Użytkownik K!EROWN!K Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Bo nie ma żadnego opiekuna i chciałbym zostać i po ogarniać parę spraw np Nowe Mapki bo się nudzą i na forum Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JaliBerak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, bo miałem swój serwer i ogarniałem Znajomość amxx i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mam na Imię Kacper pochodzę z Olsztyna Lubie grać w piłkę nożną a także w cs 1.6 czasami w fortnite ale wole cs 1.6 gram już 7 lat i bardzo mi sie podoba no to wszystko na to to pozdro od K!EROWN!KA Odnośnik do komentarza
Użytkownik JajaAmadeusza Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jestem na TAK ! -Dobra modra -Przyda się kilka nowych mapek bo naprawdę wieje już nudą - amx -wiek -Kultura -Sprawdza się jako admin na 6 ! -Składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jestem na tak : + wiek +skladka +amx + nie ma opiekuna na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Takk +ogar +hajsik +nie ma opiekuna +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROgram Opublikowano 26 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Na tak +Ogarnia +Amxx +Wiek +Nowe mapki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 26 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 yep +wiek +amxx +ogarniasz podobno +nie ma opka jb -podanie jest szczerze mało estetyczne .. GL Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Tak, + Wiek + Amx + Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 28 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi