Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Mod/ubt

DeathNothe

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Death Nothe 
Nick oskarżonego: Kacperek (Moderator) / UBT m4jkii
Powód skargi: Niesłuszny warn + nieznajomość regulamin 
Opis sytuacji: Mianowicie sytuacja wyglądała tak że dałem ss'y  "blinding by the hacks" po wstawieniu przez niego ss'ów poprosiłem u niego w odwołaniu o Demko z jego gry! Na co wyszedłem z forum, na serwer wszedł UBT m4jkii i zaczął wypisywac na u@ że  jak on to określił "wpier się w ubt" i "przeciągamy im prace"(jak tylko pojawi się właściciel dostarcze dowody co pisał na u@) po czym na mikrofonie powiedział że stracimy administratorów my admini cod 201 i że on to załatwi i dostaniemy warny , na co wszedłem na forum w odwołanie gracza wymienionego wyżej i już mojego postu z prośbą o demko z gry nie było, a po jakiś kilku minutach pojawił się u mnie WARN +1 za spam od Moderatora Kacperka , który już odpracowałem u @ Anox   nadmienię że zapytałem Administratorki forum @ Dusia  czy jako osoba  banująca mogę się wypowiedzieć pod odwołaniem. 
Data i godzina zdarzenia: 19-03.2022
Miejsce zdarzenia: forum
Dowody:
Coś od siebie: Zależy mi na sprawiedliwym rozwiązaniu sprawy ! Także myślę że więcej wypowiadać się nie muszę na ten temat, Liczę na szybkie załatwienie sprawy 

A i jeszcze dodam tak od siebie , takie zachowanie nie przystoi komuś z rangą ubt na forum :)  A żeby było śmiesznie , można cofnąć się w naszych banach i wielokrotnie pisaliśmy o demko czy też coś innego i nigdy nie było warna a teraz dwóch kolegów się dobrało i rozdają niesłuszne warny bo coś im nie pasuje 

I jeszcze dodam że wyżej wymieniony UBT szyderczo wypisywał na chatbox'ie "Nic nikomu się nie stało ale ten skoczył z warnem" 

# Edit

Ja drogi kolego nie pozwolę sobie pluć w twarz :) a XD odpisałem na wiadomości graczy na u@ ale to się tobie nie będę z tego tłumaczył co najwyżej Shoterowi czy młynkowi :) 

@ Kacperek odpracowałem warna odrazu aby nie było problemu z rangą, i czekałem za odp Administratorki 

poczuty ubt.png

Edytowane przez DeathNothe
  • Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Wypowiadać się możesz ale skoro dałeś gościowi ssy to dodawanie komentarza dawaj pova jest zbędne i nie potrzebne. Szczególnie, że to były jego drugie.

A sytuację trochę przekręciłeś i wyśmiewczo napisałeś „XD” więc dodaj dowody aby cała akcja była a nie urywki zdań które też wyglądały trochę inaczej. Co do stracenia adminów to mnie poniosło ale jak w to wierzysz to nieźle.  To tyle z mojej strony XD

Gdybyś nie wyśmiał to pewnie bym przez mikro nie gadał ale obraz ani nic nie było więc no.

EDIT

Nie wiem co tu jest do wyciągnięcia konsekwencji ode mnie i Kacperka, boli Cię to, że dostałeś warna 🤣😅

Tutaj widzę, że depresja pomyślał tym samym tokiem myślenia co ja dlatego tak zadziałane było.

01DE89B9-A57A-4E77-B56E-DD82A65F043A.jpeg

890604D2-6C27-4AAD-84DB-F5CF0CBE02B4.jpeg

@ ciechocinek.exe  okej, to co ma na celu dalej ta bez sensowna skarga na mnie? Skoro nic w tej sytuacji wyzywającego ani złego nie było na serwie? Jedyne co, że podniesionym tonem na serwie gadałem.

Nie wiem co to za powód nie znajomość regulaminu? Niby czego nie znam??? Kolejny od dziwacznych skarg się znalazł..

EDIT 2

To chyba nie ty decydujesz death co przystoi komu a co nie, po za tym nic wyzywającego ani złego nie było w tej sytuacji po mimo lekkiego zgrzytu i nie dogadania z gównianym podejściem twojego śmiania się.

@ Cyk  nic do tematu nie wnosisz więc się nie wypowiadaj i nie podkręcaj w dodatku nie wiem gdzie tu cwaniactwo. Idź wyzywaj graczy i innych dalej skargi leżą ;) 

@ Cyk ostatni raz proszę nie wtrącaj osób 3 i nie drąż jakiś innych tematów do obecnej nie związanej z tą bo zaraz ładna skarga na ciebie poleci

Edytowane przez m4jkiii
  • Ha ha 3

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

Admin ma prawo poprosić o POV'a jeśli uważa, że się nie pomylił, a ss'y są czyste @ m4jkiii .

• Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

@ m4jkiii jak pokazujesz to pokazuj wszystko 😂a co do tego jeszcze pamiętam jak wbiłeś na coda jak dostałeś flagi itp i wszedłeś z butami jak do siebie , jeszcze wtedy dostałem za Ciebie upomnienie od Shotera bo wjechałem na Ciebie i jeszcze raz bym to zrobił gdybyś tak wpierdalał się do kogoś na serva jak do siebie do chaty ;) a co do Twoich screenów SB to dobry jesteś 😂 no panie UBT oraz @ Kacperek  pokażcie Mi w regulaminie gdzie jest że nie możemy prosić o pova jeżeli ss'y są czyste :) może w końcu skończy się Twoje cwaniactwo #Edit: czym Ty Mnie straszysz ? Skargą? Śmieszny jesteś 😂 bo wiesz że to prawda , jak nie związana jak związana , każdy ma prawo się wypowiedzieć w skardze i dodać coś od siebie ;) więc życzę Ci powodzenia w pisaniu Skargi @ m4jkiii   @ m4jkiii

Screenshot_2022-03-19-22-05-56-095_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-03-19-22-06-06-705_com.android.chrome.jpg/

Edit: no cóż @ m4jkiii  chyba takie teksty tak samo nie wypadają komuś takiemu jak UBT pisać na SB ;) pozwoliłem sobie zmarnować na to czas ;)

Screenshot_2022-03-19-22-36-48-712_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-03-19-22-37-11-534_com.android.chrome.jpg

#Edit : @ m4jkiii  ciekawe kiedy wyzywałem graczy 😂 nieźle masz na bani , broniąc się tym że Skargi na Mnie są 😂 widocznie Twoje myślenie idzie na przypuszczeniach 😂 Dobry jesteś 😂 Dupa się moczy i trzeba się ratować czym kolwiek co ? 

Nie wnoszę nic do tematu ? Wstawiłem dowody na to o czym pisze @ DeathNothe  oraz odpowiadam Nimi @ Kacperek że tak pisał UBT ;) 

#Edit/ @ m4jkiii  co do Twojego wbijania na coda po otrzymaniu flag , nawet Shoter się wkurwił ale jako właściciel nie będzie o tym mówił , bo zaraz będzie że ma problem do Niego i na tym się skończy 😂 bym oznaczył Shoterka albo nawet dał screen z rozmowy z Nim ale jeżeli On się nie zgodzi to niestety , @ Shoter

Edytowane przez Cyk
  • Lubię to! 1
  • Super 2

xxaa.jpg

• Użytkownik

Zaczynajmy, na początku pozwolę sobie skontrować Twoje słowa.

Godzinę temu, DeathNothe napisał:

teraz dwóch kolegów się dobrało i rozdają niesłuszne warny bo coś im nie pasuje 

Po pierwsze to nie było nic wspólnego z przyjaźnią, po drugie na swoim koncie masz już za 0, więc uznałem 1 za słuszną karę. 

Godzinę temu, DeathNothe napisał:

I jeszcze dodam że wyżej wymieniony UBT szyderczo wypisywał na chatbox'ie "Nic nikomu się nie stało ale ten skoczył z warnem" 

Nie każdy z moderatorów jest 24/7, poproszę screeny, jeśli taka sytuacja miała miejsce.

@ Cyk

47 minut temu, Cyk napisał:

@ Kacperek  pokażcie Mi w regulaminie gdzie jest że nie możemy prosić o pova jeżeli ss'y są czyste :)

Moim zdaniem nie powinno być dyskusji, poprzednie tematy mówią za siebie i od sprawdzania ss'ów jest UBT. Nie było z tym problemu, przynajmniej ja nie widziałem.

Edit.

Czaję ich rozmowę na sb, ale to nie wygląda na coś mega obrzydliwego/obraźliwego, ludzie pisali gorsze słowa (on wspomniał tu o białym kolorku, bałaganie w codzie, o większej ilości warnów, a ze strony drugiego kolegi to słowo burak rzuca się jedynie w oczy), w tamtym momencie mógłbym to jedynie uciszyć, a potem potem podejmować inne kroki. Ja nie jestem od decydowania jego osoby na obecnej posadzie, nikt wam nie broni pisać skargi.

Edit.

Poczekajmy na ludzi wyżej, jeśli popełniłem błąd to jestem w stanie przyjąć na klatę, ale na ten moment nie mamy ich decyzji.

Chciałbym jeszcze powiedzieć, że nie kierowałem się słowami @ m4jkiii , więc bez żadnych insynuacji o dogadaniu się itp.

Pytanko do @ DeathNothe

Dlaczego nie napisałeś odwołanie od warna? Masz do tego pełne prawo, a wyskakujesz ze skargą i odpracowujesz warna.

• Użytkownik∙

Dobra to teraz tak, piszesz, że opis sytuacji warn kacperek to nie wnikam, tylko zgłosiłem. Piszesz też nieznajomość regulaminu. I niby gdzie ona jest? Że został ci ukryty post? Był zbędny nie były to 3 ss’y + były czyste. ( W dodatku odrazu sprawdziłem ssy i dałem ub więc raczej i tak już byś nie napisał w zamkniętym temacie, dlatego też został ukryty komentarz aby to miało ręce i nogi ) Ewentualnie go byś zbanował normalnie i rozpisał, nic trudnego ale tak to problem 🤣 Więc nie widzę tu sytuacji która nawiązuje do nie znania regulaminu. W dodatku skarga na ubt? A nie powinna być na użytkownika w dziale cod mod? Nie mam tam flag, a jeśli Ci nie odpowiadało tam moje zachowanie mogłeś dać mi bana. Dlaczego? Bo powinienem być tam traktowany jak użytkownik a ty piszesz tu zbędną skargę tak na prawdę nic nie wprowadzającą. Więc za co niby mam zostać ukarany? A bana mi nie dałeś bo wiesz, że to co pisałem i mówiłem na niego nie zasługiwało ;)  Co do czatboxa też nie wiem do czego tutaj są te ssy które raczej nie zmienią sytuacji bo nic złego w nich nie ma oprócz mojej lekkiej bulwersacji.

Myślę, że przytoczyłem tu solidne argumenty których ty nie dałeś bo sam wiesz, że tak na prawdę jest to strasznie naciągana skarga. I mylisz wiele aspektów np nawet jakbym cie wyzwał na czatboxie lub prowokował dostał bym warna/mute ale tylko ty mnie wyzwałeś od buraka wmawiając sobie, że na ciebie pluje. Więc co ma do tego skarga na ubt i na tą rolę? Bo dalej jest to nie logiczne xD Skarga na ubt powinna być w momencie gdzie zaszkodziłem komuś z odwołaniami, nie rozpisywaniem demka, słabymi werdyktami lub nie wyrobieniem się w czasie a nie twoim widzi misiom. Co ma piernik do wiatraka…

W dodatku wkręcanie w to innych lekkich spraw lub dodatków aby podjudzić też jest bardzo słabe i pewnie nie będzie brane pod uwagę bo przerabiane to już było na innych skargach na mnie. ( Typu drążenia zamkniętych tematów/ czepiania się jakiś rzeczy które nie są związane ze skargą tylko z innych mniejszych sytuacji )

Dziwne, ale jestem ciekaw jak podejdzie do tego osoba rozpatrująca skargę bo dla mnie jest to śmieszne.

Edytowane przez m4jkiii
  • Przykro mi 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik

Ja pierdolę przecież jeszcze powinniście się cieszyć, że on jako admin banujący dopilnował sprawy. Jak to jest starożytna zasada, że jako admin banujący ma pełne prawo się wypowiedzieć i poprosić o POV'a, skoro nadal są wątpliwości.

Jeszcze rozumiem gdyby to był ktoś inny który nie banował/obserwował chłopa, albo wypisywałby farmazony o latających traktorach.

Aż szkoda że ciechocinek się wkurwił i zrezygnował z opiekuna UBT (chociaż w pełni rozumiem dlaczego), bo zaraz by zrobił z tym porządek.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Admin banujący może się wypowiadać pod odwołaniami i jeżeli miał dalej wątpliwości mimo to że ssy były czyste mógł poprosić UBT o obejrzenie demka czy to na pw czy pod odowłaniem (osoba zbanowana w takim wypadku nie ma obowiązku dawania sowjego pov'a, może go dać jedynie z własnej inicjatywy) no ale jeżeli dla UBT ich praca jest problemem to co tu więcej dyskutować.

Majki po raz kolejny niewłaściwe zachowanie, a  to emocje i go ponosi czy to na SB czy to na serwerze.. znów wbija na serwer i załatwia sprawy UBT na serwerze (załatwia czy tam sobie coś komentuje i przeżywa) jakieś groźby, że załatwi koledze biały kolorek, bardzo niewłaściwe zachowanie jak na osobę z taką rangą, a była już o to i o X innych rzeczy zawracana uwaga.

Kacperek nie jest w UBT i nie wie jak to powinno działać w takich sytuacjach (tym bardziej jak nawet osoba z UBT nie wie) podejrzewam, że założył z góry, że skoro UBT zgłasza post ze swojego działu to wie co robi i jest to słuszne, więc dostaje ostrzeżenie słowne tym bardziej że była to pierwsza taka sytuacja, następnym razem po prostu bardziej przykuwaj uwagę do zgłoszeń i się zastanów, bo jak widać nie każde zgłoszenie można brać na poważnie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 4

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_przyjeta.png

• Lubię to! 1
  • Super 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]