Torfowisko Torf Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Imię: Hubert 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie cały czas na telefonie, a w godzinach wieczornych na komputerze. 4. Co chciałbyś zmienić: Szczerze? Nie widzę na ten moment potrzeby robienia jakichkolwiek zmian, gdyż wszystko funkcjonuje tak jak należy. Gdy wpadnę na jakiś ciekawy pomysł to na pewno przedstawię go administracji oraz użytkownikom. 5. W czym chciałbyś pomóc: Na pewno pomóc tutejszej moderacji, odciążyć ich trochę od niektórych obowiązków. Utrzymywać porządki w działach, pomagać użytkownikom/graczom (w szczególności nowym, którzy nie ogarniają jeszcze co i jak). Poza tym dochodzi jeszcze pilnowanie użytkowników za łamanie regulaminu oraz odpowiednie karanie ich. 6. Dlaczego akurat ty: A więc tak, przemyślałem swoje zachowanie i dochodzę do wniosku, że kiedyś ten "cyrk" który odstawiałem trzeba zakończyć. I tak się właśnie staje od dziś. Koniec z robienia dymów z mojej strony. Chcę to zakończyć i w jakiś dobry, "pożyteczny" sposób zacząć pomagać. Wiem że pewnie wiele osób z was mi nie uwierzy, więc proponuje aby podanie poleżało przez jakiś czas. Do momentu w którym zobaczycie że naprawdę się zmieniłem. Ale wracając do pytania, dlaczego akurat ja: Jednym dość dużym plusem jest to że na forum jestem praktycznie cały czas, nawet gdy jestem w szkole. Widać to między innymi po aktywności na ChatBoxie czy w niektórych działach w których regularnie się udzielam. Jestem osobą surową i przestronną. Nigdy nie trzymam czyjejś strony, wszystkie osoby traktuję na równi, czy kogoś znam czy nie. Obowiązki swoje staram się wykonywać zawsze dokładnie, poświęcam na to tyle czasu ile potrzeba. 7. Staż na forum: Rejestracja: 27 styczeń 2021 rok. Spędzony czas 9d 3h 35m 56s 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie pełniłem jeszcze tej funkcji, lecz szybko się uczę. Wymagania: Minimalnie 18 lat, (-) 10 dni online, (+) Myślę że można zaliczyć, prawie jest Minimalnie 300 postów, (+) Rozpoznawalność oraz aktywność, (+) Znajomość ortografii i zasad pisowni, (+/-) Wysoka kultura osobista, (+/-) Ale jak już uprzedzałem, zmieni się to Brak ostrzeżeń na koncie. (+) Zaraz nie będzie Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez To1rw 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jestem na nie z powodu takiego że łatwo wchodzi sz w konflikty jak i jesteś podatny na kolesiostwo a na tej randze jest to nie dopuszczalne szanujmy się i ogólnie trzecia sprawa to jest taka że depresja i Kacper świetnie sobie dają rade 1 2 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 - Ostatnimi czasy widziałem parę dymów z Twoim udziałem, a według mnie Moderacja powinna się cieszyć dobrą opinią wśród użytkowników i świecić przykładem. - Wiek to również duży minus, jak dla mnie to jedno z ważniejszych wymagań. - Doświadczenie, jak już pisałem w innym podaniu na tą funkcję wolałbym żeby funkcje moderatora pełniła osoba która wie z czym to się je i jakieś doświadczenie już posiada. + Jedyny plus jaki widzę w Twoim podaniu to staż na forum ale dla mnie to za mało żeby być na Tak. Nie odbieraj tego jakoś osobiście, po prostu jak dla mnie nie jesteś odpowiednią osobą na Moderatora. Jestem na Nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Z góry napiszę, że jestem na nie. No to tak. Na tę rangę musisz jeszcze dorosnąć, bo jesteś i zachowujesz się jak dziecko z podstawówki. Nie idzie Ci niczego (może "niczego" nie do końca jest dobrym stwierdzeniem, jednak więcej nie zrozumiesz niż zrozumiesz) wytłumaczyć, wszędzie jest Ciebie za dużo, wszystko chcesz wiedzieć. Nie potrafisz przyznać się do winy, zawsze próbujesz się tłumaczyć i idziesz za każdym razem w zaparte, ze swoim błędnym stwierdzeniem. Podanie napisałeś, bo rekrutacja otwarta i każdy się zleciał, w ogóle nie pokazujesz, że Ci zależy. Tylko po kolorek idziesz zapewne i żeby pokazać, że masz władzę. Na ten moment nie chcesz zostać modem, ale rekrutację otwierają i się już pchasz. Masz tendencje do łamania regulaminów - bardzo często się to zdarza. Byli już moderatorzy co nie znali regulaminów (już nie chodzi, by go znać na pamięć, lecz takie podstawowe rzeczy, które zdarzają się często) i nie wychodziło to na dobrze. 