Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - LAN_CIECHOCINEK2K2

RozgSzeFka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: @ RozgSzeFka
Nick oskarżonego: @ LAN_CIECHOCINEK2K2
Powód skargi: Podważanie decyzji innego UBT w sprawie bana.
Opis sytuacji: Demko pierwotnie rozpisane przez @ FeriX.  po którym @ TAPERAK))))  dostał bana (SŁUSZNEGO). Następna prośba o UB i bez żadnej konsultacji UB przez @ LAN_CIECHOCINEK2K2  mimo, iż gracz zgłaszający nalegał na to, aby demko rozpisywał ktoś inny z powodu "kolesiostwa". Niestety, ale widać to gołym okiem. Panowie i Panie czerwoni proszę o wyciągnięcie należytych konsekwencji.
Data i godzina zdarzenia: Przed chwilą
Miejsce zdarzenia: Forum / Serwer
Dowody: First - 

Następnie: 

Coś od siebie:  No kurwa śmiechu warte!

Proszę o podejście bardzo poważnie do tej skargi i przeanalizowanie jej w sposób właściwy. Na kilometr śmierdzi raz jeszcze napiszę "kolesiostwem"!

Edytowane przez RozgSzeFka
  • Ha ha 8
  • Tak sobie 3

︻芫══一

20220326191847_12.jpg.3abfa60e76276707f2b0387a0fb703b8.jpg

b_560x95.png

• RozgSzeFka zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - LAN_CIECHOCINEK2K2
  • Użytkownik

Wy widzę jesteście na tyle przyjebani ze szkoda słow ... nie mam interesu w tym że teraz bronie @ TAPERAK)))) no ale ludzie szanujmy się....

Nie masz doświadczenia to na chuj się pchasz do administracji? 

@ FeriX. następny mądry co rangę chyba w paczce chipsów znalazł , jesteście takimi niedojdami że nawet nie macie pojęcia ze przez takie osoby które mają taką władzę , siedzi na banie kilka osób już , ja to samo gdybym nie pisał 3 razy odwołania to bym z banem siedział do teraz. Myślicie ze nie którym sie chce pisać tak odwołania aby udowadniać jakimś nieudacznikom że grają czysto?

Nie wiem czy ty @ RoZgRzEwKa z chujem na łby sie pozamieniałes ale wydaje mi się ze nawet lorneta przystawiona do oczu podczas oglądania tych spoconych demek by ci nie pomogła.

Takie osoby jak wy są szkodnikami co wykluczają dobrych graczy z gry na tym serwerze. 

A teraz boli was dupa bo ktoś z głową rozpatrzył demko chwała wszystkim dobrym graczom na tym serwerze a was to bym wyjebał na zbity pysk stąd. 

P.S Z góry dzięki za warna ale ktoś musiał to napisać . Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Ha ha 2

Kolesiostwem, bo werdykt Ci nie podpasował? Czy podparty jakimiś konkretnymi argumentami? Jak na razie to widzę tylko próbę przeforsowania bana @ TAPERAK)))) , wklejenie dwóch odwołań jako placeholder i parenaście słów, które mówią, że to ty musisz mieć rację.

Cytat

Demko pierwotnie rozpisane przez @ FeriX. po którym @ TAPERAK)))) dostał bana (SŁUSZNEGO).

Następna prośba o UB i bez żadnej konsultacji UB przez @ LAN_CIECHOCINEK2K2 mimo, iż gracz zgłaszający nalegał na to, aby demko rozpisywał ktoś inny z powodu "kolesiostwa".

Z kim miałem się konsultować? Z tobą? Na jakiej podstawie ban był słuszny? Jak ty chłopie sgsów od palenia rolki nie rozróżniasz. Skoro się tak ładnie pali to gdzie twoje demka z rozpiskami? Nic, pusto. Gracz zgłaszający ma 2 bany na serwerze i stado multikont na forum, nie trzeba być geniuszem, żeby ogarnąć, że coś tu jest nie halo.

Nie chciałem się w tamtym temacie wypowiadać, uszanowałem prośbę. Jednak @ TAPERAK))))  nie zgodził się z werdyktem do czego miał prawo. Nie ma innych ubt, więc ja musiałem to ogarnąć.

Cytat

Tak, podważyłem decyzję innego ubt, bo miałem do tego podstawy. 

Polecam przeczytać:

• Lubię to! 9
  • Użytkownik
16 godzin temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:
Cytat

Demko pierwotnie rozpisane przez @ FeriX. po którym @ TAPERAK)))) dostał bana (SŁUSZNEGO).

Następna prośba o UB i bez żadnej konsultacji UB przez @ LAN_CIECHOCINEK2K2 mimo, iż gracz zgłaszający nalegał na to, aby demko rozpisywał ktoś inny z powodu "kolesiostwa".

Z kim miałem się konsultować? Z tobą? Na jakiej podstawie ban był słuszny? Jak ty chłopie sgsów od palenia rolki nie rozróżniasz. Skoro się tak ładnie pali to gdzie twoje demka z rozpiskami? Nic, pusto. Gracz zgłaszający ma 2 bany na serwerze i stado multikont na forum, nie trzeba być geniuszem, żeby ogarnąć, że coś tu jest nie halo.

Nie ze mną tylko z Opiekunem UBT lub kimś z czerwonym. Kim Ty jesteś, abyś podważał czyjeś decyzję? Łatwo wytykać komuś błędy, ale do swoich już ciężko się przyznać...

• Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • Przykro mi 1
  • WTF 1

︻芫══一

b_560x95.png

7 godzin temu, RozgSzeFka napisał:

Nie ze mną tylko z Opiekunem UBT lub kimś z czerwonym. Kim Ty jesteś, abyś podważał czyjeś decyzję? Łatwo wytykać komuś błędy, ale do swoich już ciężko się przyznać...

To w takim razie kim Ty jesteś, skoro podważasz moją decyzję? Opiekunem UBT jest @ Dusia , która jest obecnie na urlopie. @ Trivor  też jest na urlopie, a reszta czerwonych zajmuje się serwerami globala.

Czarno na białym masz link do przyjętej propozycji, żeby nie rozpisywać setów z HLTV, ale Ty i tak brniesz w swoje. Skoro nie rozpisujemy to nie rozpisujemy, a @ FeriX.  się do tego nie dostosował, więc jego ocena była inwalidą. Proste.

EDIT: @ RozgSzeFka  też napisałem skargę apropo jego decyzji. Skoro nie zgadzasz się z moją decyzją to też jakby nie patrzeć podważasz moje działania. Docinki zostaw do siebie, bo widzę, że już ciśnienie skacze i bez obrażania się nie możesz obejść.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Skarga, a podważenie decyzji to dwie osobne kwestie Panie inteligencie.

Myślenie niby nie boli, ale patrząc na Twoje wypociny mam odmienne zdanie w tej kwestii

Nic więcej nie mam do dodania w tej kwestii. Proszę odpowiedni osoby o rozstrzygnięcie skargi.

• Ha ha 3
  • Fuu 1

︻芫══一

b_560x95.png

• Junior Admin
Junior Admin
W dniu 6.04.2022 o 17:14, RozgSzeFka napisał:

A gdzie tam jest podważanie decyzji innego członka UBT skoro tam są dwa osobe tematy które mógła napisać osoba zbanowana jeżeli nie zgadza sie z werdyktem jednego z członków UBT? Podważeniem było by gdyby usunął z tamtego tematu szbalon zbanowany i wtrynił sowje 5 groszy i dał inny werdykt.

A tak po za tym, osoby z ubt, które mają adminów na serwerach i banują kogos i ta osoba napisze odowłanie to NIE MOGĄ ROZPATRYWAĆ ODWOŁANIA OD SOOBY, KTÓRĄ SAMI ZBANOWALI!!! Nie pamiętam czy jest to gdzies zapisane, ale była o tym kiedyś mowa z UBT i jest to chyba oczywiste

• Lubię to! 7
  • Super 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]