Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Twój nick: m4jkiii Nick oskarżonego: @ Kacperek Powód skargi: Ignorancja na zaczepki i wyzwiska Opis sytuacji: Jest to 2 dzień który pan Kluska prowokuje mnie na czat boxie, wczoraj dostał już tam jakieś ostrzeżenie ale nadal wyzywa przy każdym możliwym momencie od szczurów, moderator jest aktywny lecz bez skutecznie.. Zlewa sytuację jakby go nie było Czyli standardowe zachowanie jak są sytuacje nie zbyt ciekawe. Dużo takich było ostatnio W dodatku nawet nic do Kluski nie piszę a on sam zaczepia. Data i godzina zdarzenia: Dziś jakieś 15 min temu Miejsce zdarzenia: Strefo-box Dowody: ssy Coś od siebie: Ogarnijcie to bo to nie 1 sytuacja, sorki kacperek ale denerwuje mnie to. PS Proszę o wyciągnięcie konsekwencji wobec osoby która zaczepia i wyzywa a Kacperka o poinformowanie aby reagował natychmiast na takie sytuacje. Edytowane 23 Marca 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 37 minut temu, m4jkiii napisał: Jest to 2 dzień który pan Kluska prowokuje mnie na czat boxie, wczoraj dostał już tam jakieś ostrzeżenie Widziałem to tylko dzisiaj, wczoraj został zamknięty temat i zaczęło się na sb. Dostał ode mnie ostrzeżenie w temacie, a przenieśliście to dzisiaj na sb. Wchodzisz z nim także w dyskusje, ciągniesz temat dalej (można zobaczyć nawet teraz), a piszesz skargę o braku reakcji mojej. Nie zareagowałem na tego szczurka, bo przeglądałem w tej minucie akurat temacik, lecz po krótkim czasie zobaczyłem to i wkroczyłem do akcji. Przydatne screeny: Nie wmawiaj mi, że nie zwróciłem uwagi na to i totalnie olałem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Nie dodawaj teraz co było bo to efekt ogniwa którego nie zatrzymałeś na początku. Więc widzę brak twoich argumentów na obronę, decyzję zostawiam czerwonym. Piłeś coś? Zwróciłeś uwagę dopiero teraz a nie na początku tych ssów co dałem tylko jak zaczął wyzywać od żydowskich płaczków, weź to na klatę a nie. Napisałem, że konsekwencje to tylko pouczenie nikt tej skargi nie będzie brał raczej pod minusy a bardziej kare na kluske i nauczkę abyś next reagował odrazu a nie po zdarzeniu. Edit Więc tak jak mówię wkroczyłeś po fakcie prawie, na czatboxie wszystko widać i na ssach. Edytowane 23 Marca 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Ogniwem zapalnym to był temat, a mianowicie skarga na niego, ale sytuacja została opanowana i temacik zamknięty do czasu decyzji Trivora. Edit. Nie ma żadnego kolesiostwa, poza forum nie zamieniłem z nim ani jednego słowa. Napisał skargę, bo nie zareagowałem na słowo "szczurek" (przeglądając jeden temat i braku chwilowej możliwości na wgląd sb). Po krótkim czasie wróciłem, a możecie zweryfikować to po screenach. Jaki sens ma ta skarga, która została napisana przed tym wszystkim? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Tylko, że to on przenosił to na sb za każdym razem a nie ja, czyż nie ? Przestaniesz kłamać? Tutaj ssy na twoją hipokryzje i kłamstwo, że zareagowałeś. Zareagowałeś serio po dłuższej chwili. Przestań mówić, że ogniwem zapalnym była skarga, skargi zawsze tym są. Ale to on pare dni z rzędu robił wylew o tym na sb i się bulwersował. Nie masz nic na swoją obronę Skarga z krwi i kości chociaż jedna. Gdybyś nie olał to by jej nie było. Edit Brakuje jeszcze wisienki na torcie gdzie @ Kacperek na końcu mi grozi blokiem gdzie w sytuacje zostałem wplątany ciągłą prowokacją Edytowane 23 Marca 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 19 minut temu, Kacperek napisał: Dostał ode mnie ostrzeżenie w temacie, a przenieśliście to dzisiaj na sb. Wchodzisz z nim także w dyskusje, ciągniesz temat dalej (można zobaczyć nawet teraz), a piszesz skargę o braku reakcji mojej. 24 minuty temu, Kacperek napisał: Nie zareagowałem na tego szczurka, bo przeglądałem w tej minucie akurat temacik, lecz po krótkim czasie zobaczyłem to i wkroczyłem do akcji. Dostał ostrzeżenie w temacie za prowokowanie, kolejnego dnia dalej prowokuje, tym razem na sb, a Ty go jedynie upominasz kilkukrotnie.. jaka tu jest niby reakcja? Człowieku.. jak chłop dalej zaczepiał po ostrzeżeniu to powinien zarobić od razu wylot, a Ty nie wiem czy odstawiasz jakieś kolesiostwo z nim czy o co tu chodzi. m4jkiii działa z telefonu to dodaje poniżej screeny całej sytuacji, aby nic nie umknęło dla osoby rozpatrującej. Podsumowując można naliczyć przynajmniej 5 prowokujących wpisów i 3 upomnienia ze strony Kacperka, oczywiście skończyło się bez żadnej blokady - trochę no śmieszne 2 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Tez mam screeny i dowody które dośle trivorovi i o kolesiostwie to ty mi nie mow i nam nie mow wszystkim smerfus xdd Edit: lub komuś komu będę musiał 8 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi