Użytkownik DeathNothe Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Death Nothe :> 2. Nick oskarżonego: @ Enz0 @ xMacius 3. IP/SID oskarżonego: macie ich napewno 4. Data i czas zdarzenia: 20-03.2022 5. Powód skargi: Nie kulturalne zachowanie na serwerze cod mod 201 na co mam dowody w postaci POV jednego z graczy 6. Opis sytuacji: Mianowice dostałem informacje od jednego z graczy że trzech graczy się wyzywa gdy wszedłem na serwer już było po całej sytacji , także odpaliłem sobie POV gracza który mi go wysłał i obejrzałem całe demko wyżej wymienieni użytkownicy nie przebierali w słowach zachowywali się niekulturalnie i nieodpowiednio do stanowisk jakie mają na JB (Admin, strażnik nie tylko na serwie reprezentuje serwer) Zresztą oboje zostali zbanowani na serwie za swoje zachowanie ale jak wyżej wspomniałem jako osoby "funkcyjne" nie powinni się tak zachowywać @ Kluska @ Trivor 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Link do pov https://www80.zippyshare.com/v/JS3pbxJg/file.html Demko polecam oglądać już od 10 minuty wtedy to się zaczyna Edit @ Enz0 Misiu sluchaj był admin który chciał wszystko wyjaśnić wy zamiast zgłosić to na u@ to prowadziliście swoją wojnę. Na co musiałem iść oglądać demko i ukarać wszystkich Zgłosił byś to na u@ admin by zbanował tylko odpowiednią osobę a tak i wy dostaliście i on. Oczywiście nikt nie jest inny i witamy was na cod z chęcią ale tutaj panują inne zasady niż chyba u was i u nas administracja patrzy i słucha co się dzieje. Edytowane 20 Marca 2022 przez DeathNothe 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Jak najbardziej nie powinni tak zachowywać bo to nie przystoi 😂 byłem świadkiem tej kłótni , Moim zdaniem Enzo oraz Maciuś niepotrzebnie wtrącili się w tą kłótnie ponieważ było to zbędne było po prostu tylko go zmutować i tyle było tylko zgłosić to do Admina i by było po sprawie , lecz zdecydowaliście się wdać w tą kłótnie , słyszałem dokładnie jak jechaliście we 3 na siebie. Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 @ Trivor Oceni sam nie grzeszę kulturą Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enz0 Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) @ Cyk jak się nie wtrącać jak my przyszliśmy sobie postrzelać na codzie a gość zaczął nas wyzywać za to ze gramy na JB? jesteśmy jacyś inni czy coś ??? Bo nie rozumiem. To coś w stylu razismu jacyś gorsi jesteśmy czy o co tutaj chodzi? Dlatego tylko ze gramy na JB? @ DeathNothe Masz rację nie powinniśmy się tak zachowywać ale co mam słuchać gdy jest 30 osób ze gość mówi do mnie żebym wypier... na JB nie mogę sobie pograć na jakimś innym serwerze to coś jest złego czy ja czegoś nie rozumiem a że jestem trochę wybuchowy chłopak to musiałem odpowiedzieć. Masz rację trochę może przesadziłem. To on zaczął o rodzinie i nas obrażać że jesteśmy z JB Ludzie nawet mówili że kolega zaczął wyzywać nowych graczy do adminów i społeczności serwerowej którzy mówili jasno że czeczenios do nowych graczy zaczął! i mam nadzieję że @ Trivor to mądrze rozpatrzy. Pozdrawiam Enz0. Edytowane 20 Marca 2022 przez Enz0 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Jutro obejrzę demko dokładnie i podejmie decyzje z trivorem a jezeli chodzi o kary czasowe to pewnie Oskar to rozważy 4 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMacius Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Fakt, nie było może to profesjonalne z naszej strony, zostaliśmy sprowokowani. "Zresztą oboje zostali zbanowani na serwie za swoje zachowanie" no i wszystko, po co drążyć temat. Dostaliśmy karę i tyle. Jednak moim skromnym zdaniem uważam, że za moje słowa "zamknij pi*de" i tak surowa kara, a skarga? to trochę żart. Enz0 jest czasem wybuchowy gdy ktoś sprowokuje, ale to dobry chłopak z poczuciem humoru. Na JB dobrze wykonuje swoją rolę strażnika. Potwierdzić to może 90% serwera. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Po obejrzeniu dekmka widze ze nie fajnie moja ekipa się zachowywała na serwie lecz każdy jest człowiekiem i może popełnić jakieś głupoty ale ważne jest to żeby widział błąd w swoim zachowaniu który popełnił i go nie popełniał wiecej. Admini dostają ostrzeżenie do tabeli +1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi