Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Nessy

Nessy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Nessy
Nick admina banującego:  Batttix
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban :/
Czas oraz data bana: Perm
Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Rozpętałem kozak akcję z deagla i po jednej rundzie admin zdecydował że cheatuje, nie wiem czy nawet był na speccie.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Nessy&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198440533571/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:   Takie jak poprzednie xd 

• Ha ha 4
  • Użytkownik

Runda(8:0) czas 1:30 , runda (8:9) czas 1:08 , runda 8:9 czas.1:04 , 1:01 , 0:40 9:9 celownik  na gościu

runda 10:9 czas 1:18 nie wiem na co to smoke xd ale wyrzucony by zobaczyc gdzie jest ct na side A

Runda 12:11 biegnie na B  zabija 2 ct na aucie z domku nie obawiając/sprawdzając  innych pozycji 

runda 12:12 1:35 

runda 14:15 czas 1:40 dziwny peak bez sprawdzania innych pozycji na ct-ka schowanego za skrzynką w ct udaje ze sprawdza pozycje i na "W" leci na B gdzie akurat jest reszta przeciwników .

Kryje się grajac na wallhack-u

Link do demka -> https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20220403-2052-de_mirage.dem.zip @ ohSugarry

Edytowane przez Batttix
  • Lubię to! 1
  • Super 3
  • Użytkownik
5 godzin temu, Batttix napisał:

Runda(8:0) czas 1:30 , runda (8:9) czas 1:08 , runda 8:9 czas.1:04 , 1:01 , 0:40 9:9 celownik  na gościu

runda 10:9 czas 1:18 nie wiem na co to smoke xd ale wyrzucony by zobaczyc gdzie jest ct na side A

Runda 12:11 biegnie na B  zabija 2 ct na aucie z domku nie obawiając/sprawdzając  innych pozycji 

runda 12:12 1:35 

runda 14:15 czas 1:40 dziwny peak bez sprawdzania innych pozycji na ct-ka schowanego za skrzynką w ct udaje ze sprawdza pozycje i na "W" leci na B gdzie akurat jest reszta przeciwników .

Kryje się grajac na wallhack-u

XD

• Użytkownik

@ Batttix  z którego demka jest ta rozpiska? Bo z tego oglądałem to nadałeś bana cztery minuty po rozpoczęciu gry nie będąc ani chwili na speccie, a pana z tego co widzę nie widać na wcześniejszym demku tylko pojawił się na tym, kiedy nadałeś bana

Masz 24h na wklejenie linku do demka i rozpisanie poprawnie demka
Inaczej jeżeli oszukałeś UBT to odwołanie zostanie przyjęte oraz zostanie złożona skarga

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Sponsor
SPONSOR

Nie wiem co to jest za z dupy rozpiska. Przejrzałem tę jedną rundę po której dostałeś bana i nic tam szczególnego nie ma, jedynie ból dupy enemy.

• Super 2

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]