Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura):Sygnatura Tematyka: Zgredek z Harrego Pottera Kolorystyka: Jakieś ciemne fioletowe czarne coś takiego Rozmiar:800:300 Napisy:WallPer pozdrawia Format (png, jpg, gif): Jpg Dodatkowe informacje:Chce żeby napis WallPer był wiekszy od pozdrawiam i te pozdrawiam pod WallPer wiesz o co chodzi haha? Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie: Reputacja Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @ WallPeR 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @ MARCINEK;^) Zajebiste dzieki 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) To ja swojego błazeństwa nie wstawiam nawet +PS mi się zacina więc @ WallPeR Wole się nie ośmieszać Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez ZwYroL 1 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 @ ZwYroL A kto mi zrobił takie zajebiste profilowe? Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi