RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 NOWA DOTACJA - WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE ------ W dniu dzisiejszym użytkownik ReseT przekazał nam skromny datek. Wpłacona kwota: 200,00 zł Ty również chcesz pomóc w rozwoju sieci? https://strefaskilla.pl/donate/ Dziękujemy, Administracja StrefaSkilla.pl 4 2 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Dziękujemy 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 O kurdka, bardzo dziękujemy panie złoty 2 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 iiiile? 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ua, za hajs z rapu. 3 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Danke 2 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dziękujemy bardzo 😎😎 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dziękujemy wariacie 2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Cała przyjemność po mojej stronie 🔥 Jestem ciekaw nowego stylu 🥰🥰🥰 2 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Brawoo ReseT To się nazywa złoty człowiek Dziękóweczka 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi