Użytkownik K0xC1pek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Twój nick na serwerze: 14 yo talent Nick admina banującego: Young Dziamal Dostałeś bana, gaga czy muta?: gag i mute na raz Czas oraz data bana: PERM Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP 2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):No to tak wbiłem sobie na serwer jak zawsze i gadałem sobie z kolegami po czym zostałem obrażony przez administratora podanego wyżej to mu powiedziałem co o nim myśle po czym zostałem Całkowicie wyciszony z powodem : (Obraza Administracji) na zawsze po czym wyszedłem z serwera Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/KoxCipek/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Obejrzałem se demko. Końcowa opinia? XD Wbiłeś na serwer z jego nickiem i dopiską "pizdiat" (Co wie kto wie co oznacza), po czym zacząłeś się do niego sapać, żee ma kija w dupie i nikt go nie chce po czym przy okazji wyzywałeś do innego gracza co Ci zwrócił uwagę, abyś się nie ośmieszał. Mute zgodny z regulaminem, generalnie powinieneś wylecieć z permem, ale tutaj już jest werdykt UBT Mute zdjęty, ale ban na 7 dni zgodnie z punktem pod obraze i podszywanie się pod admina Wesołych świąt Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez ohSugarry 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi