Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Twój nick: @ Smerf.LaLuś Nick oskarżonego: @ Kacperek @ DepresjaHook.hack Powód skargi: Nie zareagowanie na złamanie regulaminu. Opis sytuacji: Temat odczytany, brak reakcji. Data i godzina zdarzenia: ~2h temu Miejsce zdarzenia: Dowody: Coś od siebie: 3.21 Używanie notek dozwolone jest tylko w swoich działach (np. jeśli ktoś ma Opiekuna/Właściciela danego serwera, to tylko tam może ich używać). Nie przestrzeganie zasady może grozić warnem (ostrzeżeniem). 2 2 1 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Przecież zareagowałem równo 10 minut po dodaniu notki przez niego, temat zobaczyłem i od razu reakcja @ DepresjaHook.hack @ Anox dajcie mu nawet screena z powiadomienia o nadaniu warna, bo szkoda słów panowie. Reakcji Depresji nie było, bo kolega już oberwał ostrzeżeniem, więc miał zareagować i nadać kolejnego? Edit. @ Smerf.LaLuś To na początku warto się doinformować, a potem rzucać na kogoś oskarżenia. Notatki (3.21) nie dałem, bo wrzuciłem notkę (3.5), a nie będę przecież dawać jedną pod drugą w jednym poście. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Ostrzeżenie dostał od buta przecież od Kacperka. Ja zobaczyłem temat już po tym jak dostał ostrzeżenia. To, że Wy nie widzicie to nie nasza wina 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) Ale Ty myślisz czasami @ Kacperek ? Skąd mam wiedzieć, że była reakcja, skoro nie została nadana notatka? Nie widzę adnotacji, że była reakcja na złamanie tego punktu regulaminu to piszę skargę. Dla zwykłego użytkownika, jeśli nie ma wklepanej notatki to tak jakby reakcji NIE BYŁO i pojawiają się skargi/zgłoszenia. Również dobrze mogłeś teraz wkleić z profilu kluski screen, że taki warn został nadany, zamiast prosić innych o pokazanie powiadomienia - tak na przyszłość. @ DepresjaHook.hack Fakt, też nie nasza wina, że potem są skargi czy kilka zgłoszeń na post, ktory zostal juz nagrodzony ostrzeżeniem, bo nie potraficie dac do wszystkiego notki.. Ta sama logika. Czekam na screen potwierdzający i analizę wyższych. /edit... @ Kacperek a w czym przeszkadza danie 2 notatek do jednego postu? Albo chociażby dwóch punktów regulaminu w jedną notatkę? Bo nie rozumiem Twojego myślenia w tym momencie XDD PS: Jeśli odpowiadasz to zacznij pisać kolejne posty, zamiast edytować jeden kilka razy, lepiej się to czyta. Edytowane 22 Marca 2022 przez Smerf.LaLuś 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 3 godziny temu, Smerf.LaLuś napisał: @ Kacperek a w czym przeszkadza danie 2 notatek do jednego postu? Albo chociażby dwóch punktów regulaminu w jedną notatkę? Bo nie rozumiem Twojego myślenia w tym momencie XDD Dobrze, w następnych notkach będzie widoczny każdy punkt z regulaminu, nie martw się. Kara została nałożona stosowna, więc nie martw się kolego. Post ukryłem, żeby nie pokrywał się z naszymi odpowiedzi, bo jednak jest niezgodny z regulaminem i wygląda to wtedy o wiele lepiej (widnieją identyczne ukrywane tematy, możesz sobie sprawdzić i zadać to pytanie komuś innemu), użytkownik wie jaką karę dostał, ale odkryłem go teraz z myślą dla Ciebie, bo masz wobec tego jakieś podejrzenia. Notatka dodana, a warn widnieje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 haha dotyczy mnie więc chyba mogę? dostałem szybko ostrzeżenie od Kacpra fakt nie przemyślałem myślałem że to jest w moim dziale nie ogólnym Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Kluska napisał: haha dotyczy mnie więc chyba mogę? dostałem szybko ostrzeżenie od Kacpra fakt nie przemyślałem myślałem że to jest w moim dziale nie ogólnym 4.7[A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. Nie, nie możesz.. nie jesteś osobą oskarżającą, oskarżaną, ani treść nie jest adekwatna co do tematu skargi - dotyczy ona braku reakcji na złamanie regulaminu, a nie na to, że dałeś notatkę. @ Kacperek zapraszam do ukarania użytkownika za wypowiadanie się w skardze, która jego nie dotyczy. ////// Do skargi dodam jeszcze, że jeśli nie ma informacji odnośnie notatki, a w kwestii prowokacji nie widzę wzmianki o nadaniu ostrzeżenia (+1 do paska itp.) to zgaduję, że zostało wystosowane jedynie upomnienie za 0. Jest to raczej za mało jak za złamanie dwóch punktów regulaminu. Oczywiście jeżeli faktycznie dostał tylko za "0" tak jak przypuszczam, bo przecież się nie doinformowywałem. ////// edit. Teraz nie wiem po co ukryłeś post Kluski, skoro i tak, to co pisał mam zacytowane - totalny bezsens. I nawet nie mam jak się doinformować czy w związku z jego wpisem niezgodnym z regulaminem (ukryciem to potwierdziłeś), została nałożona na niego stosowną kara. Więc apeluje o jakąś informację odnośnie tego, bo ja to mogę się bawić w kolejna skargę, jeśli nie wyciągacie wniosków i takie rzeczy odstawiacie xdd ///// edit x245733366 - już mówiłem Ci coś o odpowiadaniu w edycji postu, ale może zrozumiesz to jak ktoś kto to będzie rozpatrywał zwróci Ci uwagę, jak bedzie musiał ciągle scrollować od jednej wiadomosci do drugiej, bo mi to tam lotto xd Po pierwsze to nie jesteśmy "kolegami". Po drugie, czy Ty myślisz co piszesz? Jak mam sprawdzić ukryte tematy? Z resztą nie zadałem Ci żadnego pytania, więc nie wiem jakie mam zadac "to pytanie" komuś innemu. Stwierdziłem tylko, że był to totalny bezsens z Twojej strony, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Po trzecie z tego co pamiętam to fakt, użytkownik wie jaką karę dostał, ale może nie wiedzieć konkretnie za co, bo chyba nie ma wglądu w ukrytą zawartość. Edytowane 22 Marca 2022 przez Smerf.LaLuś 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 16 godzin temu, Smerf.LaLuś napisał: Po drugie, czy Ty myślisz co piszesz? Jak mam sprawdzić ukryte tematy? No nie widzisz, ale nie jest to pierwszy ukrywany post z notatką. Przejdźmy do meritum, reakcja na złamanie regulaminu była + w kolejnych notkach będą wpisane wszystkie punkty. Temat zakończony, wszystko wyjaśnione. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi