Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: 2. Nick oskarżonego: @ Snookii 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 10/15 min temu 5. Powód skargi: Banowanie strażnika serwera 6. Opis sytuacji: Admin dał bana na 5 min strażnikowi serwera, chyba że się zmieniło i mogą się nawzajem banować. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Właściciel mówi że od teraz można - @ Trivor to prawda? Edytowane 24 Marca 2022 przez P.a.s.k.u.d.n.y 1 1 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Snookii Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Pokaż mi w regulaminie, że tak nie mogę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) 18 minut temu, Snookii napisał: Pokaż mi w regulaminie, że tak nie mogę. Nwm szukałem sam nie znalazłem wszędzie tak jest jak i było tak pewniem przed dołączeniem. Dziwie się że nie jest to dla ciebie dziwne wręcz normalne że banujesz strażnika serwera jak i to że właściciel was nie poinformował chyba zresztą sam nie wie dlatego tego nie ma w regulaminie. Niech sam to zerknie. @ SimOHayha @EDIT Co ty pierdo... jestem pewien że złamałeś regulamin, czekamy na decyzje właścicieli na ten temat ja dupy nigdy nie zawracam czas to pieniądz. Edytowane 24 Marca 2022 przez P.a.s.k.u.d.n.y 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Snookii Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 1 minutę temu, P.a.s.k.u.d.n.y napisał: Nwm szukałem sam nie znalazłem wszędzie tak jest jak i było tak pewniem przed dołączeniem. Dziwie się że nie jest to dla ciebie dziwne wręcz normalne że banujesz strażnika serwera jak i to że właściciel was nie poinformował chyba zresztą sam nie wie dlatego tego nie ma w regulaminie. Niech sam to zerknie. @ SimOHayha Jak nie wiesz czy złamałem regulamin to nie pisz skargi tylko wpierw dopytaj się nie marnuj czasu ludziom. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie wiem jaka jest polityka tutaj dokładnie na forum. Ale tak moim skromnym zdaniem Admin jak i w ogóle żadna osoba z Adminstracji jailbreak nie powinna sie banować tylko rozwiązywać to w inny sposób. Dlatego moim zdaniem słusznie zwróciłeś uwagę na ten niefortunny przypadek jakim jest ban nałożony przez admina na strażnika, lecz pamietajmy że @ Snookii nie popełnił tego czynu celowo jak i nie złamał regulaminu bo nigdzie nie ma zawarte o tym ale warto to uwzględnić w regulaminie teraz. Kończąc dziekuje ze zwróciłeś uwagę na to i zycze ci dalszych sukcesów na forum 3 2 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi