Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Nessy

Nessy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Nessy
Nick admina banującego: Baton
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban
Czas oraz data bana: Perm
Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem se, dostałem bana se, co innego można tu napisać... Zagrałem pare rund, pierwsze 4 jak totalne gówno bo paliłem fajkę xd, 2 rundy bez szluga i już banicja, dobry admin, co po 2 rundach sprawdzania banuje xd,
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:240133921&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198440533571/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: To samo co wcześnie, nie chce mi się nawet screena robić...

• Użytkownik

@ BejtON 48h na rozpiskę 

• Super 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik
19 godzin temu, ohSugarry napisał:

@ BejtON 48h na rozpiskę 

Ban z dnia i godziny : 03-14-22 22:21

1. 22:30

2. 25:30

3. 28:00

1. Moim zdaniem za dużo wie i wychyla na pewniaka , movement bota a aimuje po picku idelanie na głowe 

2. Przyglądaliśmy się z Adminem  "Raku" na tego gracza i taka decyzja zapadła co do bana 

3. Po ostatnim UB robił piękne akcje ponad 40 zabójstw 

4. blokada vac i puste konto 

5. 

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

22:30 - słyszał, że podchodzi, ale wcelował się idealnie w kucającego +/-B
25:30 - na demku dziwnie to wygląda, ale tam było takie zamieszanie, że to raczej przypadek, malutkie +/-B
28:00 - 1 tap dość szybki +/-B reszta do zrobienia

Jak dla mnie za mało, @ SADZIK  @ ohSugarry  zobaczcie to.

No chyba że @ BejtON  masz coś więcej do rozpiski.

Edytowane przez Drako
  • Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

B-/+ 22:30 - Sus trochę, że wiedział, że jest na kucaku i najechał celownikiem na głowę. Przypadek? Idk
B- 25:30 - Haos
B-/+ 28:00 - Szybki strzał do TT w pałacach

@ SADZIK teraz twoja kolej

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

Tylko 22:30 było dziwne.

No i jeszcze zdarzało sie koledze biegac z celownikiem wyjebanym w kosmos.

Reszta nic ciekawego.

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik
2 godziny temu, SADZIK napisał:

Tylko 22:30 było dziwne.

No i jeszcze zdarzało sie koledze biegac z celownikiem wyjebanym w kosmos.

Reszta nic ciekawego.

Czasem jak pale papierosa, to nawet nie dotykam

myszki, z jaką pozycją się zrespie z taką biegnę xd

Edytowane przez Nessy
  • Użytkownik
16 godzin temu, BejtON napisał:

Ban z dnia i godziny : 03-14-22 22:21

1. 22:30

2. 25:30

3. 28:00

1. Moim zdaniem za dużo wie i wychyla na pewniaka , movement bota a aimuje po picku idelanie na głowe 

2. Przyglądaliśmy się z Adminem  "Raku" na tego gracza i taka decyzja zapadła co do bana 

3. Po ostatnim UB robił piękne akcje ponad 40 zabójstw 

4. blokada vac i puste konto 

5. 

To że ty nie widzisz, co mam na koncie, to nie znaczy że jest ono puste, blokada VAC nadana 1497 dni temu, w grze pubg, co ma to do sprawdzania mojej gry ? image.thumb.png.cd0a5c1ad69ecdd1f964b87cc76a4a0e.png

• Użytkownik

1 Taki z CB „aimstar” ze powinieneś mieć przynajmniej z 2,5k 3,5k godzin 

2 odznaka jedna z tego co widzę czyli konto puste 

3 a o smurfie nic nie mówiłeś , zreszta kto gra na społecznościowych serwerach na smurfie 

4 Administracja UBT zadecyduje jak będziesz miał akcje znowu które będą nie „naturalne” znowu dam Ban. Dzięki tyle w temacie 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
36 minut temu, BejtON napisał:

1 Taki z CB „aimstar” ze powinieneś mieć przynajmniej z 2,5k 3,5k godzin 

2 odznaka jedna z tego co widzę czyli konto puste 

3 a o smurfie nic nie mówiłeś , zreszta kto gra na społecznościowych serwerach na smurfie 

4 Administracja UBT zadecyduje jak będziesz miał akcje znowu które będą nie „naturalne” znowu dam Ban. Dzięki tyle w temacie 

A to ja muszę mówić coś o smurfie ? 

1. Każdy może sprawdzić ile mam kont na jednym mailu, a z cs i prime chyba z 20 w tym 8kont ktore mają wiecej niż 1k H , nie wiem ktos cię wziął do adminitracji, ale współczuje takiego administratora, który zamiast robić to co powinien, zagłębia się ludziom w konta steam, zamiast oceniać rozgrywkę z demka, bo ludzie bez prime ze świerzymi kontami też przychodzą pograć i nie cheatują, to co takiemu gościowi dasz bana za cheatowanie, bo jego konto ci się nie podoba ? 😅😅

2. Gram sb społeczności że by godziny nabijać a przy okazji czekam na ub turka ;)

3. Istnieje coś takiego jak konta do boostingu, nie wiem czy się zagłębiasz w te tematy nie mój interes.

4. Skoro dasz mi bana znów, to ja znów napiszę odwołanie, prostę cały ub team widzi dziwne akcje, ale nie widzi cheatów, ale ty musisz być upierdliwy i wyróżniać się wśród innych

5. Jako że sprawdzałeś mnie z administratorem ( Raku ) który też my nadał bana przed tobą, mam prawo uwzględnić że się na mnie uwzieliście. Jest to chamskie z waszej strony, a co na dodatek niedorzeczne u takich osób w administracji, co najśmieszniejsze, jak widzę waszą rozgrywkę sądze że siedzicie nadal w goldzie, raku to wygląda nadal na silvera 🙃, ale nie będę tu oceniał waszej gry... Najgorsze jest to że takie ( noobki ) oceniają sporo wyższe rangi od siebie ( wyższy poziom gry ) i sądzą że inni cheatują, bo przecież te ( noobki ) tak nie potrafią prowadzić akcji.

Dziękuje to móje ostagnie odniesienie co do tego odwołania.

• Ha ha 1
  • Użytkownik
22 minuty temu, Nessy napisał:

1. Każdy może sprawdzić ile mam kont na jednym mailu, a z cs i prime chyba z 20 w tym 8kont ktore mają wiecej niż 1k H , nie wiem ktos cię wziął do adminitracji, ale współczuje takiego administratora, który zamiast robić to co powinien, zagłębia się ludziom w konta steam, zamiast oceniać rozgrywkę z demka, bo ludzie bez prime ze świerzymi kontami też przychodzą pograć i nie cheatują, to co takiemu gościowi dasz bana za cheatowanie, bo jego konto ci się nie podoba ? 😅😅

2. Gram sb społeczności że by godziny nabijać a przy okazji czekam na ub turka ;)

3. Istnieje coś takiego jak konta do boostingu, nie wiem czy się zagłębiasz w te tematy nie mój interes.

4. Skoro dasz mi bana znów, to ja znów napiszę odwołanie, prostę cały ub team widzi dziwne akcje, ale nie widzi cheatów, ale ty musisz być upierdliwy i wyróżniać się wśród innych

5. Jako że sprawdzałeś mnie z administratorem ( Raku ) który też my nadał bana przed tobą, mam prawo uwzględnić że się na mnie uwzieliście. Jest to chamskie z waszej strony, a co na dodatek niedorzeczne u takich osób w administracji, co najśmieszniejsze, jak widzę waszą rozgrywkę sądze że siedzicie nadal w goldzie, raku to wygląda nadal na silvera 🙃, ale nie będę tu oceniał waszej gry... Najgorsze jest to że takie ( noobki ) oceniają sporo wyższe rangi od siebie ( wyższy poziom gry ) i sądzą że inni cheatują, bo przecież te ( noobki ) tak nie potrafią prowadzić akcji.

Aktualnie rozmawiamy o twoim UB , nie masz pojęcia ile gram i jak gram tak samo wypowiadać  się o graczu „Raku” wiec proszę cię zachowaj opinie dla siebie 

• Użytkownik
34 minuty temu, Nessy napisał:

Dodam jeszcze ze nie jesteś pępkiem świata , jest bardzo dużo ludzi którzy grają na tym serwerze Ci lepsi i tak samo osoby gorsze i nie musisz mi tu opowiadać twoich wymysłów , doświadczenie w tej grze pewnie mam dwa razy większe od ciebie ale nie będę się wywyższał bo i tak rozmowa z tobą jest bez sensu , oceniam to co widzę ale szczerze trochę ci się farci bo demko nie jest płynne i osoby oceniające nie są wstanie odwzorować tego 1:1 

• vinaif zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]