53 minuty temu, To1rw napisał: Koniec z robienia dymów z mojej strony. Chcę to zakończyć i w jakiś dobry, "pożyteczny" sposób zacząć pomagać. Wiem że pewnie wiele osób z was mi nie uwierzy, więc proponuje aby podanie poleżało przez jakiś czas. Do momentu w którym zobaczycie że naprawdę się zmieniłem. Przez jakiś czas? Miesiąc? Dwa? Może 3? Zapewne w ciągu tygodnia/dwóch czerwoni wezmą nowego moderatora i w przeciągu max 2 tygodni chcesz pokazać zmianę? Krótki, zbyt krótki czas, żebyś pokazał się z dobrej strony, patrząc na rzeczy, które robiłeś do tej pory. Na ten moment na nie, może za kilka miesięcy zmienię zdanie. Jak to tam szło? Porobię go na mózg? 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 10 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zacznijmy od tego, że jesteś hipokrytą. Wytykasz innym błędy w pisowni, a sam te błędy popełniasz. W nie spełnionych wymaganiach, których także nie spełniasz ("Drugą sprawą jest to że nie spełniasz tak prostych wymagań"). W słabo napisanych podaniach ale moim zdaniem, Twoje nie wiele się różni od pozostałych. 8 godzin temu, To1rw napisał: A więc tak, przemyślałem swoje zachowanie i dochodzę do wniosku, że kiedyś ten "cyrk" który odstawiałem trzeba zakończyć. I tak się właśnie staje od dziś. Koniec z robienia dymów z mojej strony. Chcę to zakończyć i w jakiś dobry, "pożyteczny" sposób zacząć pomagać. Wiem że pewnie wiele osób z was mi nie uwierzy, więc proponuje aby podanie poleżało przez jakiś czas. A może by tak pokazać, że faktycznie chcesz się ogarnąć i poprawić zachowanie, a potem złożyć podanie? Mamy ci wszyscy wierzyć na słowo? 8 godzin temu, To1rw napisał: Jednym dość dużym plusem jest to że na forum jestem praktycznie cały czas No kurwa tak, to jest zdecydowanie najważniejsze na tej randze. 8 godzin temu, To1rw napisał: Nigdy nie trzymam czyjejś strony, wszystkie osoby traktuję na równi, czy kogoś znam czy nie A skąd się wzięło u Ciebie łącznie ~20 warnów? Jesteś dziecinny (a przynajmniej tak się zachowujesz), Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 4414141414 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 NA NIE - hipokryzja, kolega wyżej wypunktował Cię - wiek - kultura Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Na obecną chwilę jestem na nie. Dziecinny Głupi Publiczne lizanko ekipie z DC na forum jest niesmaczne Łapiesz warny jak konon bakterie Irytują mnie dobrane kolory do podania Rozpoznawalny Pokaż mi i innym, że Ci zależy. Zjedz sobie kanapke z wędliną i keczupem a następnie popij tymbarkiem białe winogrono, wyluzuj się, nie rób z siebie błazna na czatboxie, nie prowokuj. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Torf Torf Ty nawet większości nie rozumiesz o czym mówisz, kiedy już to robisz. Często masz problem ze złożeniem, sensownego zdania czy argumentu, a w dużej mierze rzucasz jedynie zapamiętanymi schematami zachowania się w danej sytuacji; przecież nawet Twoje podanie wygląda jak każde inne, napisane przez byle przypadkowego użytkownika, co tak samo wypluł parę popularnych zdań używanych w podaniach - nawet nie rozumie co one oznaczają, a po prostu je wkleja. W dniu 9.04.2022 o 20:36, To1rw napisał: Na pewno pomóc tutejszej moderacji, odciążyć ich trochę od niektórych obowiązków. Utrzymywać porządki w działach, pomagać użytkownikom/graczom (w szczególności nowym, którzy nie ogarniają jeszcze co i jak). Poza tym dochodzi jeszcze pilnowanie użytkowników za łamanie regulaminu oraz odpowiednie karanie ich. Pier***nie, a zero propozycji z Twojej strony prawdopodobnie całą Twoją karierę na Strefie - puste słowa, by brzmiało lepiej. Takie zdania zobaczysz w większości podań na admina, napisanych przez dzieci - choć jak widać to nie tylko. Jestem na NIE Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez GENERAL ALADEEN 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jestem na NIE -Nie byłeś jeszcze modem - wiek -zachowanie twoje (dziecinny jesteś) -łamiesz regulamin (lubisz łapać warny) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Jestem na nie. W podaniu obiecujesz poprawę, a w międzyczasie łapiesz znowu bloka na SB za swoje zachowanie. Takie pierdolenie w tym podaniu i nic więcej. Nic się nie zmieniło. Widocznie nie dorosłeś do pewnych rzeczy, co można uargumentować być może twoim wiekiem, który jest w tym przypadku minusem. Nie spełniając 100% warunków, robisz sobie jeszcze bardziej pod górkę. Nie widzę, aby Ci zależało przez pryzmat tego wszystkiego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Na nie -nie masz doświadczenia -/+wiek -Łamiesz regulaminy -nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 W dniu 10.04.2022 o 23:20, shinga napisał: Dziecinny Głupi Publiczne lizanko ekipie z DC na forum jest niesmaczne Łapiesz warny jak konon bakterie wszystko na temat. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi