Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

VIP działanie

mleko1.6

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

czy niektóre klasy jak ma się vipa działają inaczej ??? nigdzie nie ma o tym informacji a podobno ninja na vipie jest w pełni niewidzialny czy to prawda ?? 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Słuchaj niby tak jest ale nie do końca bo ta klasa jest też zbugowana wiec różnie to może działać 

a co do VIPA i innych klas to jest cos takiego jak taka tarcza np jak masz awp 1/1 i walniesz vipa to nie zginie tylko dostanie tam 180 hp. Tyle wiem jeżeli chcesz więcej info musisz czekać jak się wypowie @ Jacek_ss2 i @ ReseT

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Czeszko @ mleko1.6  :D 

Ogólnie temat z ninja jest dosyć skomplikowany i nikt nie wie dlaczego xD 

Faktem jest ze jak się ma vipa to jest szansa uzyskać 100% niewidzialności ale to tez nie zawsze działa. Spotkałem się z przypadkami ze jak ktoś nie miał vipa to i czasami tez był niewidzialny. W gruncie rzeczy postać jest fest zbugowana jeśli chodzi o temat niewidzialności, rozmawiałem na ten temat z jednym z opiekunów który tu grał i miał dostęp do ftp i powiedział ze klasy się nie da naprawić, wiec albo zostawiamy taka albo wyjebujemy. Mimo wszystko ze klasa jest zbugowana ludzie nią lubią grać bo w połączeniu z tajemnica ninja klasa jest bardzo dobra. :) 

• Lubię to! 3

Sygnaturka-Jacek.png

• RST

Jeżeli chodzi o ninje, buguje się.

Aczkolwiek do tego co napisał Kowacz, że zadajemy vipom tylko 90% obrażeń w przypadku perku majteczki laleczki, jest to ciekawy bonus dla vipa. Płacimy za usługę to fajnie jak dodaje nam tą osłonę.

Jeżeli temat jest w tej zakładce, proszę o usunięcie wyrzucenia broni dla skillera, w przypadku gracza na steamie działa to 1/1. Jedna pestka z jakiejkolwiek broni, wyrzuca nam 3 bronie naraz. Nie ma szans na obronę lub zabicie napastnika. 

• Lubię to! 2

tumblr_nrg0ex4qbq1uvcgjlo1_500.gif

Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd.

• Użytkownik
11 godzin temu, Jacek_ss2 napisał:

Czeszko @ mleko1.6  :D 

Ogólnie temat z ninja jest dosyć skomplikowany i nikt nie wie dlaczego xD 

Faktem jest ze jak się ma vipa to jest szansa uzyskać 100% niewidzialności ale to tez nie zawsze działa. Spotkałem się z przypadkami ze jak ktoś nie miał vipa to i czasami tez był niewidzialny. W gruncie rzeczy postać jest fest zbugowana jeśli chodzi o temat niewidzialności, rozmawiałem na ten temat z jednym z opiekunów który tu grał i miał dostęp do ftp i powiedział ze klasy się nie da naprawić, wiec albo zostawiamy taka albo wyjebujemy. Mimo wszystko ze klasa jest zbugowana ludzie nią lubią grać bo w połączeniu z tajemnica ninja klasa jest bardzo dobra. :) 

To nie tak, że nie da się jej naprawić. Pewnie ktoś ją dodał z pierwszego wyniku z przeglądarki po wpisaniu "ninja klasa cs 1.6", klasę fajnie by było napisać od nowa, albo znależć błąd, lecz nikomu się nie chce tego robić. Spróbujcie znaleźć gdzieś indziej taką klasę, albo napisać swoją i zobaczcie czy też będzie zbugowana, proste. Co do majteczek chciałem to naprawić lecz jakiś świetny człowiek, który zajebał ten perk z neta nie dodał sma, próbowałem dekompilować, ale dekompilator zawsze zje pare % kodu. 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik
3 godziny temu, xyzz^ napisał:

To nie tak, że nie da się jej naprawić. Pewnie ktoś ją dodał z pierwszego wyniku z przeglądarki po wpisaniu "ninja klasa cs 1.6", klasę fajnie by było napisać od nowa, albo znależć błąd, lecz nikomu się nie chce tego robić. Spróbujcie znaleźć gdzieś indziej taką klasę, albo napisać swoją i zobaczcie czy też będzie zbugowana, proste. Co do majteczek chciałem to naprawić lecz jakiś świetny człowiek, który zajebał ten perk z neta nie dodał sma, próbowałem dekompilować, ale dekompilator zawsze zje pare % kodu. 

Problemy z niektórymi rzeczami były zgłaszane w innych tematach. Zgadzam się z przedmówcą, że jeżeli takowe błędy występują to klasa/perk/plugin jest do natychmiastowej poprawy lub przepisania. Nie oszukujmy siebie, że "tak ma być", "jest to zbugowane" i przedstawiajmy rzeczy jasno. W przypadku VIPa (lub SVIPa, bo jest to różnie nazywane na serwerze) nie ma określonych bonusów, które osłabiałyby znacząco obrażenia (w informacji /vip jest tylko wzmianka o posiadaniu 100 pkt kamizelki) - mowa w tym przypadku o wyżej wspomnianych Majteczkach, rakietach (spotkałem się z 50% osłabieniem obrażeń dla VIPów) i zapewne broni, które posiadają 1/X szansę na natychmiastowe zabójstwo (podejrzewam, że tak jak przy Majteczkach to w ogóle nie zadziała).

• Użytkownik

Każdy by z Nas chciał żeby takowe błędy były naprawione od razu ale tak nie będzie. Jedyna osoba która ma dostęp do plików jest właściciel serwera który ma ich sporo + jest aktualnie na urlopie. Zdaje sobie w 100% sprawę ze mimo tych błędów i tak da się przyjemnie pograć na serwerze nie zostaje nam nic innego niż cierpliwie czekać na poprawę zgłoszonych błędów wyżej jak i również w innych tematach. @ loren

edit: co do ninjy to trzeba się porządnie zastanowić czy naprawienie tej klasy żeby dla wszystkich była ona w 100% niewidzialna i to zawsze nie spowoduje ze ta klasa będzie zbyt OP. Bo przy aktualnym stanie rzeczy ninja z poziomem który nam daje 200hp + tajemnica ninja + ewentualnie jakiś bonus z ruletki sprawia ze gracz jest praktycznie nieśmiertelny :D Wiec ten temat by musiał zostać poruszony wśród graczy, bo co z tego jak to naprawimy jak zaraz każdy będzie się skarżył ze jest ona zbyt mocna.

Edytowane przez Jacek_ss2
  • Super 1

Sygnaturka-Jacek.png

• Użytkownik

@ Jacek_ss2 zawsze można zrobić żeby ninja był niewidzialny tylko na nożu albo tylko na nożu gdy się nie porusza. Był by dobry ale tak nie za bardzo 

• 2 tygodnie później...
  • RST

rozwiazany.png

tumblr_nrg0ex4qbq1uvcgjlo1_500.gif

Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]