Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Parę żartów Przychodzi zajączek do nowo otwartego sklepu misia i mówi: - Misiu, poproszę pól kilo soli. - Wiesz zajączku, dopiero zaczynam i nie mam jeszcze wagi... nasypię ci na oko... - Do dupy se nasyp, debi*u! Pyta pani Jasia: - Jasiu, co to jest Unia Europejska? Jasiu bez chwili zastanowienia odpowiada: - Owad? Mucha jakaś ? - Skąd ci to przyszło do głowy ? A Jasiu na to: - Bo mi tata mówi, że ta cała unia to mu koło ch*ja lata... Kłótnia dwóch pedałów - ch*j ci w dupę Na co drugi: - co, już zgoda? Dziadek do Jasia-wiesz że wczoraj wleciały do mnie 4 muchy dwie żeńskie dwie męskie na to Jasiu-a skąd wiesz Dziadek odpowiada-bo dwie usiadły na telefonie a dwie na piwie Pierwsza lekcja. Nauczycielka pyta Jasia: - Jak masz na nazwisko? - Moje nazwisko symbolizuje to, co pani codziennie bierze do buzi.. - Nie drażnij mnie! Chujowski? - Łyżkiewicz... Wchodzi gościu do knajpy - zadymiona atosfera - rozgląda się - wszystkie miejsca zajęte... Przy jednym ze stolików trzech siedzi - jedno miejsce wolne - ..czy to jedno miejsce jest wolne? Jeden z trzech siedzących zagląda pod stół i pyta: - Sssttassieek .....beedziesz jeszcze ssiedział...?? W trakcie egzaminu jeden ze studentów poprosił o otwarcie okna (upał). Profesor stwierdził: - Okno można otworzyć, orłów tu nie ma, nie wyfruną (właśnie złapał kilku na ściąganiu). Po egzaminie, gdy już wszyscy wychodzili, ten sam student spytał: - Ooo, pan profesor też drzwiami?! Mistrz w pchnięciu kulą mówi do trenera. - Dziś muszę pokazać klasę... Na trybunie siedzi moja teściowa. Trener na to: - Nie ma szans, nie dorzucisz... - Mamusiu, dlaczego ty i tatuś jesteście biali a ja jestem czarny? - Taka impreza była, że ciesz się smarkaczu, że nie szczekasz. Przychodzi facet do spowiedzi i mówi : -Uprawiałem seks z mężczyzną. -Będzie piekło - odpowiada ksiądz. -Już piecze - Co należy pokazać blondynce po dwóch latach bezwypadkowej jazdy samochodem? - Drugi bieg... czego szuka elektryk na gadu gadu? Kontaktu 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 24 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Haha, KappaPride, dobre żarciki Plusik Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik KenNzzi Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Haha dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi