Użytkownik Nessy Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Twój nick na serwerze: Nessy Nick admina banującego: ADMIN-CONSOLE Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 18:04 13.04.2022 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem tak jak zawsze, po około godzine grania automat nadał mi bana, prawdopodobnie antycheat sie zesrał bo w podobnych odstępach czasowych dostało bana 5 osób Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=nessy&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198440533571/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 9:30 - Wcześniej słyszałeś typa, że jest w oknie, wszedłeś na a, zorientowałeś się, że jest only b, idziesz w stronę connecta, nie sprawdzasz jungli i wychylasz prosto na typa na shorcie +/-B (Nie wiem czy masz ograniczony zasięg na wh, ale na demku w momencie, kiedy enemy pokazuje się nick, ty klikasz shifta i celownik leci na model) 15:05 - Stoisz Sobie na miedzie z kosa w ręku, jak chłop w każdej chwili mógł wyjść +/-B 18:15 - Wybiegasz, nawet nie sprawdzisz tego shorta +/-B 18:30 - Ja tam kompletnie nie słyszę chłopa, żeby uciekał +/-B 22:20 - Chłop podchodzi connecta, ty od razu na niego przygotowany +B 25:00 - Zaczynasz Sobie pisać na środku mida +/-B 25:20 - 2 przeskoki na głowę, 2. strzał za szybki +B 26:05 - Szybki tapik z przeskokiem +B 26:25 - Rzucasz molo, słyszysz, że koleś się pali, zaczyna uciekać, ty wbiegasz na pewniaka, nie sprawdzasz lewej strony +B 27:55 - Za szybko oddane strzały +B 29:52 - Chłop przebiega za skrzynkami a ty walisz flicka na model zamiast strzelać prosto +/-B 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi