Użytkownik Nessy Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Twój nick na serwerze: Nessy Nick admina banującego: Abdul Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban.... Czas oraz data bana: Perm Serwer na którym dostałeś bana: Only mirage 2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ziomek z teamu podał mi info cytująć ( Widziałeś lufe na rampie ) Odwrót z patrzonego connecta i nawalenie w rampie, oczywiście bułem dostał Abdul i płacz. Oraz skurwysyńskie zachowanie ze strony abdula, Masz bana odpoczenisz sobie 2 dni, bo odwołanie tyle trwa... Szkoda mi słów na tego gościa. Non stop bawi się source modem, wyzywa się z innymi na serwerze. Kto mu dał admina ?!?!?! Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Nessy&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198440533571/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: screen Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 1 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @ AbdulWisiMuLacha 48h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nessy Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Teraz, Drako napisał: @ AbdulWisiMuLacha 48h na rozpiskę. Rozpiskę ? Celowo przed banem jescze mi powiedział że se poczekam 2 dni, pewnie nie ma na tyle chęci że by jaką kolwiek rozpiskę napisać, z tego co widzę w jego kadencji admina, nie napisał ani jednej rozpisiki xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Admin ma z tego co widzę wywalone co wywnioskowałem to po demku. Opis sytuacji @ Nessy się zgadza, iż admin faktycznie został zabity na rampie i dopiero po około może 4 sekundach na chacie było to: (Około 10-11 minut od rozpoczęcie demka): *NIE ŻYJE* AbdulWisiMuLacha : haha *NIE ŻYJE* AbdulWisiMuLacha : on juz Achievements disabled: demo playing. *NIE ŻYJE* AbdulWisiMuLacha : dobra odpocznij se 2dni xyz : Xd Nessy : info dobre ;D AbdulWisiMuLacha : papa pecie Dodając, nie wszedł nawet na specta, co pokazuje, że ban jest niesłuszny a admin ma wyjebane. UB dla pana, a dla admina minus jakiś. @ Andrzej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi