Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Luq-ierSkajłok-ier

Kubuss

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:****************KUBI
2. Nick oskarżonego:"Luq-ier Skajłok-ier
3. IP/SID oskarżonego:STEAM_0:1:526006716 
4. Data i czas zdarzenia: 20:08
5. Powód skargi: Kick bez podstawy.
6. Opis sytuacji: Na prośbe lug piszę skarge bo już mnie wkurwia takie kickowanie bez spojrzenia realnie na sytuacje... jestem sam 6 TT w mnie strzela a ja mam przeleciec na BS A XD 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  https://www81.zippyshare.com/v/mSpiNxUe/file.html 

Piszę "CELE" "CELE" co ja mam teleportować sie? Która to już sytuacja ze z pizdy kick idzie boli dupa ze zabijam czy jak? Gadam do niego czemu dał mi kicka a ten z tekstem "Idz sie po placz" 

Co ty myślisz niedojdo że będziesz mi notorycznie po górkę robił na tym serwerze a ja będę siedział cicho xD? 

Niech ktoś oceni czy faktycznie była możliwość wykonania celi bo to jest śmiech na salo XD 

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

Człowieku to nie pierwszy raz kiedy masz wyjebane na cele mapy.Z tego co pamiętam bo była już skarga na ciebie właśnie odnośnie tego,że nie przestrzegasz regulaminu.Dostałeś tylko kicka,więc nie wiem po co ta skarga.Miałem prawo dać ci kicka więc ci go dałem.Nie mam sobie nic do zarzucenia. Wiem,że chciałbyś żeby jak najszybciej zabrano mi admina tak jak pewnie wielu innych graczy,ale na to będziesz musiał sobie poczekać.Jak dla mnie ta skarga jest po prostu śmieszna,tyle ode mnie pozdro Luq-ier Skajłok-ier

• Lubię to! 2
  • Kacperek zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Luq-ierSkajłok-ier
  • Użytkownik

Do czego ty sie teraz odniosles? Widziałes demko?

W ktorym momencie miałes prawo mi dać kicka? W tym co sie strzelałem z TT? Co ty teraz gadasz za bzdury ...

Koło chu** lata mi czy ty będziesz miał admina czy nie , twoją postawa odbije sie na serwerze i tyle. A co do tego ze są skargi za cele Hmm ciekawe bo wbiłem na serwer i to była moja 1 runda lub druga także powiedz mi kiedy te skargi na cele były? Chcesz sie bronić kłamstwem? Ja dałem HLTV niech ktoś to obejrzy bo widzę ze komuś tu odjebało juz.

Edytowane przez Kubuss
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

Weź skończ pierdolić i się dodatkowo ośmieszać@ Kubuss , bo na cele masz wyjebane i to się skończy. Wszyscy admini Ci to potwierdzą. Nie jednego kicka/bana dostałeś za cele mapy. Biegasz za fragami, cele masz w dupie. Ale tak jak pisałem już wcześniej to się zmieni. Radzę już teraz poszukać nowego serwera do gry, albo zmienić podejście do rozgrywki na naszym serwerze. To Ty masz się dostosować do regulaminu, a nie regulamin do Ciebie.

Odrzućcie to, bo naprawdę ten osobnik już sobie jaja robi...

︻芫══一

20220326191847_12.jpg.3abfa60e76276707f2b0387a0fb703b8.jpg

b_560x95.png

• Użytkownik

Również dodam swoje trzy grosze, czemu by nie.

Luq, oraz Pan którego tu nie ma, pan Błaszczyk bardzo niekulturalnie zachowywują się będąc adminami, rozumiem wszystko co do celi, respa, wszystko spoko, lecz pisać na "@@@ RESP KURWA" lub poprostu na say'u "pierdol sie" "zamknij morde" chyba nie wypada dla admina.

Według mnie, admin powinien świecić przykładem dla stałych jak i nowych graczy.

Co do skargi, zgadzam sie z Kubim, ciężko robić cele gdy strzela w ciebie paru przeciwników na raz, praktycznie 0% szans na pobiegnięcie do paki wygrywając runde.

Nie jest to pierwszy raz, kiedy admin po takiej sytuacji kickuje/banuje, Kubi nie jest pierwszy ani ostatni.

• Ha ha 1
  • Użytkownik
14 minut temu, RozgSzeFka napisał:

Weź skończ pierdolić i się dodatkowo ośmieszać@ Kubuss , bo na cele masz wyjebane i to się skończy. Wszyscy admini Ci to potwierdzą. Nie jednego kicka/bana dostałeś za cele mapy. Biegasz za fragami, cele masz w dupie. Ale tak jak pisałem już wcześniej to się zmieni. Radzę już teraz poszukać nowego serwera do gry, albo zmienić podejście do rozgrywki na naszym serwerze. To Ty masz się dostosować do regulaminu, a nie regulamin do Ciebie.

Odrzućcie to, bo naprawdę ten osobnik już sobie jaja robi...

Następny niedojda... 

Oglądałeś demko? Czy napisałes swoje żale nawiązując do sytuacji których na demku nie ma.

O chuj ci chodzi? Niech admini potwierdzą czyli ty i lug? xD 

Twoim zdaniem sytuacja z demka to bieganie za fragami czy fragi same z checią zabicia mnie przychodzą do mnie? 

Też ci coś poradzę  , wiesz jak możesz poprawić sytuację na serwerze? Nie będąc na nim. Zrób sobie przerwę wyjdz na dwór zobacz jak świat wygląda bo widzę od tego siedzenie ci sie styki przegrzały.

Nie nawiązujesz do tematu nie odniosłeś sie do sytuacji z demka , kick był nie słuszny i to nie pierwsza taka sytuacja dlatego was boli dupa pewnie sobie tam teraz razem piątke zbijacie bo wasze argumenty są na takim samym poziomie xD

Wyjeb komuś bana za wyzywanie a kiedy sie odwoła to powiedz mu że kiedyś już raz wyzywał także trzeba banować nię mając systuacje do tego przeznaczonej. Logika aktualnych adminów ,nie mówie o wszystkich ale radzę wam obydwóm się rozpedzić i pięrdolnąć głową w ścianę.

Edytowane przez Kubuss
  • Użytkowniczka

Niestety, ale potwierdzam, że dawane są kicki/bany na 5 minut za cele, chociaż gracz nie jest w stanie ich wykonać, bo strzela się akurat z kimś. Kojarzę sytuację, w której to nawet gracz składający skargę dostał kicka za cele, gdy paka była na A, a on w tym czasie strzelał się podest - bs B z kimś, śmiechłam wtedy, ale to wyżej jest chyba jeszcze bardziej śmieszniejszą sytuacją. :kekw:

• Użytkownik
22 minuty temu, Kubuss napisał:

Następny niedojda... 

Oglądałeś demko? Czy napisałes swoje żale nawiązując do sytuacji których na demku nie ma.

O chuj ci chodzi? Niech admini potwierdzą czyli ty i lug? xD 

Twoim zdaniem sytuacja z demka to bieganie za fragami czy fragi same z checią zabicia mnie przychodzą do mnie? 

Też ci coś poradzę  , wiesz jak możesz poprawić sytuację na serwerze? Nie będąc na nim. Zrób sobie przerwę wyjdz na dwór zobacz jak świat wygląda bo widzę od tego siedzenie ci sie styki przegrzały.

Nie nawiązujesz do tematu nie odniosłeś sie do sytuacji z demka , kick był nie słuszny i to nie pierwsza taka sytuacja dlatego was boli dupa pewnie sobie tam teraz razem piątke zbijacie bo wasze argumenty są na takim samym poziomie xD

Wyjeb komuś bana za wyzywanie a kiedy sie odwoła to powiedz mu że kiedyś już raz wyzywał także trzeba banować nię mając systuacje do tego przeznaczonej. Logika aktualnych adminów ,nie mówie o wszystkich ale radzę wam obydwóm się rozpedzić i pięrdolnąć głową w ścianę.

Czy Ty jesteś naprawdę takim debilem czy tylko udajesz? Wyjebane mam na obecne demo. Wiem co robisz na serwerze i to mi wystarczy. Chcesz wojny? W każdej chwili mogę Ci wyciąć nie jedną nie dwie tylko multum sytuacji w których masz wyjebane na cele. I jeszcze kurwa masz czelność dyskutować w tym temacie.

Dzięki takim osobą jak Ty ten serwer nie idzie w dobrym kierunku. Ale to się zmieni :)

︻芫══一

b_560x95.png

• Użytkownik
10 minut temu, j0anna napisał:

Niestety, ale potwierdzam, że dawane są kicki/bany na 5 minut za cele, chociaż gracz nie jest w stanie ich wykonać, bo strzela się akurat z kimś. Kojarzę sytuację, w której to nawet gracz składający skargę dostał kicka za cele, gdy paka była na A, a on w tym czasie strzelał się podest - bs B z kimś, śmiechłam wtedy, ale to wyżej jest chyba jeszcze bardziej śmieszniejszą sytuacją. :kekw:

Przepraszam za post pod postem, ale jestem na telefonie i najzwyczajniej mam ograniczone pole.

Cele wykonać to nie problem. Problem zaczyna się, gdy fragi zaczynają być ważniejsze od nich samych. Tak jest w tym przypadku.

︻芫══一

b_560x95.png

• Użytkownik
3 minuty temu, RozgSzeFka napisał:

Przepraszam za post pod postem, ale jestem na telefonie i najzwyczajniej mam ograniczone pole.

Cele wykonać to nie problem. Problem zaczyna się, gdy fragi zaczynają być ważniejsze od nich samych. Tak jest w tym przypadku.

Że co? XDDDDDDDDD

Chyba nie rozumiesz prostej rzeczy.

Jeśli się ktoś z kimś strzela, a jest ich dość duzo, to co, ma leciec nad nimi żeby zrobić cele? XD

Pomyśl troche czasami zanim coś napiszesz, ciężko jest coś zrobić jesli ktos ci w tym przeszkadza.

• Użytkownik
6 minut temu, waNNN napisał:

Że co? XDDDDDDDDD

Chyba nie rozumiesz prostej rzeczy.

Jeśli się ktoś z kimś strzela, a jest ich dość duzo, to co, ma leciec nad nimi żeby zrobić cele? XD

Pomyśl troche czasami zanim coś napiszesz, ciężko jest coś zrobić jesli ktos ci w tym przeszkadza.

Następny inteligent... Zamiast biegać po mapie za fragami zapierdalaj z paką na bs'a.

Kiedy naprawdę się nie da, bo są i takie przypadki to nikt Ci kicka nie da. Dla przykładu: wielokrotnie ostrzegałem graczy poprzez u@@ celem bardziej pouczającym / informacyjnym. Ale jeżeli sytuacja powtarza się po raz enty, a w przypadku @ Kubuss sytuacja powtarza się praktycznie co wejście na serwer to taryfa ulgowa niestety się kończy.

I to Ty się zastanów dwa razy zanim napiszesz kolejne bzdury.

Edytowane przez RozgSzeFka

︻芫══一

b_560x95.png

• Użytkownik
Teraz, RozgSzeFka napisał:

Następny inteligent... Zamiast biegać po mapie za fragami zapierdalaj z paką na bs'a.

Kiedy naprawdę się nie da, bo są i takie przypadki to nikt Ci kicka nie da. Dla przykładu: wielokrotnie ostrzegałem graczy poprzez u@@ celem bardziej informacyjnym. Ale jeżeli sytuacja powtarza się o raz enty, a w przypadku @ Kubuss sytuacja powtarza się praktyczni co wejście na serwer to taryfa ulgowa niestety się kończy.

I to Ty się zastanów dwa razy zanim napiszesz kolejne bzdury.

Co ty wogule gościu piszesz?

Poczułeś się chyba za bardzo, stań na ziemie i zobacz jakie są realia, myślisz że jak masz jakieś tam permisje to jesteś nietykalny?
Ochłoń i spójrz prawdzie w oczy, bo narazie sam się pogrążasz.

• Ha ha 1
  • Użytkownik
1 minutę temu, waNNN napisał:

Co ty wogule gościu piszesz?

Poczułeś się chyba za bardzo, stań na ziemie i zobacz jakie są realia, myślisz że jak masz jakieś tam permisje to jesteś nietykalny?
Ochłoń i spójrz prawdzie w oczy, bo narazie sam się pogrążasz.

Gadaj z dupą to Cię osra. Taki jest poziom rozmowy z Twoją osobą.

Jesteś kolejnym odklejencem. Bye

︻芫══一

b_560x95.png

• Użytkownik
10 minut temu, RozgSzeFka napisał:

Czy Ty jesteś naprawdę takim debilem czy tylko udajesz? Wyjebane mam na obecne demo. Wiem co robisz na serwerze i to mi wystarczy. Chcesz wojny? W każdej chwili mogę Ci wyciąć nie jedną nie dwie tylko multum sytuacji w których masz wyjebane na cele. I jeszcze kurwa masz czelność dyskutować w tym temacie.

Dzięki takim osobą jak Ty ten serwer nie idzie w dobrym kierunku. Ale to się zmieni :)

Widzę nie ma co dalej kontynuować tej konwersacji z tobą bo widzę ze sie za bardzo poczułeś w roli admina xD "Ale to sie zmieni" zrozum ze TYLKO jesteś adminem rozumiesz? Co ty pajacu myśli ze ktoś się ciebie będzie bał czy jak? W życiu jedynie jakąkolwiek władzę pewnie masz to na tym serwerze.Widzę ze nie dochodzi to do ciebie że ja piszę skargę z jednego prostego powodu że kick był nie słuszny i to nie pierwszy raz.Nie wiem czy mam ci to po chińsku napisać czy jak dałem ci jeden przykład czy ja ktoś dostanie raz bana za obrazę a potem wchodzi na serwer i jest nie słuszny zbanowany to ty mu napiszesz że już raz kogos obrażał?Dlatego ponownie dałeś mu bana? Jesteś niedorozwinięty umysłowo czy jak? 

"Chcesz wojny" Tym tekstem to już mnie pajacu wkruwiłes co ty myślisz niedorozwoju że ktoś się ciebie będzie bał? Masz flagi na serwerze i co ty kurwa myślisz że jesteś kimś? Jesteś jakiś spoconym nieudacznikiem który siedzi przy tym kompie potem idzię do roboty i spocony na telefonie odpisuje na skargi. Wez zacisnij odbyt i skończ pierdolić tutaj dzieciaku bo zaraz gardę będziesz trzymał przed tym telefonem.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik
1 minutę temu, RozgSzeFka napisał:

Gadaj z dupą to Cię osra. Taki jest poziom rozmowy z Twoją osobą.

Jesteś kolejnym odklejencem. Bye

A ty ludzikiem bez szacunku do ludzi, widzi jedno robi drugie, banuj ludzi dalej, wiecej skarg bedzie, wkońcu wylecisz i tego ci życzę.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
3 minuty temu, Kubuss napisał:

Widzę nie ma co dalej kontynuować tej konwersacji z tobą bo widzę ze sie za bardzo poczułeś w roli admina xD "Ale to sie zmieni" zrozum ze TYLKO jesteś adminem rozumiesz? Co ty pajacu myśli ze ktoś się ciebie będzie bał czy jak? W życiu jedynie jakąkolwiek władzę pewnie masz to na tym serwerze.Widzę ze nie dochodzi to do ciebie że ja piszę skargę z jednego prostego powodu że kick był nie słuszny i to nie pierwszy raz.Nie wiem czy mam ci to po chińsku napisać czy jak dałem ci jeden przykład czy ja ktoś dostanie raz bana za obrazę a potem wchodzi na serwer i jest nie słuszny zbanowany to ty mu napiszesz że już raz kogos obrażał?Dlatego ponownie dałeś mu bana? Jesteś niedorozwinięty umysłowo czy jak? 

"Chcesz wojny" Tym tekstem to już mnie pajacu wkruwiłes co ty myślisz niedorozwoju że ktoś się ciebie będzie bał? Masz flagi na serwerze i co ty kurwa myślisz że jesteś kimś? Jesteś jakiś spoconym nieudacznikiem który siedzi przy tym kompie potem idzię do roboty i spocony na telefonie odpisuje na skargi. Wez zacisnij odbyt i skończ pierdolić tutaj dzieciaku bo zaraz gardę będziesz trzymał przed tym telefonem.

Dzieciaku xD Rozbawiłeś mnie synku. Żyjesz w swoim wyimaginowanym świecie. Trzep się dalej za fragami. Tylko nie dziw się konsekwencji.

︻芫══一

b_560x95.png

• Użytkownik

Zrobił się niepotrzebny spam, skargę zamykam i zostawiam to @ Trivor

• Lubię to! 3
  • Kacperek zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...

Skarga jak najbardziej słuszna. @ Luq-ierSkajłok-ier  nie wiem kiedy gracz miał pójść pakę broić, skoro od jej podłożenia cały czas się z kimś strzelał. 

Prosiłbym  @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1  o zwrócenie na to uwagi. Cele celami, ale nie zawsze da radę je wykonać. Ten podpunkt jest bardziej pod zachowywanie broni i unikanie walki bądź pod wyczekiwanie na fragi. Nie klepcie kicków/banów jak ktoś rzeczywiście nie miał opcji podłożenia/rozbrojenia paki.

Na chwilę obecną skarga kończy się upomnieniem słownym, następne już tak miło się nie skończą.

PS: @ Kubuss  Następnym razem daj jakąś czasówkę z dema, szukać 20 minut konkretnej akcji nie bardzo mi się uśmiecha.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]