Użytkownik Scout. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Sygnatura Tematyka: Snajper, Snajperka Kolorystyka: Najlepiej w czarno-szarych odcieniach Rozmiar: Taki jak na forum Napisy: Scout. (z kropeczką na końcu) i mniejszy napis Admin Surf Ski Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Niech graficy się wykażą inwencją twórczą Ostatnio widziałem co zrobiliście dla @ ReseT i jestem pełen podziwu, też chce coś tak ładnego Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie: Dogadamy się, jestem otwarty na wasze propozycję. Z góry dziękuję Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Scout. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @ Scout. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zajebiście, dziękuję @ MARCINEK;^) Jeszcze poczekamy co wymyśli dla mnie @ ZwYroL i temat będzie do zamknięcia, na pewno jedno i drugie dzieło będzie wykorzystane. 2 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) @ Scout. Znalazłem jednak czas wcześniej. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez ZwYroL 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) @ ZwYroL nie ma żadnego problemu, bez pośpiechu Edit. Pięknie, dziękuję, temat jest do zamknięcia, zlecenie wykonane idealnie w mój gust ! 😉 Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Scout. 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi