Użytkownik Bozy Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) 1. Nick: Bozy 2. Czas i data zdarzenia: 18 : 30 albo cos w tym stylu 18.03.2022 3. Powód bana: SPAM 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Generalnie to chciałbym się wypowiedzieć ze nie można nazwać tego spamowaniem bo spam to jest wysyłanie danej ilości wiadomości w przeciągu paru sekund gdzie ja wysyłałem 2 /3 wiadomości w przeciągu paru minut , natomiast jeżeli chodzi i upomnienia nikt mi nie zwracał uwagi na czacie ani nigdzie + administracja z tego co widziałem cały czas była aktywna przez ostatni okres czasu kiedy ja przebywam częściej na forum , nikomu to nie przeszkadza ze wysyłam sobie emotki i pisze od czasu do czasu. Robię jakąś aktywność kiedy nikt nic nie pisze. więc nie wiem o co chodzi nawet na ss podanych przez oto tego kolegę @ OroKoroner pisałem tam w odstępach czasowych + staram się wypowiadać w dosyć kulturalny sposób na strefa boxie zdarzyło się parę razy użyć tak nie stosownych słów ale to o godzinach typu 3/4 w nocy kiedy pisało zaledwie może 2/3 osoby i rozmawialiśmy pomiędzy sobą. Tyle od siebie Dzięki za uwagę Edytowane 21 Marca 2022 przez Bozy 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Dowody zostały przedstawione w skardze przez Oro, możesz je zobaczyć ponownie i zastanowić się nad sensem tego odwołania. 50 minut temu, Bozy napisał: wysyłałem 2 /3 wiadomości w przeciągu paru minut Pisząc ponownie po jakimś czasie kolejne emotki! 50 minut temu, Bozy napisał: nikomu to nie przeszkadza ze wysyłam sobie emotki i pisze od czasu do czasu. Przecież to jest podpunkt z regulaminu i każdy użytkownik ma się tego trzymać, nie chodzi o to czy komuś się podoba 50 minut temu, Bozy napisał: upomnienia nikt mi nie zwracał uwagi na czacie ani nigdzie Zostałeś upomniany, a po krótkim czasie dostałeś blokadę od Depresji. Edit. Proszę << Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bozy Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) dobra nie wiem kiedy zostałem upomniany pokaz mi to z góry dzięki edit okej wiedze nie ma sprawy. nie widziałem tego wczesniej Edytowane 21 Marca 2022 przez Bozy Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi