna osoba o zdrowych zmysłach nie napisałaby czegoś takiego własnie o osobie której nie zna. @ On-jo Wiele razy pisze że prawie wszystko pisze dla beki to już nie jego problem że @ jke nie ma "dystansu" I nie wiem dlaczego piszesz o wyzwiskach jak sama mówiłaś że: A jak sie spytałem w jaki sposób samowolkę robi to nie miałaś już argumentów 5. Obiecanki cacanki - reset/ brak resetu 49 minut temu, jke napisał: Już od kilku dni jest mowa o resecie, w sumie jeszcze jak @ LiseeK był Opiekunem to miałbyć reset, ale @ On-jo pisał, że po co bo i tak będzie nowa paczka. Jak @ On-jo był na serwerze to pisał że nie robi resetu bo bedzie nowa paczka i że coś z @ Trivor ugaduje Coś takiego pisał ale nie dokładnie 6. Niesłuszny ban dla Liska + jak widać cos nie tak jest skoro 2 osoby przez niego odeszły. W jaki nie słuszny ban dla liska jak zwracał juz przy mnie jak na mapie wyciągał z klatki ziemianki tt grabem a mógł normalnie to @ On-jo mówił ze to ma robić normalnie a dalej robił jak chciał więc jak bawił sie grabem to niech odpowie za fk 7.Wywalony z innych sieci Co ma to do tej skargi wszyscy wiedzieli (gracze jb) że przyszedł z innej sieci i z jakiego powodu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 19 minut temu, ZwYroL napisał: i siali "zamęt", a dokładniej ponoć wyzywali i obrażali innych graczy, łamali regulamin i szydzili z Opiekuna jakim jest właśnie Jacek. Dlaczego mówisz o wszystkiej administracji jb jak ja nie miałem w tym nic do czynienia i dopiero sie dowiedziałem że takie coś sie działo chyba 2 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 16 minut temu, WallPeR napisał: Dlaczego mówisz o wszystkiej administracji jb jak ja nie miałem w tym nic do czynienia i dopiero sie dowiedziałem że takie coś sie działo chyba Przepraszam jeśli uraziłem, pisałem w pośpiechu Chodzilo o @ .7. @ Vsync i @ LiseeK 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Wiedziałem że w końcu jakiś falszywy kolega ale tym razem padło na koleżankę napisze skarge (taki mod). Ogólnie to mogę zacząć od tego że fakt faktem zjebałem nie raz sytuacje ale czy wy tego nie zrobiliście nigdy jeszcze na takim modzie jak jest Jailbreak? no nie wydaję mi się więc jakieś tam wiecie pomyłki jeżeli chodzi o grę to odrzucam odrazu. Jeżeli chodzi o kulture z mojej strony to jej jest brak ale moja Administracja cała też nie grzeszy kultura bo od nich tego nie wymagam i nie wymagałem nigdy bo to nie jest serwer Family friendly jak u friza na kanale tylko serwer 18+ i wchodzisz na własną odpowiedzialność. Chce tylko powiedzieć ze kultura moja wynika z tego że serio mi się fajnie z wami grało i był fajny vibe ale widzę co się tutaj porobiło i co się robi że ja się wypisuję z takiego układu. Zmierzając i kończąc na tym "DEGRADZIE" po pierwsze i chyba nawet na tym sie zakończy kim ty dziewczyno jesteś żebym ci się tłumaczył z mojego serwera w którego włożyłem ogromne pieniądze ale ch** w ten sos ale chodzi bardziej mi o te serce i czas w który włożyłem żeby rozkręcić go jak i przypilnować tak jak potrafię i tak jak uważam za słuszne. Oczywiście ze to serwer nie tylko mój bo układ miedzy mną a Oskarem jest bardziej skomplikowany niż myślicie plus dodam że nie złamałem znacząco jakoś regulaminu bo Nigdy nie obraziłem gracza nie zarzucisz mi tego zawsze jak już smieszkuje i dissuje to kolegów i koleżanki wirtualnych za których was uważałem do dzisiaj . Elo PoZDRówki dla prawdziwych ! 1 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jke Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 5 minut temu, On-jo napisał: Wiedziałem że w końcu jakiś falszywy kolega ale tym razem padło na koleżankę napisze skarge (taki mod). Ogólnie to mogę zacząć od tego że fakt faktem zjebałem nie raz sytuacje ale czy wy tego nie zrobiliście nigdy jeszcze na takim modzie jak jest Jailbreak? no nie wydaję mi się więc jakieś tam wiecie pomyłki jeżeli chodzi o grę to odrzucam odrazu. Jeżeli chodzi o kulture z mojej strony to jej jest brak ale moja Administracja cała też nie grzeszy kultura bo od nich tego nie wymagam i nie wymagałem nigdy bo to nie jest serwer Family friendly jak u friza na kanale tylko serwer 18+ i wchodzisz na własną odpowiedzialność. Chce tylko powiedzieć ze kultura moja wynika z tego że serio mi się fajnie z wami grało i był fajny vibe ale widzę co się tutaj porobiło i co się robi że ja się wypisuję z takiego układu. Zmierzając i kończąc na tym "DEGRADZIE" po pierwsze i chyba nawet na tym sie zakończy kim ty dziewczyno jesteś żebym ci się tłumaczył z mojego serwera w którego włożyłem ogromne pieniądze ale ch** w ten sos ale chodzi bardziej mi o te serce i czas w który włożyłem żeby rozkręcić go jak i przypilnować tak jak potrafię i tak jak uważam za słuszne. Oczywiście ze to serwer nie tylko mój bo układ miedzy mną a Oskarem jest bardziej skomplikowany niż myślicie plus dodam że nie złamałem znacząco jakoś regulaminu bo Nigdy nie obraziłem gracza nie zarzucisz mi tego zawsze jak już smieszkuje i dissuje to kolegów i koleżanki wirtualnych za których was uważałem do dzisiaj . Elo PoZDRówki dla prawdziwych ! Nie mówię, że obraziłes gracza na serwerze czy coś, ale chodzi o sam fakt jak się zachowujesz. Jest wiele serwerów jb gdzie zawsze jest jakaś patola czy coś ale jest normalny opiekun lub właściciel a ty nei należysz do żadnego z nich Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 2 minuty temu, jke napisał: Nie mówię, że obraziłes gracza na serwerze czy coś, ale chodzi o sam fakt jak się zachowujesz. Jest wiele serwerów jb gdzie zawsze jest jakaś patola czy coś ale jest normalny opiekun lub właściciel a ty nei należysz do żadnego z nich Będzie teraz normalny uwierz mi i moja administracja też będzie obiecałem to komuś ale chciałem czystke zrobić właśnie z takich jak ty którzy pisza mi rano kiedy reset fajny dzień wracam z siłki i sauny a ty dymy robisz na dc nawet nie wiem czemu i nic mi nie powiedziałaś zachowanie (KIDA Z NETA) 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LiseeK Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, ZwYroL napisał: Mogę poręczyć za niekompetencje @ On-jo ponieważ dostałem pewnego dnia wiadomość od @ Jacek_ss2 że jego koleszkowie który przyszli razem z nim z innej sieci serwerów, weszli sobie i siali "zamęt", a dokładniej ponoć wyzywali i obrażali innych graczy, łamali regulamin i szydzili z Opiekuna jakim jest właśnie Jacek. Świadkowie: KasztaN, SCSIERNISCOSANFRANCISCO, jacus i Denchik* Gdy owy Właściciel dostał wszelkie dowody jakimi są właśnie świadkowie, demko i szczegółowa rozpiska co się działo to zaczął się wykręcać zdaniami typu: "Rozumiesz co piszesz? Ja mam JB a nie surf" I kilka tego typu wypowiedzi z jego strony gdzie na początek wyraźnie napisałem że chodzi o "Surfa" i nie uwierzę że tego nie zauważył. Odpisał wtedy "XDDDD, śmieszna skarga troche" i "Daj dowody to coś pokminimy" A jak dałem mu dowody to się zaczęło wymigiwanie że on ma JB a nie Surfa i że nic z tym nie może zrobić. Demko mogę podać jeśli trzeba, a SS rozmowy mogę wysłać na PW. Godzinę temu, Jacek_ss2 napisał: Potwierdzam taka sytuacja miała miejsce i ów osoby były w tamtym czasie adminami na jb. Zachowywali się jak typowa chołota z rosji ( celowo z małej litery bo gardzę tym krajem za to co aktualnie robi). Na upomnienia reagowali tekstami „ ja mam własny kur*a regulamin ” i wiele innych smacznych tekstów które totalnie nie przystoją do stanowisk które wtedy piastowali. Osobiście jakbym ktoś do mnie napisał ze admini z surfa wchodzą na jakiś inny serwer i robią syf + łamią regulamin to napewno bym na to w odpowiedni sposób zareagował. Ty no nie łamaliśmy zbytnio regulaminu tylko się podśmiechiwaliśmy bo była godzina z 3 w nocy i było z 4 cziterów a ty jak dałeś im bana to wchodzili spowrotem i się śmialiśmy ,że zaraz przez jb im damy bana i nie wejdą już więc nie rozumiem oco się tak obraziliście :v. Tym bardziej ,że jak było coś zabronione to się dopytywaliśmy tylko dlaczego i tak CHYBA nie robiliśmy ale mogę źle pamiętać Edytowane 12 Marca 2022 przez LiseeK 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 14 minut temu, LiseeK napisał: Tym bardziej ,że jak było coś zabronione to się dopytywaliśmy tylko dlaczego i tak CHYBA nie robiliśmy ale mogę źle pamiętać Na moje ostrzezenia ze jest cos zabronione byly odpowiedzi w stylu " wyjebane my mamy swoj wlasny regulamin" - i ponowne lamanie regulaminu XD Bardzo groteskowo opisales to cale zajscie, ja sie chcialem jakos porozumiec/wytlumaczyc jakie sa zasady panujace na serwerze ale wy mieliscie to w dupie, nie jestem opiekunem ktory od buta daje bany tylko zawsze tlumacze gdzie lezy blad w czyims zachowaniu. Gdyby taka chołota wpadla na jb to z twojej strony napewno by sie to skonczylo od razu banem bo to bylo w ch*j prostackie zachowanie, nawet menel ktory koczuje pod zabka ma wiecej kultury xD. 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) 26 minut temu, LiseeK napisał: Ty no nie łamaliśmy zbytnio regulaminu tylko się podśmiechiwaliśmy bo była godzina z 3 w nocy i było z 4 cziterów a ty jak dałeś im bana to wchodzili spowrotem i się śmialiśmy ,że zaraz przez jb im damy bana i nie wejdą już więc nie rozumiem oco się tak obraziliście :v. Tym bardziej ,że jak było coś zabronione to się dopytywaliśmy tylko dlaczego i tak CHYBA nie robiliśmy ale mogę źle pamiętać 1. Co ma godzina do tego że się "podsmiechiwaliscie"? To np. że nie każdy może mieć taki "humor" , nie każdy się odezwie jak zostanie urażony? 2. 3/4 w nocy, ludzie nie jestem robotem tylko człowiekiem. Ja nie siedzę 24/7 by wszystko dokładnie wiedzieć. 3. Jeśli ktoś posiada zmienne IP to oczywiście że wejdzie, jeśli kogoś widzimy na aktywnym to reagujemy. 4. A co do Jacka to już nie pamiętasz nic? Niewiniątka proszę nie udawać, opowiedz jak było albo świadkowie którzy byli na serwerze się wypowiedzą w tym temacie. Postaraj się trzymać bardziej język za zębami albo pomyśl zanim coś powiesz, to nie JB tylko surf, co do regulaminu to wystarczy przeczytać. Jest prosta komenda /regulamin.Skarga tyczy się @ On-jo który nie jest zbyt kompetentny na taką posadę i to nie jest wyłącznie moje zdanie, rozmowa którą przeprowadził ze mną na PW udowadnia tylko jego niekompetencję i mógłbym ją pokazać komuś z wyżej @ Anox @ Andrzej. @ Dusia @ Trivor @ LiseeK przeprosiłeś, nie wiem czy szczerze czy nie ale jednak. Więc proszę byś więcej tak nie robił i grał jak normalna osoba. Edytowane 12 Marca 2022 przez ZwYroL "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Teraz, ZwYroL napisał: 1. Co ma godzina do tego że się "podsmiechiwaliscie"? To np. że nie każdy może mieć taki "humor" , nie każdy się odezwie jak zostanie urażony? 2. 3/4 w nocy, ludzie nie jestem robotem tylko człowiekiem. Ja nie siedzę 24/7 by wszystko dokładnie wiedzieć. 3. Jeśli ktoś posiada zmienne IP to oczywiście że wejdzie, jeśli kogoś widzimy na aktywnym to reagujemy. 4. A co do Jacka to już nie pamiętasz nic? Niewiniątka proszę nie udawać, opowiedz jak było albo świadkowie którzy byli na serwerze się wypowiedzą w tym temacie. Postaraj się trzymać bardziej język za zębami albo pomyśl zanim coś powiesz, to nie JB tylko surf, co do regulaminu to wystarczy przeczytać. Jest prosta komenda /regulamin.Skarga tyczy się @ On-jo który nie jest zbyt kompetentny na taką posadę i to nie jest wyłącznie moje zdanie, rozmowa którą przeprowadził ze mną na PW udowadnia tylko jego niekompetencję i mógłbym ją pokazać komuś z wyżej @ Anox @ Andrzej. @ Dusia @ Trivor To tego sie odniose na zebraniu Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik EjBiSiDi Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) A taki smakosz na dobranoc @ Kluska w niczym tylko tak mi sie przypomnialo nie wazne na jakiej sieci byles ale smieszy mnie to ale z tego co zauwazylem to nic nadal nie potrafisz skoro ludzie zglaszaja cie za to ze nie wgrales mapy ktore mowiles ze wgrasz KEKW ps. nie czepiam sie ciebie Edytowane 14 Marca 2022 przez BoboVita 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 13 godzin temu, BoboVita napisał: A taki smakosz na dobranoc Bodziu w czym rzecz ? To było jeszcze na innej sieci gdzie zaczynałem swoją przygodę z serwerami 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @ Trivor @ Dusia , 1.6 to sobie ogarnijcie. Bardziej trevor. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 To i ja się wypowiem a nie chciałem, Pan @ Kluska jak najbardziej nie powinien się tu znajdować, pewnie zapytacie czemu? To ja dam tutaj pare argumentów. Z racji, że nie chciałem tego pisać ale jego cwaniakowanie mnie boli to zaczniemy od 1. Pan kluska gdy miałem ubt czerpał korzyści z tego wykorzystywał to na każde swoje widzi misie, dawał bany z dvpy i błagał mnie na dc o różne rzeczy. Sytuacje były różne od stulejenia się do kobiet dawania im svipów do faworyzowania graczy dając im po 20k szlugów. Popieranie adminów wyzywających graczy? Dawanie im za to awansów? Np wczoraj pan Enzo wyzywał robił fk i fdmg i dostał admina bo co tam w dodatku jeszcze skarga na niego była ale awans i tak wleciał. Zabijanie jako właściciel w ct bo tak mu się podoba i gadanie przez adminvoice z kolegami przy prowadzeniu też jest bardzo słabe. Co do demek z zachowań jego adminów polecam zobaczyć se ostatnie pare dni od tego dnia. Dobre jest to, że taki kamerdyn wyzywa graczy od kurew i lata na noclip i nadal ma admina, a robi to od jakiś paru tygodni. „ Jak to mówi kluska, wiem jak prowadzić serwer” - No chyba nie wiesz, z każdej sieci cie przegoniono i z tej też powinni. Pozdrawiam @ Trivor liczę na ciebie 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 1 godzinę temu, m4jkiii napisał: Dobre jest to, że taki kamerdyn wyzywa graczy od kurew i lata na noclip i nadal ma admina, a robi to od jakiś paru tygodni. to why nikt mi takich drastycznych sytuacji nie zglasza? od razu bym wyjebal 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @ Trivor myślę, że to kwestia tam koleżeńska, ja też przez krótki czas ignorowałem to bo czasem było to śmieszne ale gdy ktoś działa na moją szkodę to ja zadziałam na jego, więc dopiero to zgłosiłem Jb wymaga nie tylko ogarnięcia i poświęcenia trochę czasu ale zweryfikowania zachowań aktualnej ekipy i ustawienia ich do pionu. Lecz nw czy coś to da bo i tak zrobią to co robili. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 To polecam zglaszac mi takie zachowania na pw, moze on trzymal takich ludzi, ale ja nie bede 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Zamykam temat i czekajcie na odzew od wyższych. Mieliście okazję się wybronić i wypowiedzieć w tej sprawie. Robicie tu taki syf, że się tego czytać nie chce i niczego sensownego tu nie wnosicie. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 2 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi