Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - MENTOLEK miły admin :d

Tomakuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Tomakuu
2. Nick oskarżonego: Mentolek
3. IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:1441113328
4. Data i czas zdarzenia: 23.03.2021 14:30
5. Powód skargi: [AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 1 minuta i 37 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : iSeeU 
[AMXBans] Powod : ' Stanie w regeneracji hp ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 543346304 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 94.154.22.103 ' 
[AMXBans] ===============================================
6. Opis sytuacji:  Admin banuje za to że podczas buntu wbiegł do gr zaczął strzelać gdy się leczyłem po czym wyskoczył  i gdy go zabiłem postanowił dać mi bana :d Przy tym używał strasznie wulgarnego języka  Na następnej mapie wbiłem do ct i chciałem wyjasnić sytuacje zgładził mnie przy więzniach twierdząc ze mam chuja do powiedzenia :D serdecznie pozdrawiam miła administracje serwisu :*
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Swiadek Pause mam  oraz mam nagranie głosu z nastepnej mapy gdy wbiłem do ct

Edytowane przez Tomakuu
  • Super 2
  • Tomakuu zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - MENTOLEK miły strażnik :d
  • Użytkownik

Również chciałbym dołożyć parę groszy aby nie pisać nowego tematu.

Strażnik który posiada jakieś tam prawa nie powinien grozić banem za to że ktoś napisze mu "EZ" po zabiciu go. Można dostrzec to na demku.

http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2203231348-jail_gavatisyan_v2-1648039680-1648041600.zip

Chyba to demko o ile się nie mylę. Można sprawdzić na nim zachowanie strażnika jak i jego kulturę wobec innych graczy. Takie reprezentowanie serwera gdzie admin nie potrafi zachować kultury na serwerze napewno dobrze nie wpłynie lecz negatywnie ludzie będą patrzeć na serwer. Tyle ode mnie co to skargi Tomakuu byłem przy tym i widziałem całą sytuację. Również sytuację może potwierdzić inny admin/strażnik który był na serwerze. 

Edytowane przez Pause
  • Super 1
  • Użytkownik

Co do bana:
§1.5. Regulamin nie jest w stanie przewidzieć wszystkich sytuacji, które mogą zaistnieć na serwerze. Odpowiednie środki może podjąć Administrator po konsultacji z Opiekunem serwera. A w przypadku braku kontaktu z opiekunem lub właścicielem w określonym czacie ( tu ten czas proponuje 5min) decyzje podejmuje najwyższa ranga na serwerze!

Co prawda nie minęło 5 minut, lecz było to pod wpływem emocji. Stanie w regeneratorze i strzelanie, to wykorzystywanie mechaniki gry, nie zacząłem strzelać jak tam stałeś tylko wcześniej - a ty tam przeskoczyłeś.

Co do mojej kultury, prawda nie grzesze nią, lecz inni gracze nie mieli do tego problemu, lecz chociażby jakby ktoś miał - wystarczy napisać, opanowałbym się. Jestem w stanie otrzymać za to jakąkolwiek karę, spoko. Pozdrawiam dobrych ziomków.

• Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

wykorzystywanie mechaniki gry gdy strzelasz do mnie biorę bron i zeby z 20 hp nie lecieć na ciebie to musze sie wyleczyć nie prawdaż ? Poza tym sam mówisz ze wystarczyło by ci napisać zebyś sie opanował szkoda ze pierwsze co usłyszałem ze jestem kurwa która sie leczy a nie ze nie mogę sie leczyć :d

Edytowane przez Tomakuu
  • Lubię to! 2
  • Tomakuu zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - MENTOLEK miły admin :d
  • Użytkownik∙

Zamykam, wrócę z urlopu to się tym zajmę i oczywiście jak na mnie skarga zostanie rozpatrzona :) 

Refresh: @ Mentolek juz ci mowilem ze leczenie w czasie buntu nie jest zakazane i więzień ma tak samo prawo kampic w gr jezeli nie został ostatni więzień 

dostajesz 1+ za brak znajomosci regulaminu 

• Lubię to! 1
  • WTF 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Marioandspolka zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

skarga_przyjeta.png

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]