Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - Wallper

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Imię: Kacper 
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Starszym adminem  juz trochę czasu jestem i chyba dobrze go nawet nie raz wykonuje obowiązki opiekuna jak mam taką możliwość bo chce żeby serwer sie jak najbardziej rozwijał.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jalibreak 
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Niestety nie 
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Szczerze nie mi oceniać ale myślę ze z 7,5/8
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak 
Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199245471215/
Coś o sobie:

Siema mam na imię Kacper mieszkam na zadupiu (Elbląg) mam 15 lat i chce bardzo zostać opiekunem serwera Jalibreak .Moje podanie nie jest jakoś za bardzo dobre z powodu że oglądałem cały dzień demko  i musiałem je rozpisać od początku do końca. Podziwiam bardzo opiekunów serwerów  bo muszą dużo robić na serwerach i pracować sumiennie i bardzo dokładnie nie mają prawa na minimalną pomyłkę po prostu pracują jak mrówki.Z powodu mojego wieku wiem że nie będę miał u wszystkich graczy serwera zaufanie ale chce żeby dali mi szanse. Gram cs od 11 roku życia a adminem  byłem też na innym jednym serwerze też z @ Kluska  i tam myślę że dobrze też sie sprawowałem. Moim zdaniem jestem pomocnym i chce jak najlepiej pomagać graczom i także naszej administracji jalibreak na lepszej posadzie niż starszy admin.

Pozdrawiam Wallper :))   

• Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Fuu 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkowniczka

Ja jestem na nie sądząc po tym, że dopytywanie się o jakieś gówienka w regulaminie albo żeby mieć rozpisane jak dla podstawówi regulamin to myślę, że nie jesteś gotowy na tą rangę. 

+chęci

-steam

Tylko, że bycie adminem a opiekunem to dwa inne światy. Musisz być świadom tego, że jak coś sie rozpierdoli to ty musisz to naprawić bo Pięściarz tego nie zrobi. Znów będzie tak, że połowa serwera będzie robić to co w regulaminie zakazane XD I tak podanie będzie przyjęte zapewne po znajomości xd 

Edytowane przez jke
  • Super 3
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Na Nie

- Podanie

- Ogarnięty

• Super 1

cutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.png

💔💔

• Strefowicz

Na Nie

-steam

+chęci

Jesteś starszym adminem, ale to nie wszystko aby być opiekunem jailbreak. Moim zdaniem powinieneś się wykazać dłużej na starszym adminie i wykonywać powierzone zadania a nie startować na opiekuna nie mając pojęcia co chce się wprowadzić i zrobić na serwerze.

• Super 2
  • Premium
Premium

NA WIELKIE NIE 

Zapoznałeś się z wymaganiami na opiekuna serwera bo chyba nie Masz 15 lat a na wymaganiach pisze że od 16lat można pisać podanie
Podanie -

Wiek -
AMX/SMX/SOURCEMOD - Myślisz że 7,5 to się zdecyduj 
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Starszym adminem  juz trochę czasu jestem i chyba dobrze go nawet nie raz wykonuje obowiązki opiekuna jak mam tu bym się mylił masz tego staszego admina bo masz bo u was tam można tak o dostać awans co 2 tygodnie 
Ogarniety -
Moje podanie nie jest jakoś za bardzo dobre z powodu że oglądałem cały dzień demko co ma to do podania XD ośmieszasz się człowieku 
Jestes na urlopie a co z  tego co wiem to gdy ma się urlop to nie można pisać podania 

Moim zdaniem jest do odrzucenie to po 1 chlop walił fikoła jak to pisał i smigło XD 

A ty masz na steam cs 1.6 bo to jest wymagane a widze że nie masz :kekw:

• Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

JA JESTEM NA NIE
+chęci
Starszy Admin a Opiekun to dwa różne srodowiska
Czasami masz problem z rozpisaniem demka.

Wiem że każdy jakoś zacząć musi ale najpierw bys musiał pouczyć sie wgrywania pluginów/mapek czy czegokolwiek czym byś się mógł zająć

Edytowane przez MajsterlorD
  • Lubię to! 1
  • WTF 2
  • Użytkownik∙

Skad wam sie wziął pomysł o wgrywaniu czegoś przez opiekuna ? Xdd mowilem wam kiedys  ze nie wolno sie wypowiadać na tematy o których nie ma się pojęcia. Na tej sieci z tego co wiem mało opow ma dostęp do ftp serwera wiec nie wiem skad te gadanie o pluginach ze strony mojej naczelnej hejterki jke aka nie powiem kto. Kończąc dając ftp liskowi widzieliście jak to sie skończyło werdykt zostawiam Oskarowi

EDIT: Doszedłem do wniosku że za mało masz lat żeby pełnić taka funkcje + widzę ze masz słabą reputacje jeżeli chodzi o serwer.

//Odrzucam

• Ha ha 3
  • WTF 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

odrzucone.png

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]