Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - SimOHayha i Trivor

TheLuckyOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: 
2. Nick oskarżonego: @ SimOHayha @ Trivor
3. IP/SID oskarżonego: 
4. Data i czas zdarzenia: 
5. Powód skargi: Niewłaściwe zachowanie właściciela @ SimOHayha  oraz pewna faworyzacja graczy po przez właścicieli @ SimOHayha  oraz @ Trivor
6. Opis sytuacji: 

Zacznijmy od początku, napisałem skarge na @ SimOHayha  ----> 

W skardze chodzi o pewne faworyzowanie graczy po przez właściciela @ SimOHayha  jak i nadużywanie władzy, chodzi o rozdawanie szlugów na prawo i lewo dużymi ilościami, tworzenie gangów i rozdawanie ich lub tworzenie gangów i dodawanie osób by im się lepiej grało oczywiście gangi na full oraz dodawanie svipów za free. Skarga została zamknięta nawet nie dał się administracji wypowiedzieć nic jak i nie dał mi odpisać.

Więc tak nasz najlepszy właściciel na sieci postanowił zabrać się za skargę bez patrzenia wogole na demko a o to mniej więcej chodziło w tej skardze bo ja wiedziałem swoje ale nie miałem dowodów a tutaj czarno na białym administracja na serwerze rozmawia o tym pomiędzy sobą. Te twoje pierwsze słowa co się pociłeś jak pisałeś mnie wogole nie obchodzą, ale tam potem dalsze są dobre.

Słowa @ SimOHayha "//Zamykam chciałbym aby nie było gówno burzy i Moderacja nie chciałbym abyście otwierali ten temat zanim wróci @ Trivori się all zajmie bo wiecie dobrze jaka jest teraz amtosfera i żeby nie robić syfu na forum wolał bym żeby był zamknięty z moja wypowiedzia i Trivora na ten temat ;) z góry dzieki."  

Jak bym ładnie poprosił administracje forum to by otworzyli ten temat spowrotem gdybym tylko wiedział czy tych dwóch administratorów ma chęć wypowiedzieć się na ten temat nie tylko na serwerze ale i na forum pod tematem.  Twoje słowa "bo wiecie dobrze jaka jest teraz amtosfera i żeby nie robić syfu na forum wolał bym żeby był zamknięty z moja wypowiedzia i Trivora na ten temat" nie wiem o co ci tutaj chodzi ale warto wysłuchać administracji jak i dać szansę im się wypowiedzieć, a syf to ty cały czas robisz z wszystkiego i tyle. 

Tutaj już się rozkręca bo jak widać nie tylko on ale i @ Trivor  faworyzuje graczy. 

Słowa @ SimOHayha

"nie doczytalem o tych svipach z svipami to samo robię co chce bo mogę :"

Czyli nie muszę dalej prosić się o ss'y czarno na białym rozdaje svipy na prawo i lewo ale praktycznie samym dziewczyną bliskim kolegą. A druga osoba musi kupić za swoje ciężko zarobione pieniądze vipa/svipa a tu z 3/4 serwera lata na jego jajcach zaprzeproszeniem.

"Taka umowa dzentelmeńska oczywiście nie ma nic za darmo i te osoby co kiedyś miały za free czy nadal mają (chociaż wątpie xD) albo wylizali pup... albo coś zrobili dla serwera."

Chyba tam na twoim poprzednim śmietniku nie tutaj. To że grają? Tak mają nawet sam nadawałeś im na tej sieci i nie dawno temu i to wszystko jest tylko o ss'y sie pewnej osoby proszę. A odrazu widać twoją kulture i szacunek do drugiego człowieka po przez myślenie że jesteś lepszym od nich bo masz władzę lizać pup... to ty lizałeś, liżesz i lizać będziesz. Nie wiem jak te osoby z tobą dalej rozmawiają oni są dopiero poje.....

"Tyle w tym temacie i mówiłem to już na swoim dc i powiem w tej skardze mam z Oskarem teraz układ ze inne reguły wchodzą w  życie Jb niestety albo stety mi się podoba DO ZOBA :) !"

Inne reguły wchodzą w gre zajebiście można powiedzieć @ Trivor  powiem ci tak ładnie we dwóch faworyzujecie graczy po przez robienie takiego syfu na serwerze. Nigdy bym się nie spodziewał że na takie coś pozwolisz żeby se robił co chce dosłownie. Piszę to bo jest to bardzo nie sprawiedliwe tym bardziej że on tego nie ukrywa i to nie są osoby które by na takie coś zasłużyły jak by takie coś miało mieć miejsce. Tak jak ostatnio taperek pytał cię do śmiechu na sb czy dasz mu skoczka, czemu mu nie dasz? przecież na jb for free pewnym osobą co liża pup.. dajecie tak jak jeden z właścicieli napisał. Wiem że to twój serwer możesz robić co chcesz ale takim zachowaniem wogole nie dbacie o dobro graczy tylko na szkode robicie.

@ Trivor  zobacz serio jaki syf się dzieje zaczynając od forum i działu jailbreak co wyjebka z jego strony na wszystko leci szczególności skargi i na serwerze.

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

• Lubię to! 3
  • Super 3
  • Dzięki 1

cutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.pngcutecry.png.336cad71e4fc4d4f168f35b2487fbc4f.png

💔💔

• Właściciel
Właściciel

ale co ty mnie wywolujesz XD ja nie mam bladego pojecia co tam on robi z graczami, zapewnial mnie ze uslugi i szlugi dodaje tylko graczom z tematu do odbiorki z forum. Ja jestem calkowicie przeciwny dodawaniu komus uslug itp. za darmo. Na nowej paczce z tego powodu nawet robimy calkowitą eliminacje dodawania szlugow, dodajemy logi z dodawanych svipow itp.

Ja nie dostalem zadnej informacji, ze ktos dostaje uslugi za friko, informacje o szlugach ostatnio dostalem dlatego zostaly poczynione odpowiednie kroki w kierunku nowej paczki i wylaczonych tam niektorych funkcji. Sprawa z szlugami bedzie rozwiazana, a jak dodawanie uslug tak o ziomeczkom, czy tez faworyzacja adminow/straznikow nie bedzie rozwiazana to zostana podjete kolejne, bardziej "drastyczne kroki". Powtarzam, ja nic o takim czyms nie wiedzialem, a jak sie dowiaduje to od razu karce, szukam rozwiazan, a jak nie pomaga to sie trzeba zegnac z danymi osobami i tyle.

• Właściciel
Właściciel

image.png

• Lubię to! 1
  • Super 5
  • Dzięki 2
  • Właściciel
Właściciel

skarga_przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]