Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [ADMIN AWP #1] - michuu

michuu

Rekomendowane odpowiedzi

• yeezybeing

1. Imię: Michał
2.Twój nick na serwerze: 𝖒𝖎𝖈𝖍𝖚
3. Aktualny wiek: 18
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/𝖒𝖎𝖈𝖍𝖚/54.38.142.181:30035/  
5. W jakich godzinach grasz?: głównie 16-22
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8/10
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: wielokrotnie
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: perm na miragu 
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Chęć powrotu na "stare śmieci", większość starych graczy zna mnie lub chociaż kojarzy, ewentualna pomoc finansowa również nie jest wykluczona
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/thatsnotmichu/
12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:126892549

edit: nie znudziło ci się już mszczenie i robienie wszystko by mnie wywalić? Dałeś perma na miragu to pilnuj sobie miraga swojego :stinkycheese:, a wysyłanie pomiędzy sobą prywatnych wiadomości jest na tak niskim poziomie że wyjdź po prostu

• Lubię to! 1
  • Ha ha 7

• Użytkownik∙

witam, GIGA NA NIE 

-jesteś hipkokrytą, jedyna ranga na która zasługujesz jest gracz (chociaż perm powinien być na wszystkich serwerach @ Andrzej. / @ Anox )

-nadużywasz flag

+wiek (mentalnie to nie powiedziałbym) :kekw:

nie żeby coś, niedawno wyzywałeś sieć od patusiarni i ścieków, nagle chcesz wracać? XDDD

edit. już masz wszędzie perma, nie ma czego tu już przyjmować.

DFD8F57BCF5CD815585C4318098950282DB82A3E

XD^ (mam tego wiecej, wiec sie juz chlopie nie pogrążaj) :kekw:

Edytowane przez `Lemon.
  • Ha ha 9
  • Torfowisko

Również jestem na NIE 

- GT 

- Nie wiem co się tam stało na tym om, ale widzę że dużo osób jest na ciebie cięte 

- na serwerze widziałem cię może dwa razy 

+/- podanie 

+ Wiek 

+ SM 

• Super 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

To ja też wrzucę swoją wypowiedź.
Pierwsze to co Cię dyskwalifikuje ze składania podania to jest GT, gdzie w przeciągu tygodnia zagrałeś tylko cztery minuty. Druga sprawa to jest jak kolega wspomniał wyżej obrażałeś sieć (Co za tym idzie obraziłeś wszystkich, którzy są na strefie) co jest mocnym powodem do odrzucenia twojego podania (Ale to decyduje opiekun). Trzecia sprawa, to że nie sprawowałeś się dobrze jako opiekun mirka, co usłyszałem nieco brudów na twój temat oraz z tego co wiem powinieneś mieć perm bana na serwerach (Jednak lemon zrobił to przez konsole serwera :wtf:) gdzie powinieneś otrzymać go odpowiednio przez SB od Wyższej adm forum lub UBT, ale dostałeś na SID'a tylko. Plusem jest tylko wiek i znajomość komend.
Podsumowując jestem na Nie. Popraw swoje zachowanie oraz je przemyśl. Bo to co słyszałem, to jest to bardzo słabe zachowanie z twojej strony
Pozdrawiam

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Wrr 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik

Na nie 

+wiek

+/-gt może i posiadasz  przegrane 151 godzin ale w tym tygodniu jakoś nie wykazujesz się aktywnością

+/- podanie pisane na szybko

- rzadko cie widze na serwerze  

- wyzywałeś sieć od ścieków, posiadałeś opiekuna na only mirage#1 i z tego co wiem to nabroiłeś potężnie oraz nadużywałeś flag

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Myślę że zostałeś podsumowany, żeby było jasne -  gdyby  Panowie wyżej się nie wypowiedzieli nie zmieniło by to mojego podejścia co do twojej osoby na tej randze, wiele sprawdziłem sam i swoje też wiem...

Dlatego podanie odrzucam, odkup jakoś swoje winy, pokaż się z dobrej strony i dopiero zaczynaj na nowo... Nie przyjmę do administracji osoby z wątpliwą reputacją  lub kogoś kto swoim zachowaniem ośmieszał by moją osobę, administracje i społeczność tego serwera... to nie będzie brzydko mówiąc drugi JB  

Co do GT - grał pod innym nickiem, ale nie uwzględnił tego w podaniu co mnie dziwi... 

• Super 3
  • Dzięki 1

Sygnatura1.png.c53039e563f8ad423f3f25de555f719f.png

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]