Użytkownik∙ lypik000 Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Imię: Damian Wiek: 17 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Dlaczego?Myślę iż zasługuję na owe stanowisko ponieważ mam spore doświadczenie na podanym stanowisku.Jestem ogarnięty i wiem jak się posługiwać panelem. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:tak Znajomość amxx i panelu (0-10):10/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):tak Coś o sobie:Mam na imię Damian i aktualnie mam 17 lat.Mieszkam w małej wsi nie daleko Krakowa w woj.Małopolskim.Jestem osobą miłą,spokojną i pomocną.Moim zainteresowaniem jest sport oraz gry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Na nie nawet nie ma co sie rozpisywac podanie do odrzucenia na wejscu - amx na pewno nie ogarniasz w skali 10 - konto pod podanie - i ta zachłanność żeby zdobyc opiekuna. nie nie nie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Co Wy macie do tego opiekuna DD2, przecież @Vixo został opiekunem, to nawet nie ma co startować. Jeśli będzie potrzebował pomocy, to z pewnością ogłosi jakiś nabór wspolnie z Kamilkiem czy Adkiem... Co do podania: Jak już piszesz podanie, to wykaż się chłopie, a nie piszesz jak krótki wierszyk w szkole... Podanie ma przekonać, przybliżyć nam Twoja osobę, sprawić abyśmy dali Ci szanse, wystawiając pozytywną opinię... Nie nie nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jestem na NIE: -Staż -Konto pod podanie -Brak aktywności -Serwer posiada już sprawnego opiekuna/ów -podanie Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik HDR. Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Na nie. - AMX weź typie ty pewnie nie wiesz jak nawet pluginy wgrać. - Staż - Konto pod podanie - 1 raz cię widzę. - Jest już opiekun, którym jest @Vixo i na razie się sprawuje dobrze. - podanie biedne -pobądź trochę z nami i daj się poznać kolego i złóż podanie na Admina a nie na Opiekuna. Edytowane 27 Listopada 2018 przez HDR. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jestem na NIE: -Staż -Konto pod podanie -Brak aktywności Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 27 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 na nie żenada i tle typek leci na rangi pozdrawiam noswer Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 27 Listopada 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi